Reviving St. Claire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
show me your true colors

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Csipogó
chit-chat

Legutóbbi témák
what's going on?

To where not even birds fly! - Steffi&Alejandro
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Steffi Aida Garcia Kedd Feb. 22, 2022 12:38 am

Serendipity- Tristan & Jane
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Jane Doe Hétf. Feb. 21, 2022 1:05 am

Live without regrets - Altair × Ronan
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Altair Borges-Ward Vas. Feb. 20, 2022 4:04 am

Lena Peterson
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm

The Pact
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm

Cesare & Lana - A gyász kezdete
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Cesare Barsotti Csüt. Dec. 30, 2021 11:54 am

Maddie & Jerry - Mayday! Mayday!
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Madison Callaghan Szer. Dec. 29, 2021 3:09 pm

Metanoia
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am

Angie & Franco - A véres viszontlátás
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Emptyby Angelle Malvasi-Dawson Hétf. Nov. 08, 2021 12:18 am

Ki van itt?
hey, stranger

Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.

Birthday wishes

Aileen N. Ashburn 06. 06.
Colin Richardson 06. 20.

Megosztás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :
"Nem halott az, mi fekszik örökkön,
A halál sem ér át végtelen időkön."

Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 XY9uDBu
Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Fc9127151604ed329cd91f5047da51a0-700

Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Aug. 16, 2021 10:09 pm

Altair & Ronan
"At the end of time they devour sun and moon,
Then darkness will fall upon the world,
And the end of time will be coming very soon,
When all living things shall burn."
Altair kérdésére mosolyogva csóválom meg a fejem, hiszen olyan hihetetlen ütemű változáson megy keresztül mellettem, hogy szinte pszichológiai csodának is lehetne mondani. Számomra azonban nem annyira meglepő ez, mint kellene. Mindig is volt valami megnyugtató az egész személyiségemben és megjelenésemben, talán ezek kettőse. Nagydarab vagyok, világos vonásokkal, és emellé egy védelmező, jókedélyű természettel. Sokak szemében ez pedig maga a megtestesült béke.
- A csípősért én is! Hallottam, hogy itt Sydneyben van egy étterem, ahol van egy kihívás, melyben öt hamburgert kell megenni fél óra alatt. Az első enyhén csíp, aztán a végére leégetheti az ember arcát... Eddig két embernek sikerült ezt véghez vinnie, nekem pedig az a célom, hogy harmadikként én is kikerüljek annak az étteremnek a falára! Lehetnél a segítőm, Altair. Vagy az, aki a porba tipor. - ki tudja elvégre, hogy mit rejt ez a törékeny külső? Lehet, hogy pillanatok alatt bevágná az öt csípős burgert anélkül, hogy akár egy könnycsepp is megjelenne az arcán. Kíváncsi vagyok, milyen meglepetéseket tartogathat még nekem.
- Erre nem igazán tudnék válaszolni sajnos. Rengeteg különlegességet kóstoltam már, de talán az egyedi módon készített húsokat mondanám. Helyi fűszerekkel, egyedi módon megsütve, ismeretlen páccal, akár valami fakéregben érlelve... Szerintem leginkább ezek fogtak meg. Amik igazán tükrözik a helyi ízlést. - talán Altair is fogékony lenne ezekre? Utam során számtalan nővel volt már dolgom, akár egy túracsoportban véletlenszerűen, akár úgy, hogy én vezettem egy expedíciót. Annyi finnyás nőszemély létezik, hogy Altair e téren is felüdülést jelentene.
- A te tested is művészet. Viszont ennek a művészetnek az árnyaltabb, elvontabb oldala. - vallom be őszintén meglátásomat. - Megértem, hogy borzalmas maga a tény, ahogy rád került, de talán ettől sokkal mélyebb az egész, mint egy egyszerű pillangó például. Mert ezek a vonalak lényegében emlékeket és érzéseket őriznek rajtad. Olyan dolgokat, amiket sosem felejthetsz el. És pontosan ettől olyan művészi az egész szerintem. - meglátásomat enyhe fanatikus átéléssel közlöm, de hát ha Altair testére tetovált különleges térképről van szó, akkor egyszerűen a szenvedélyem mércéje millió fokot ugrik a magasba. Olyan az egész lénye, melyet megfognék, és bezárnék egy szobába. Csak azért, hogy soha senki se bánthassa.
- Akkor ezek szerint ne is reménykedjek abban, hogy kiűzöd belőlem az ártó szellemeket?! Na szépen vagyunk, mondhatom. - megcsóválom a fejem tettetett rosszallással, ugyanakkor ezt az apró információt azért elraktározom magamnak. Már nem először jön fel ez köztünk, de ideje komolyabban megjegyeznem, és majd bevetnem a színészi képességeimet, hátha el tudok érni velük valamit. Mondjuk vicces lesz, az biztos.
- Ezzel azt akarod mondani, hogy a sunyi édességzabálásomat is nálatok elégítsem ki? - sandítok Altair felé a földről, már sokkal nagyobb nyugalomban, mint pár órája. Mintha hamar elszállt volna a feszült köd, s mi ketten nagyon is hamar visszahoztuk volna közénk a nyugalmat.
- Akkor nem tántorítottak el annyira az események, hogy ne akarj ide visszajönni? - kérdem mosolyogva, félig felvont szemöldökkel. Érzékeltem a szavában a többesszámot, “ többé nem lenne itt nyugalmunk”. Szóval visszajönne hozzám?
- Merre is laksz pontosan? Ha nem vagy messze, és van kedved, bármikor átnézhetsz, ha itthon vagyok épp. - ajánlom fel könnyedén a lehetőséget, mintha csak azért mondanám, hogy kiélvezze a hely kísérteties atmoszféráját, ami valójában nagyon is nyugalmas. Mochi is jól érzi magát itt, s láthatóan a gazdája is, miért ne ajánlanám hát fel neki, hogy meglátogathat, amikor akar? Nem olyan személyiség, aki megzavarna a munkámban, és ha épp dolgozok, akkor sem lenne kicsit sem hasztalan a jelenléte. Sőt, én még örülnék is neki. Ahogy most is, hiszen ha a félelmének engedett volna, és távozott volna, akkor most sem tudnék finoman végigsimítani lábának egy apró részén.
- Igen, érzem... - felelem halkan. Nem igazán tudok hosszabb szavakat most kinyögni, mert megint érzem, mennyire a hatalmába kerít már maga az érintés. Mint amikor először érintek meg egy olyan műkincset, melyért évek óta sóvárogtam. Tengerkék szemeim szintén Altair szemeibe fúródnak, s csak némán figyelem őt, mintha megállt volna az idő, éppen azzal a különös megszállott ábrázattal, mint mikor először felfedeztem rajta a tetoválásokat az UV-lámpával.
- Nyugodtan leveheted a hálóinged, ha szeretnéd, úgyis meleg van. Szóval engem... Engem egyáltalán nem zavarna. - s még mindig csak bámulom és bámulom őt, aztán esik le, mikor folytatja, hogy mekkora hatalmas baromságot mondtam. Ennyire kétértelműen fogalmazni!
- Mármint úgy értettem, hogy nyugodtan húzz akár rövid nadrágot, ujjatlan felsőt. Szóval így értettem. - legyintek kissé zavartan, s ezzel meg is törik a szemkontaktus, mert gyorsan elkapom a tekintetem valahova a dohányzóasztal sarka felé. Muszáj volt korrigálnom, mielőtt még egy átkozott perverz alaknak fog tartani... A kérdése azonban meglep, de nem annyira, hogy elutasítsam.
- Miért ne? Nincs semmi rajtam, amiért szégyenkeznem kellene, és ha ezzel támogatom a művészetet, akkor elvállalom. De csak mert te kéred. Mikor lenne esedékes? - Mochi eddigre már mintha az ölemben hortyogó hangot hallatna, mire aztán én is vízszintes állapotba rakom magam a földön. Háttal terülök ki a kanapé mellett, tekintetem pedig a félhomályba burkolt plafonon legel.  
- Örülök, hogy eljöttél, Altair. Egy élmény volt. - súgom halkan, mire Mochi közelebb férkőzik, s bemászik a vékony takaróm alá. S csak hogy nyomatékot adjak szavaimnak, s valami jelét annak, hogy tényleg, igazán örülök, így mielőtt még elaludnánk, felnyúlok a kanapéra, s megérintem Altair kezét. Mint egy bizalmas érintés, egy jövőbeli ígéret, hogy nem ez lesz az utolsó közös kalandunk.

credited to karol
Vissza az elejére Go down

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Tumblr_oj9of7dlSY1uno395o1_250
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Tumblr_m12v59PU1N1qbu3id

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Aug. 09, 2021 11:31 pm

Ronan & Altair
"What we fear of doing most is usually what we most need to do."
Egy pillanatra megszeppentem. Ronan Nordahl eddig a kedves, melegséget árasztó mosolyát mutatta felém, ám amikor az arca dühössé vált, még Thor is megszégyenült volna mellette. Igazán érdekes és megkapó kontraszt, talán még félelmetesnek is lehetett volna mondani..de valahogy..valahogy nem vitt rá a lélek, hogy rettegni kezdjek tőle. Éreztem, hogy engem nem bántana. Így aztán csak sűrűn pislogva, mint egy meglepett kislány, úgy figyeltem őt, amíg mérges vonásai, szinte krém puhaságúvá lágyultak.
- Már nem. Már nem félek tőled, úgy igazán. Talán rosszul teszem?
Kérdésemet követve a fejem jobbra billent, mikor a szemeibe néztem. A tekintetemből szemernyi kétséget sem olvashatott ki az irányába.
S ezt ragadtam ki, de igen hálás voltam mindenért, amit mondott. Ő nem tart egnem elcseszettnek, ez pedig egy olyan érzés számomra, amiben ritkán van részem.
-Rajongok a csípősért!
Annál intenzívebb a világon nincs, ahogy felébreszti és izgatja a nyelvemen található összes izlelőbimbót. Tulajdonképpen az nyújtja igazán a robbanást, amiről áradoztam.
-Te? - Megvártam a hatásszünetet, de tulajdonképpen nem lepett meg, hogy mindent is szeret, ha ételről van szó. Nyilván nem salátán élve nőtt ekkorára. - Hűha. Melyik volt a kedvenced eddig? Az ételek közül, amiket utad során megkóstoltál?
Mesélt már egy-két különös helyről és ki tudja, ott milyen ételek a különlegességek? Zúzott hernyó vagy pirított szöcske? Esetleg a svéd erjesztett hal?  Igazán kíváncsivá tett. Lehet ezek egyike volt, amit annyira nem preferált a hasa.
- Még tükörrel sem. Sajnos vannak olyan helyek, ahol semmilyen eszközzel se a látom pontosan.
Próbáltam de mivel alapjában szinte elvész a bőrömön, van ahol nem is látszik. Hamar feladtam. Gondoltam, felkeresem a tetoválót, de mintha a föld nyelte volna el. Apa pedig nem hajlandó még beszélni róla. - A tieid művésziek, az enyémek meg mintha térkép lennék.
Vannak sajátjaim, amiket magam varrattam, de azok más jellegűek. Színesek és látványosak. A rejtettek is azok, sötétben, UV lámpánál...Ronannek legalább is tetszenek. Ismét kellemes borzongás futott át rajtam, mire eszembe jutott az a tengerkék szempár, ami ugy nézett le rám. Mintha én lennék a műalkotás, a kiállítás fénypontja.
- Ez a beszéd, pont passzolunk!
Végülis nem? Én keresem a veszélyt, ő vonza azt mint Indiana Johnes. Ő szereti a sütiket, én szolgáltatom neki. Szimbiózis!
-Ha azt a testet megszállja valami, készülj a túlbuzgó érdeklődésemre. Nem foglak kímélni.
Mosolyom szinte fenyegető, már ha egy ekkora nőszemélyt,mint én, komolyan lehetne venni ilyenkor. Pedig nem üres fenyegetések ezek. Én tényleg túlzásokba tudok esni, ha ennyire felizgatja valami a fantáziám. Márpedig egy démoni megszállottságnál érdekesebb és izgatóbb dolgot, keveset tudok elképzelni.
- Ha holnapután nem jelensz meg, kitiltalak Ronan Nordahl.
Na ez volt az üres fenyegetés, szinte csőd lenne kizárni a legjobb fogyasztód, aki be is vonzza a vendégeket, s még hangulatért is tud felelni.
Én is szívesen látom természetesen, még...még ruha nélkül is. Lehet észrevette, hogy bámulom, de nem sütöttem le a tekintetem szégyenlősen. Mióta kell titkolni a művészet iránti rajongást? Márpedig az ő külseje önmagában már egy műalkotást, ezt nem is tudnám tagadni.
Közben zsákmányolok egy bonbont és úgy nézek az archeolgusra, mintha új fejet növesztett volna. - Akkor viszont, ha bprzalmas, miért veszed meg? Pralinékat is árulunk ám. Igazi minőségi finomságok.
Beleharaptam én is és kiömlött szinte az összes melba-szerű kiwis töltelék. A nyelvemmel eltávolítottam amit érzékeltem és úgy válaszoltam Ronannek. - Inkább legyen ez a mi titkunk, különben zarándoklati hely lesz ebből és többé nem lenne itt nyugalmunk.
Lábammal egy időben a karomat is kinyújtottam, hogy Mochit meg tudjam még simogatni, mielőtt elaludna...Ezzel együtt a zavart is próbáltam palástolni, hiszen szinte meghívattam magam mégegy bandázásra a szállásán és ismét nagyon közel voltunk a kontaktushoz. Köhintésére megrándult a hozzá közel eső lábam, mivel azt gondoltam rögtön, hogy valahogy nem kényelmes neki a közelség de...aztán magától közeledett felém, én pedig érdeklődve és kissé izgatottam vártam, hogy hozzám érjen. Nem tudom, miért másabb ő minden téren mint bárki más, de őszinte izgatottságot éreztem mikor hozzámért. Hasonlót ahhoz, amit nemrég éltem meg a zuhany alatt.
- Nem tudom. Sok néz ki eleve úgy mint egy heg, nem is érdekelt. A sajátok viszont egy sem, mind szépen, tisztán gyógyult.
Érdeklődve kísértem szemeimmel ujjának az utját, majd a szemeire emeltem a tekintetem. Miért tetszik ennyire a közelsége? Hiszen férfi.
- Mondd csak, téged mennyire zavar a...Ha nem takar sok ruha?
Hoppsz, ez igen perverzen hangzik! - Úgy értem, járok egy klubba, ahol összejárunk néhány festővel és keresünk egy modellt. Te, elvállalnád?
Az alakja szinte eszményi, de ez nem fogja azt jelenteni, hogy szívesen mutogatná magát idegeneknek.
szavak: ###; zene: ide; megjegyzés: ide;

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :
Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Fc9127151604ed329cd91f5047da51a0-700

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyVas. Aug. 08, 2021 1:54 pm

Altair & Ronan
- Miért mondod, hogy elcseszett vagy? - szemöldököm egyből haragossá ráncolódik, ahogy ráemelem tengerkék szemeimet. - Bár nem ismerlek régóta, de azért az elcseszettől eléggé messze vagy. - az eddigi harag persze egyből átalakul egy békés mosollyá. - Mindenkinek van titka és árnyoldala. Sokan azonban ezt mind elrejtik, és így próbálják tartani addig, ameddig csak tudják. Aztán utána jön a sok csalódás a hazugságok és az elfojtás miatt... Én ezért is örülök neki, hogy ezt megosztottad velem. Engem kicsit sem riaszt el, hogy félsz tőlem. - nevetésemmel és viccelődésemmel igyekszek feloldani ezt a valójában nagyon is komoly témát. Ettől ugyan nehezebb elérni a céljaimat, hiszen Altair nem fogja előttem ledobni a ruháit egy óra után, hogy szemügyre vehessem a testét behálózó tetoválásokat, de hát... Minél több a küzdelem, annál nagyobb a sikerélmény.
- És a csípőssel hogy állsz? - kérdezek vissza, de mikor folytatja, akkor megint egy pillanatra megáll a szívem. Ez a lány amilyen ártatlan, annál inkább rá tud tapintani kegyetlenül az olyan dolgokra, amik bekapcsolják egy férfi idegrendszerét és automatikusan bizonyos képeket vetítenek le az agyában. Ki is kell fújnom magam, mielőtt még spontán öngyulladásban meghalok itt végén Altair ártatlan szavaitól.
- Hogy én... Én... - gyerünk, Ronan, térj vissza! - Mindent. A tésztákat, húsokat, zöldséges dolgokat. Sok különleges helyen jártam már, és rengeteg különleges ételt kóstoltam már. A helyi specialitások nagyon jók tudnak lenni. Bár persze volt, amit annyira nagyon nem szívesen emésztett meg a gyomrom. - a sok napos tojás például, ami az én szótáramban már romlott, mégis néhány helyen igazi ínyencségként kezelik, és hozzákeverik sokféle ételhez. Nos, az bizony nem maradt meg bennem sokáig!
- Tükörrel... Sem...? - tengerkék szemeim ennél jobban el sem kerekedhetnének. - Mármint... Merre is pontosan? Ha nem szeretnél, természetesen nem kell válaszolni, csak a tetoválások számomra nagyon érdekesek, főleg, ha különleges helyen vannak. Rajtam is sok olyan van, amit bőven takar a ruha. - csak sikerül kibeszélnem magam, s talán nem olyan helyzetbe keverem Altairt, ami túlságosan nagy zavart okozna nála. Igyekszek egyszerű művészi kíváncsiságnak mutatni az egész helyzetet, még akkor is, ha emögött már egy kicsit több lapul.
- Akkor ideje összetennünk, amink van. Ugye? - mosolyom igazán szélesen bukkan ki szakállam mélyéről. Ő a bajt keresi, én pedig vonzom azt, tökéletes párosítás még a körülmények ellenére is.
- Ha vállalod a kockázatot, hogy esetleg ezt a testet megszállja valami... - bökök a mellkasomra. - Akkor hozd csak a tábládat, hátha összehozunk egy kis izgalmat a csillaglesre is. - mintha csak egy ki nem mondott ígéretét tennék arra, hogy majd befogadok egy kísértetet. Amikben persze nem hiszek, de ha Altairt esetleg ez jobb kedvre derítené, hogy eljátszom az egészet, akkor miért ne?
- Legközelebb holnapután este tudok jönni, ha megfelel a hölgyeménynek. - én pedig a következő találkánkat fixálom le, már ha ott lesz a bisztróban. Ha nem, úgy keresünk másik időpontot, nélküle úgysem szívesen tömném tele a gyomrom süteménnyel.  
A fürdőszobai tevékenységeket mindketten hamar letudjuk, aztán én már magamhoz is ragadok egy doboz csokoládét, mely elengedhetetlen része az estének. A figyelmem azonban nem kerüli el Altair különös pillantása, melyre szívem szerint azt válaszolnám, hogy nyugodtan megérinthet bárhol, ha szeretné, de azzal lehet, hogy magamnak adnék csak egy pofont. Csak szép lassan!
- Dehogy, én vettem magamnak a kisboltban. - nyújtom felé, majd hamar bekapok egy epres töltelékes darabot. - Ennek akkor nagyon örülök. Meg hát, ha belegondolsz, milyen durva kis sztori lesz ez a barátaid között, ha elmeséled, hogy mit éltél itt át? - sandítok felé sejtelmesen, s bár bekapnék egy újabb falatot, Altair nagyon hamar eltereli róla a figyelmem akaratlanul is. Egyik lába elcsúszik mellettem, melynek szinte érzem a levegőjét a karomon. A fejem ugyan nem fordul oldalra, de tekintetem annál inkább végigkúszik térdétől egészen apró ujjaiig. Először csak köhintek egyet, erősen hezitálva, hogy lépjek-e felé, aztán végül...
- Nem hegesedett ki neked egyik sem? - kérdem tőle teljesen természetesen, s ahogy karom támasztom a kanapén, úgy emelem felé közelebb a csuklóm, s mutatóujjam felső részével óvatosan végigsimítok térde felett az egyik tetováláson. Látszólag teljesen ártatlanul és érdeklődően. Látszólag.

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyKedd Aug. 03, 2021 5:47 pm

Ronan & Altair
- Én sem vagyok biztos, hogy ez a megfelelő taktika, de még soha nem is voltam olyan ember cipőjében, aki olyannal találkozott, aki még nála is "elcseszettebb".
Illetve hát, ki tudja, kinek- mi rejtőzik a mosoly szépséges álarca mögött? Lehet, találkoztam már olyannal, akinek a lelle sokkalta jobban meg volt kínozva, mint az enyém és az események minden részletével tökéletesen tisztában van. Lehet, voltam már ilyen személlyel egy légtérben és nem is tudtam róla. Ronan is mélyen tátongó sebesüléseket szerezhetett a volt felesége miatt és még ki tudja, mikor...amik mélyebb sebek jóval, annál mint, amit a vállán mutatott a bisztrómban.
- Nekem nincs ellenemre, Ronan Nordahl.
Lágy, apró de annál valódibb mosoly mutatkozott az ajkaimon, mikor ezeket a szavakat kimondtam. Éreztem, hogy komolyan gondolta és tényleg különlegesnek tart. Nem is tudom éreztem-e úgy igazán ilyesmit bárki felől az irányomba. Ronan Nordahl, amekkora óriás, annyi pozitív energia szorult belé.
-A mócsingos és izetlen ételeken kívül bármi jöhet. Szeretem a különleges, intenzív ízeket.
Nem vagyok egy válogatós ember, de ha eszek azt atért teszem mert imádom az ízeket. Minél intenzívebb annál jobb, persze nem túl sózott vagy túl valamilyen ételre gondoltam. -Szeretem, amikor felrobbannak a számban.
Az izkavalkád, mikor hortelen nem is tudom, hogy melyik ízre figyeljek, de az mégis valahogy egy csodás harmóniává alakul, akár egy festmény. Ezért is tartom a gasztronómiát is művészetnek. - Te mit szeretsz a desszerteken kívül?
Olyan mindent bele, nem valami válogatós férfinek nézem. Hús, valami szószos, tészta, krumpli..szerintem bármi belefér.
-Biztosan vannak jelentéseik, de vannak amiket tükörrel sem látok pontosan és van, ami önmagában teljesen értelmetlen. Ígyhát kénytelen vagyok kivárni, hogy apa felfedje a titkot.
Mennyi idő kellhet még hozzá végülis? Egy ideje nem vette fel velünk a kapcsolatot. Én pedig megtanultam nem foglalkozni velük. Ha fontos, úgy is szól. Annyi volt a kitétele, hogy ne nagyon mutogassam másnak. Pedig valószínűleg másnak is ugyanilyen katyvasz lehet. Bár Ronan...ő lehet, hogy meg tudná fejteni. Legalábbis, ahol a ruha nem takar. Még eszköze is lenne hozzá, nem mindenki rohangál UV.lámpával.
-Én pedig egész életemben a bajt keresem. Nem vicces?
Nem is tudom, mikor nevettem fel utoljára, de...egyszerűen olyan komikus volt az egész helyzet. A lényeg végül ugyanaz marad. Ha nincs Ronan, sosem jutok be, nem lett volna részem ekkora izgalmakban és sosem derül ki, hogy létezhet olyan férfi a vilégon, akivel boztonságban érzem magam...és akit Mochi is ennyire szeret. Meg fordítva.
- Hát a bisztrót nem tenném kísértetszállóvá, de a csillaglesen, nagyon szívesen.
Ezzel le is fixáltam neki, hogy legközelebb, mikor megy megtekinteni a csillagokat és sátratni, oda szívesen veletartok. Szinte éreztem a friss illatát a levegőnek és a pattogó tábortűz füstjét.
Vele, Ronannel nem fogok félni és mi más lehetne kint, ami az embernél is félelmetesebb?
-Dehogyis, sőt! - Amint közelebb lépett, egy szokatlan cinkos vigyort is magamra varázsoltam, mikor felfuttattam rajta tekintetem, a szemeiig. -Sőt, meg is sértődök, ha legalább egy szeletért nem térsz be, amikor csak tudsz.
Néztem távolodni, majd a hozzámbújó Mochi buksiját kezdtem el simogatni. Ronan itt-ott összeborzoéta, de én szépen rendbe tettem. Gondolataim ismét a túráig vezettek el, a sátrazáshoz..alig bírtam kivárni, hogy a természet lágy ölén töltsek egy estét. Milyen élmény lesz!
Nem tudom, mégis mennyi időbe telt Ronannek, hogy kilépjen a fürdőből, de amint ezt megtette... le sem tudtam venni róla a szemeimet. A sok tetoválás rajta, mind önmagában is művészet és remekül állt neki, de mág sosem láttam ilyen felsőtestet. Mintha egy..egy..gyönyörűen formázott szobor lenne, amit kiállítanak a francia Louvre múzeumban.
Bámulni tudom, hogy nem illik de egyszerűen lehetetlen valamit nem csodálni, ami olyan mintha..mintha..Nem is tudom. Kicsit gálás voltam, hogy helyet foglalt a földön, mert már kezdtem azon gondolkozni, hogy milyen lehet a tapintása..vagy máshol is tökéletes-e.
- Még az eredeti tulaj hagyta itt?
Ártatlan viccelődéssel kérdezem, aholy feléfordulok, a kanapén, térdeimen ülve és elveszek egy darab csokoládéborítású édességet. De beleharapni nem merek, amíg Ronan meg nem teszi.
-Köszönöm, hogy elhívtál. Tudom, nem hiszed el, de tényleg jól érzem magam és sikeresnek könyvelem el az expedciót.
Egyik lábam letettem a kanapéról, mert kezdett kicsit zsibbadni. Most valahogy feltűnt, hogy pár centi van Ronan karja és a lábam között, méginkább kíváncsivá téve, hogy milyen érzés lehet hozzáérni. Azonban ilyen merészséget nem vállalnék fel. De ő vajon bevállalna egy felkérést?

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Aug. 02, 2021 6:18 pm

Altair & Ronan
- Én akkor sem hiszem, hogy ez jó taktika lenne, mert így esélyt sem adnak neked a gyógyulásra. Elkönyvelik az állapotodat, és egyedül hagynak vele. - pedig az andorfóbiája talán csak az első pillanat töredékéig hangzott rosszul. Utána már egyáltalán, hiszen láthatóan ő küzd ellene, így miért lehet bárki részéről is jó taktika az, hogy inkább magára hagyják? Ebből látszik, hogy az emberek már mennyire nem bírják elviselni a kihívásokat, és képtelenek küzdeni valamiért, s csak az a jó, ha az ölükbe hullik minden. Altair kemény dió, valóban, hiszen függetlenül attól, hogy sikerült őt rávennem pár dologra, attól még igen csak zárkózott. És ezzel nincs is semmi baj.
- Akkor még szerencse, hogy két ilyen különlegesség találkozott. Talán ennek fényében valami csodát is tudunk alkotni. - elégedetten morranok fel a gondolatra, hiszen már maga Altair létezése egy csoda. Ő egy kétlábon járó kincs, kinek meg kellett szenvednie minden percét a létezésének. Leginkább az apjának köszönhetően.
- És milyen ételeket szeretsz? Válogatós vagy? Vagy minden jöhet? - azért az információgyűjtés sem maradhat el, még ilyen apróságnak tűnő dolgokat is meg kell szereznem magamnak, hiszen csak egy apró gesztus által elviszem valahova, ahol a kedvencét csinálják, vagy csak egyszerűen egyik délután beállítók a bisztrójában egy doboz olyan kajával, amit szeret... Azzal bizony begyűjthetek magamnak pár jó pontot.
- Nem vizsgálgattad magad a tükörben, hogy mégis pontosan mi hálózhatja be a tested? Szövegek, írások, motívumok... Biztosan van valami jelentése az egésznek. - amellett, hogy az apja beteges elméjét mutatja. Még mindig teljesen ki vagyok hűlve azon, hogy egy kilenc éves kislánnyal így viselkedett valaki. Ha én lettem volna a tetováló helyében, teljesen biztosan mentem volna a gyámügyre... Vajon tudja az apja, hogy mennyi sérülést okozott? Úgy látszik, hogy a férfiak már csak ilyenek körülötte. Még én is bajba sodrom ezzel az egésszel, hiába alakult jól végül minden.
- Más esetben jól esne, hogy ezt mondod, de én sodortalak ebbe a helyzetbe. Az volt a minimum, hogy kimentelek belőle. Sajnos... - veszek egy nagy levegőt egy apró önvallomásra. - Egész életemben valahogy mágnesként vonzottam a bajt. - függetlenül attól, hogy lényegében ez éltet. Az adrenalin. Ettől érzem magam élőnek.
- Szerintem is örülne. - amíg pedig Altair pakol és fürdik, addig hátam a kanapénak támasztom, kinyújtom lábaimat, s Mochi egyből már az ölemben is terem. Jóleső morgással kuporodik le, s pillanatokon belül már halk hortyogást hallat.
- Még ne aludj, te büdös! - épp akkor pödröm meg a fülét, mikor Altair frissen és üdén lép ki a fürdőből. Mochi fáradtan emeli fel a fejét, aztán már hajtaná is vissza a lábamra, mikor is egy mozdulattal lesöpröm magamról. Ő meglepetten gurul le a földre, de farokcsóválása jelzi, hogy kicsit sem volt ellenére.
- Megtaláltam a másik felem, úgyhogy elvoltunk. - feltápászkodok a földről, majd az egyik szekrényhez lépve elkezdek ruha után kutatni. - Legközelebb... Mármint akkor, amikor megyek a bisztródba? Vagy a csillaglesen? - kérdem széles mosollyal tőle, majd közelebb lépek hozzá. Kellemes érzés kerít hatalmába, ahogy ott összekuporodva ül a kanapémon... Nem is tudom mihez hasonlítani.
- Örülök, hogy végül maradtál. Ez akkor azt jelenti, hogy továbbra is tömhetem magam a bisztródban, és nem fogsz kidobatni? - kérdem tőle játékos vigyorral, aztán hamarosan én is eltűnök a fürdőben. Nehéz kivernem őt a fejemből. Még nekem is nagy impulzus volt ez az este, hát még neki... Halk sóhajjal döntöm hátam a zuhanyzó falának, s egy kis ideig csak engedem magamra a nem túl forró vizet. Csak addig, amíg az ostoba férfi énem egy kicsit csillapodik ott lejjebb... Ezzel teljesen biztosan elrontanék mindent, ha véletlenül... Felfedezné, hogy mennyire nem közömbös a számomra semmilyen téren... Talán tíz perc múltán lépek ki a fürdőből egy térdig érő barna rövidnadrágban. Felső testemre eszembe sem jut húzni bármit is, hiszen el vagyok tőle szokva, hogy vendégem van itt esténként. Mielőtt azonban kipihennénk a mai nap fáradalmait, előkapok az egyik szekrényből egy bonbonos dobozt, majd azzal együtt telepedek le a földre a kanapé elé, s Altair felé nyújtom azt.
- Borzalmas íze van. Kérsz?

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Aug. 02, 2021 1:50 am

Ronan & Altair
Ronan kifakadásából adódóan szinte azonnal biztos lehettem abban, hogy ő teljesen másképp gondolkozik mint az emberek nagyrésze, akiket eddig sikerült megismernem. Meg sem kellett volna ezen lepődöm elvégre már az első pillanattól kezdve valahogy más volt.
- Így akarnam megvédeni egy sokktól. Gondolom.
Sosem arra vágytam, hogy mindenki hagyjon békén, hanem csak egy valakire, aki stabilan megáll a viharom közepette, aki nem repül el, akár egy lufi, amint felkapja a szél.
-Én türelmes vagyok, inkább kivárom azt, aki engem is megvár.
Egy szűk mosollyal emeltem meg a vállaimat, mintha egyáltalán nem bántott volna sosem, hogy nem megértenk akartal, hanem egyből elvárták, hogy megváltozzak miattuk, csak mert ők"nem olyanok mint a többi."
Egytől egyig az ellenkezője bizonyosodott be. Lehet, Ronan ebben is más lenne. S ily módon.. - Te is igazán különleges vagy, Ronan Nordahl.
Minden szempontból, a hivatása, a külsejét borító tetoválások, a szemei, a személyisége, mind egészen átlagfelettiek. Sosem találkoztam még hasonlóval sem, nemhogy pont ilyennel. Említettem már a kifejező tekintetét, mely oly élénken tud csillogni, akár az oceán felszíne a napsütésben.
- Én is szeretem a süteményt, pláne amit Mifeuille készít, de általában betelitődök két szelettel is.
Tapsztalataim alapján az archeológusnál sokkal később jön el ez a pont és ez igencsak jót tesz az üzletemnek.
A fogyasztása is, a hangulat amit varázsol és hát..azóta be- betérnek vendégek, hátha láthatják. Mintha celeb lenne.
-Nem...illetve azt mondta, hogy nagyon fontos, hogy minél kevesebben vegyék észre, dehát azt hittem, hogy nem akar bajbekerülni. De viszont, ígérte, hogy egyszer eljön az ideje, hogy mindent megértek. Azóta is várom, hogy az, mikor lesz.
Mivel szabad szemmel szinte lehetetlenség látni a mintákat, akkora gond nem is volt még belőle, egy idő után csak megtanultam elfogadni, hogy talán sosem tudom meg. Most mégis nagy bajba kevertek a szimbólumok, mivel úgy világíthattam Ronan mellett mint egy karácsonyfa. Ez szerencsére a kalandort is elvezette hozzám, Mochival együtt, sikeressé téve a mentőexpediciót.
Ronan egy igazi tornádó. Ahogy elkapta, egy ütéssel leterítette a férfit, meg berúgta a falat..hát azt tanítani kellett volna. Kár, hogy egy része az eseményekbek nincs meg. Nagyon megijedtem, meg bekapcsolt a robotüzemmód, de mégis jobb volt mint..mint otthon ülni.
- Akkor ez eldőlt. Mochi is biztos örül.
Szemein Ronan ujjait kémlelték, ahogy a sűrű, fehér-zsemle színű bundába fonódik és szinte dicsérően megborzolja Mochi szőrét. A kutya majd elolvadt.
-És meg is védtél. Melletted...úgy érzem, biztonságban vagyok.
Nem csak a termete miatt, hanem az egész kisugárzása olyan, hogy mellette aztán nem félnék elcsatangolni, hiszen megtalálna és bárkit legyőzne.
-Rendben, ha nem jelent problémát. Mochi is biztos örülne, hogy hozzád tud bújni.
Még az ilyen terápiás kutyusoknak is kell néha a biztonság, amit nyilván Ronan közelében tapasztalhat meg igazán. Közben kivettem a megfelelő eszközöket a táskámból. Papucs, törököző, tusfürdő hálóing..s a többi. Egyedül a fehérneműm nem vittem, amit habár megtaláltak a falban élő embernél, de úgy éreztem, hogy inkább égetem el, minthogy valaha is felvegyem.- Ugyan, az antik mindig is jobban tetszett, mint a modern.
Kicsit tarottam attól, hogy a fürdőben bármelyik falból kiugorhat mágvalaki...de megnyugtattam magam, mert a rendőrök már körbenéztek. Azonkivül, kicsit izgalmasnak is tartottam a helyzetet. Jobban átgondolva, lehet, jogy valahol, nagyon mélyen, még élveztem is. Kezeimmel elkentem magamon a tudsfürdőt, finom habot keltve a bőröm felszínén, lehunytam a szemeimet de mikor azon kaptam magam, hogy ujjaim túlságosan id délre siklanak, megálltam és gyorsan leállítottam a vizet. Márcsak ez hiányzik!
Fogatmostam, felöltöztem és teljesen tisztán hagytam el a valóban kissé ódon fürdőszobát.
- Nos. El volt egymással a két testőröm?
A mosolyom még mindig aktívan az arcomat díszítette, mikor a nedves törölközőt a székre terítettem és az ágyhoz sétáltam. -Igazából, mindent összevetve. Nagyon jó kis este volt. Legközelebb nem hagyjuk ki az Ouija táblát.
Leültem és térdigérő, rövidujjú, pasztel hálóingből pislogtam rájuk.

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptySzomb. Júl. 31, 2021 4:14 pm

Altair & Ronan
- Tehát azt mondod, hogy mikor megtudják az emberek a titkodat, inkább eltávolodnak tőled azért, hogy nehogy rosszat okozzanak? - megismétlem lényegében szavait. - Hogy ez mekkora hülyeség! - csattanok fel váratlanul. - Ha valaki érdekel, és mellette akarok állni, milyen ostoba taktika az, hogy távol tartsam magam tőle? - csóválom meg hevesen fejem, nemtetszésemnek hangot adva. - Mármint úgy értem, hogy tényleg borzalmas lehet az androfóbiával együtt élni, de nem hiszem, hogy az jó taktika lehet bárki részéről, hogy távol tartsa magát tőled. Mert hát... Egészen különleges lány vagy, Altair. - és én vagyok az élő példa arra, hogy ha nem siettetjük őt, nem erőltetünk semmit, hanem hagyjuk, hogy a saját tempójában szokjon meg, akkor azért bőven el lehet érni sikereket. Már csak a titkának megfejtéséhez is szükséges az, hogy ne kapkodjak el semmit, mert egyetlen ballépés, és elronthatok mindent.
- A feneketlen gyomrom tesz jót az üzletnek. - vigyorodom el szélesen. - Na és te hogy állsz a süteményekkel? Te is olyan hatalmas rajongó vagy, mint én? - kérdem tőle még a kísértetjárta ház alsó szintjén. Minden szempontból meg kell őt ismernem, de hát egyáltalán nem esik nehezemre kérdezgetni, hiszen ha félreteszem a testét behálózó, megfejteni való térképet, akkor is igazán elkezdett érdekelni. Igazán titokzatos lány valójában, márpedig én nagyon kedvelem azt, ha valaki nem adja magát könnyen, s nem teregeti ki minden lapját az első pár alkalommal. Altair pedig pontosan ilyen.  
- Soha nem is utalt arra, hogy miért csinálta ezt veled? Hogy mi volt az oka arra, hogy pont ezeket a mintákat varrassa rád? - mikor erről beszélek, a hangomba akaratlanul is beszökik a csodálat. Ezért is mardos annyira a bűntudat, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe sodortam őt, hogy kis híján elrabolták mellőlem... Hiába sikerült megmentenem, azért egy hajszálon múlott, hogy akár örökre elnyelje őt ez a ház. Karjaimban viszem vissza az alsóbb szintre, s be kell valljam, egészen jó érzés ez a közelség. Eleinte tényleg csak hátsó szándékaim voltak vele, de már belátom, hogy Altair... Nos, meglehet, hogy elkezdett érdekelni. Nem úgy, mint a célomhoz vezető eszköz, hanem úgy, mint nő.
Mikor már elment a rendőrség, s elvitték azt a fura alakot, aki a falaim közt élt, azt hiszem, hogy Altair az első adandó lehetőséggel odébb állna, ám teljesen meglepetten pislogok felé tengerkék szemeimmel, mikor úgy dönt, hogy maradna.
- Én sem szeretném, ha egyedül lennél. - vágom rá egyből. Bár Mochi vele van mindig, akinek most jó alaposan megborzolom a fejét, de azért más, ha én is ott vagyok. Kissé elkeseredett ábrázatom azonban pillanatokon belül eltűnik, s Altair szavainak hallatán kénytelen vagyok elnevetni magam.
- Nekem nincs mit feldolgoznom, ez semmi ahhoz képest, amit a munkám során átélek. Inkább az bánt, hogy ezt tette veled az az alak úgy, hogy ott voltam pár lépésre. - az önostorozás már régen is jól ment. Számtalanszor hibáztattam magam Athena betegsége miatt, és a tehetetlenségem miatt.  
- Szeretnél lepihenni? Mert akkor megágyazok neked. Én pedig alszok Mochival. Igaz, te büdös kis dög? - átborzolom jó alaposan az egész testét. - Te pedig ha szeretnél, menj nyugodtan zuhanyozni. Ott a fürdő, lehet zárni az ajtaját. Kissé régies minden, úgy készülj. - mosolygok felé, miközben az ajtó felé mutatok. Ha beleegyezik, akkor utána hozok neki ágyruhát, s bevetem neki a kanapét, majd magamnak is terítek le a földre egy vastagabb paplant, közvetlen a kanapé mellé.  

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 29, 2021 6:26 pm

Ronan & Altair
Teljesen egyetértettem Ronannel, én magam sem szeretek vitázni vagy rossz viszonyban lenni másokkal. Ebben szerencsére nem ütöttem apámra, aki minél magasabbra tör politikusként, annál mélyebbre kerül a mércéje a tolerancia terén.
Legutóbb az étteremben is kellemetlen helyzetbe hozta anyát. Kifogásolta, hogy a pincér a bal oldaláról töltött a poharába italt, majd keveselte a mennyiséget, mikora töltött még rá szegény fiú, akkor meg botrányt csapott, hogy a pincér alkoholistának nézi.
Modanom sem kell gondolom, hogy elkérte a panaszkönyvet és egy oldalt teleírt.
Ronan ennek szemlátomást teljesen az ellentéte, de vajon mot szól hozzá ha megtudja, hogy ez a bizonyos exem, egy másik nő?
-De. Szerencsére egészen jól tudom kezelni. Az esetek nagyrészében.
A röbbiben jön a robotpilóta...Az Isten tudhatja csak, hogy pont Ronan, a férfi akit utálom kéne, miért is más, de az. A kisugárzása olyan megnyugtató és meleg.
-Nem. Úgy értem, onnantól, hogy ezt meg tudják az emberek, elkezdenek eltávolodni, hogy ne okozzanak traumát. Végül egyre kevesebbszer bukkannak fel.
Ha az ember nem "normális" vagyis nem olyan mint a többi, akkor mér elkezdik lekezelni, vagy mint az én esetemben is, úgy néznek rá, mintha egy fújástól összeesne.
- A legtöbb sütenényt Mifuelle készíti, sajnos ő sem dolgozhaz minden nap, de igyekezni fogok. Jót teszel sz üzletnek.
Na meg, én sem bánom a társaságát. Ha mindig a pultomat fogja koptatni, kissebb az esélye, hogy valami gazember beprobálkozik bármivel. Egy napi bevétel is kiesés és aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.
Ronan Nordahl kezei is igen nagyok és egy furcsamódon joleső, megnyugtató érzéssel tölt el. Nem túlzó, nem riasztó és semmiképp sem kellemetlen.
-Nem tudom, hogy ez miért történik, de ez már akkor is fenn állt mikor még nem volt ilyen problémám. Különös. Még nem gondoltam ebbe mélyebben bele, de amióta tetováltatni kezdett engem, azóta lett komolyabb az ügy.
Kivéve a Nordahl család irányába, őket azóta igyekszik velem megutáltatni, hogy létezek. Nem.is tudom mit kéne Ronannek tenni ahhoz, hohy belemenjen. Talán, ha elég pénzt ajánl.
Lehet, nem akarta, hogy lássák a tetoválásokat. Arra nem gondolt, hogy esetleg a nők is vonzanak majd.
A tetoválások, melyekre mindig mint hegekre gondoltam, Ronannek mégis tetszenek. Az a tekintet. Egyszer vajon, tudna rám is úgy nézni? Vagy ezek a tekitetek tényleg mindig a rejtett vonalaknak fognak szólni, amiket a bőrömre karcoltak?
Az a helyzet iróniája, hogy pont ezek a világítós varratok tettek engem túl feltűnővé ahhoz, hogy a falban élő ember engem pécézzen ki.
De ezúttal nem vagyok egyedül, Mochi és Ronan..mind a ketten itt voltak ls segítettek nekem, az inu hamar hozzábújt, aminek hála sikerült a földön maradnom, nem vesztem el...odabent...
Milyen figyelmes.
Próbáltam sűrű szempillacsapásokkal eloszlatni a formálódó könnycseppeket. Szúrták ugyan a szemeimet, de...nem akartam nekik utat engedni. Hagytam Ronannek, hogy felemeljen, s habár a karjam magam köré fontam, a fejem a mellkasának témasztottam, hogy legyen némi kontakt. Megnyugtatott a szívverése.
Csak túl kellett tennem magam rajta.
A régi kanapé recsegése és furamód puha párnájának az érzete tudatosult bennem, közben megérkeztek a rendőrök, de én ülve maradtam, nem hiányzott több ember, a mentősök úgy is továbbítják mindazt amit tudhatok, amihogy...ami, nem túl sok minden. Elkapott, sötétség, Mochi, a fahéj illata és Ronan, ahogy hoz lefelé.
Szerencsére hamarabb elmentek, mint vártam. Kaptam kis só oldatos vizet, de edküszöm az üdítő sokkal jobban esett.
- Taxit? Én...nem szeretnék ma egyedül lenni, ha..téged nem zavar persze.
Soha, senki mellett sem éreztem olyan biztonságban magam mint vele, nem volt kényelmes a gondolat, hogy hazamenjek. Vagy, szeretett volna inkább ő egyedül maradni? Akkor viszont nem zavarnék inkább. - De, ha szeretnéd inkább egyedül feldolgozni ezt mind, akkor megköszönöm a taxit.
Az ajkaim egy szoktalan, de lágy mosollyá fordultak, nem akartam, hogy rosszul éreze magát, elvégre én akartam nagyon idejönni mindenáron és szétnézni odafent.

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Júl. 26, 2021 4:17 pm

Altair & Ronan
- Nincs is értelme haragban lenni egy volt kapcsolattal, ha nem muszáj. - annyira azért nem tölt el meglepettséggel a tény, hogy Altair nem visz minden hétvégén mást az ágyába. Félénknek tűnik annak ellenére is, hogy felém kezd megnyílni, és ezzel szerintem nincs semmi gond. Egy lány sokkal kellemesebb úgy, ha nem alkoholizál, és nem tombol hajnalig minden hétvégén.  
- Androfóbia? Az nem a férfiaktól való félelmet jelenti? - a vonásaim őszinte meglepettségről árulkodnak. Ezt azért nem gondoltam volna róla, hiába viselkedett az elején kissé furcsán.
- Olyannak nézek ki, mint aki ilyen miatt falat építene? - ezen azért egy kicsit fel kell nevetnem. A komorság messze van tőlem, a sértődöttség még annál is messzebb.
- Ez a te saját betegséged, ami gondolom nem úgy működik, hogy azonnal kitárulkozol egy neked szimpatikus embernek. Meg hát... Elég sokáig itt maradok a városban, nem sietünk sehova. Sajnos azokkal a csoda süteményekkel sikerült megfognod, úgyhogy innentől eléggé nehéz lesz levakarnod magadról. És ezt mind magadnak köszönheted. - nem szeretném feszegetni a határait, de ezen a ponton biztatóan megérintem a vállát, mint aki teljes mértékben megérti őt. Ez nem álca, valóban így gondolom, hiszen láthatóan bőven vannak neki lelki sebei, amik nem gyógyulnak be egyik pillanatról a másikra. Nekem pedig hiába vannak hátsó szándékaim... Attól még nem vagyok rossz ember, nem szeretném őt gyötörni.
- A betegséged miatt van minden férfival gondja? - vagy éppen fordítva lehet az ok, okozat...? - Ha szükséges, harcba kelek apáddal, hogy elengedjen velem csillaglesre. - ez pedig egy kicsit úgy hangzott, mintha valami fiatal kis középiskolások lennénk, de ettől függetlenül nagyon komolyan gondolom. Nem fog az utamba állni egy férfi, aki a saját lányát képes kitetováltatni gyerekként... Főleg, hogy “olyan” helyen is... Gyomorforgató lehet az az ember, de erről természetesen nem beszélek Altairnak, elvégre nem is ismerjük egymást, és nincs ahhoz jogom, hogy ilyen szinten fogalmazzak meg kritikát az apjáról. Ha szükséges, majd én személyesen elintézem.
Ez az este milliónyi meglepetést tartogatott számunkra. Nem csupán Altairt sikerült közelebb csalogatnom magamhoz, de még megtudtam testének kis titkát is, s még az emelet rejtélyes lakója is rárontott. Azt hiszem, ennyi izgalom bőven elég volt mára. Szépen emelkedő bűntudattal lépek oda hozzá, és bár hiába mondja, hogy jól lesz, attól még az én hibám az egész.
- Figyelj, nagyon sajnálom. Nem akartalak ilyesmibe belekeverni. Szabad esetleg, hogy... - nyúlok felé, jelezve, hogy ha engedélyt ad, akkor szívesen felemelném őt a földről. - Itt eléggé nyomasztó. Menjünk inkább le, úgyis hamarosan itt a rendőrség. - a hangom lágyabb formát ölt, és most már vonásaimra is kiül a bűntudat. Ezt jól elcsesztem. Nem is értem, hol volt az eszem, amikor ide felhoztam... Ha engedi, akkor ölben viszem le az alsó szintre, mert látom, hogy remeg, s nem szeretném, ha tovább itt maradnánk. Ha nem engedi, abban az esetben felsegítem, s úgy sétálhatunk lejjebb. Leültetem lent az öreg kanapéra, töltök neki egy pohár üdítőt, eddigre pedig meghallom a szirénát is. Hosszú egy órának nézünk elébe...
Az alakot elviszik, én beszámolok az eseményekről, a mentősök pedig Altairt is megvizsgálják, ha van rá igénye. Aztán végre hamarosan mindenki távozik, én pedig egy kissé megkeseredett sóhajjal lépek vissza hozzá, s letérdelek előtte.
- Hívok nektek egy taxit, ha így jó lesz. Gondolom, ezek után nem szívesen maradnál, én pedig nem akarom erőltetni. - megborzolom közben Mochit, a hőst, akit szerintem hamarosan megajándékozok egy szuperhős köpennyel. Én nem szeretném, ha elmennének, de könnyen lehet, hogy ez a rengeteg történés mára sok volt Altairnak. Nem hibáztatnám ezért.

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyPént. Júl. 23, 2021 5:49 am

Ronan & Altair
Szörnyű lehetett átélni annak az árulását, akit a legjobban szeretett, mégis képes ilyen pozitív és kellemesen melengető energiát árasztani. Dehát az is lehet, hogy azért ilyen nyugodt ő maga is, mert tudja, hogy ha egyedül van, akkor nem is csalhatják meg, ha nem bízik meg senkiben, akkor nem is okozhatnak neki csalodást. Érdekes, hogy általában én is ezen az oldalon állok a véleményemmel, mégis őt látva kicsit összeszorul a gyomrom. Nem ezt érdemelte volna, azok után, ahogy kitartott.
- Biztosan, én magam ugyan nem tartozok közéjük. Egyetlen egy szakításon estem át, az is inkább közös megegyezés volt. Még mindig fontosal vagyunk egymásnak, csak nem a romantikus értelemben.
A mosoly, amit Ena említése vált ki belőlem is egy olyan görbe, melyet egy szeretett családtagnak szánunk sem mint romantikus kapcsolatnak. Egyszerűen ennyi adatott meg nekünk együtt, megihlettük egymást és léptünk tovább.
- Hát van egy enyhe...androfóbiám, de ebből már nagyrészt sikerült dr Fergussonnak kikezelnie.
A Ronan-féle közvetlenség viszont, valahogy, ha furcsa is volt az elején, most mégis áldásnak érzem. Ha rajtam múlott volna, nem kezdünk el beszélgetni sem és nem lennék épp azon a helyen, ahová annyira vágytam már évek óta. Nem akartam, hogy ebben megvátozzon a férfi. -De, mielőtt még elhúzódnál és falat építenél...-Ezt bármilyen értelemben veheti..-Tájékoztatlak, hogy tőled valahogy nem félek. Már.
Biztosan emlékszik találkozónk kínos első szűk tíz percére. Amikor még nem tudtam hova tenni, hogy az összes ember, az összes férfi közül a világon, pont neki kellett megjelennie, pont az én presszómban.
- Köszönöm. Öröm hallani, hogy egy ekkora szaktekintélynek, ami a művészetet illeti, is tetszik az üzlet.
Foroghatott volna a sok modern alkotásra, melyekben nincs annyi munka, vagy fantázia mint a régiekben, de mégis elhelyeztem őket a falakon, mert van akinek tetszik és én minden művészt szeretnék segíteni.
- HÁT, ühm... - Hogyan mondjam meg Ronan Nordahl neked, hogy apának pont az lenne a fő problémája, hogy a neved "Nordahl"? -Nem nézel ki úgy, sőt én például nagyon is tudok értékelni egy szebb tetoválást, de apának minden férfivel gondja van, körülöttem.
Többnyire. Azért egy pillanatra se kételkednék abban, hogy bárkinek eladna/odalökne, ha abból előnye származna.
Most azonban mégcsak nemhogy a közelben, de nem is a kontinensen van. Nem gátolhat meg a csillaglesben, az urbexben, hogy elutazzak izlandra..még abbban sem, hogy itt legyek. A tengerparti sétány rejtelmei közül is a legkülönlegesebb építményében.
Az éjjel szuperizgalmas volt, minden itt volt amire végytam, de a szórakozást nyújtó események túlléptek egy határt akkor, mikor a falat-lakó férfi elkapott hátulról.
Onnantól kezdve márcsak homályos, elmosódó foltokat láttam, akár a fehér vászonra öntött fakó, vizes festékek, s nem hallottam mást a férfi lihegésén, Mochi morgásán és a reccsenő fadeszkák hangján kívül. Hatalmas vágyat éreztem arra, hogy elengedjem az egészet, hogy az elmém tengere mindent dagályként mosson el abból, ami éppen körülöttem...velem zajlik. Nem akartam az egészet, se ott pislákolt bennem valami. Egy kis tűz. Valahol a sötétségben, mi vonzott akár a lepkét...mi erőt adott. Ha elengedek, akkor ez a férfi azt tehet, amit akar.
Ennek a tűznek a melege Ronanre emlékeztetett.
Még magamnál voltam, ahogy a térdem a poros fapadlón koppant, még nem engedtem el. Mégsem láttam semmit a szemeimet tűként szurkáló könnycseppektől. Mochi volt az első, amit éreztem. A fahéj illata, a bundájának puhasága és ismerős, panaszos nyüszítése. Nem csoda, hiszen rég nem volt már ilyenben részünk. Légzésem valamennyire lassult, próbáltam a külvilágra koncentrálni. Így hallottam meg Ronan hangját először, de még mindig csak foltokat láttam a vaksötétben.
-Ronan...még..egy pár perc és..és rendben leszek.
Volt már ennél rosszabb is, talán az izlandi férfi jelenléte, a tudat, hogy nem fog otthagyni a bajban valamelyest enyhített a tüneteken.
S valóban pár perc kérdése volt, hogy kitisztuljon a látóterem, vele együtt az elmém is és megpróbálhassak lábraállni. -Remélem, nem ijesztettelek meg nagyon. Próbálom beadni, hogy nincs baj és kemény fából faragtak, viszont a szívem még továbbra is hevesen vert és a légzésem is gyorsabb, felületesebb az átlagnál. Kezeim remegéséről nem is beszélve.
"Vajon Ronan most egy hisztérikának fog tartani?"

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptySzer. Júl. 14, 2021 6:19 pm

Altair & Ronan
- A „visszataszító” még egy gyenge kifejezés arra a nőre. De hát ezt dobta a gép, a saját kárából tud igazán tanulni az ember. – a szakállam erdeje ennek ellenére is melegséget árasztó mosolyt rejteget. Kár lenne belemerülni Altair társaságában a múlt árnyaiba, elég, ha azok akkor ostoroznak olykor, mikor egymagam vagyok.
- Biztosan sokakat érnek ilyen csalódások... – úgy emelem felé kéklő tekintetem, mintha ösztönözni próbálnám őt arra, hogy vegye át a szót a saját tapasztalataival, már ha vannak ilyenek, s ha szeretne-e egyáltalán róluk beszélni. Ha nem, úgy nem is erőltetem a témát, szép lassan tovább mászunk a következőre.
- Milyen betegséget váltott ki? Már ha nem gond, hogy megkérdezem. – teszem hozzá az öreg épület recsegő falai között, hiszen talán túlságosan is reflexből kérdeztem vissza. Mindenesetre érdekel, mit okozhatott nála ez a gyerekkori dolog, erőltetni azonban semmiképp sem szeretném.
- Nagyon tetszik, hangulatos hely szerintem. És egyedi! Nem sok ilyet látni a városban. - nem mintha túlságosan célirányosan keresgéltem volna művész bisztrók után. Sőt, szerintem egyetlen kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen helyen jártam egész életemben, elvégre hozzám nem az ilyen sznob kávézgatás illik, hanem a sör vedelése. Az ilyenre pedig a kocsmákat találták ki.
- Miért gátolna meg apád abban, hogy velem gyere kempingezni? Annyira azért csak nem tűnhetek kétes alaknak. - tekintek végig fedetlen karjaimon, melyen alig rejtőzik szabad bőrfelület a tetoválások miatt. Ettől függetlenül nem festek huligánnak, a jellemem felettébb pozitív, így nem is igazán értem, mi lehet a probléma azzal, ha egy felnőtt nő elmegy csillaglesre egy felnőtt férfivel. Furcsa egy apja van, s ezt most eléggé rossz értelemben gondolom. Szerencsére azt nem sikerült megakadályoznia, hogy Altair velem tartson az ideiglenes kísértetszállásomra, melynek során eleinte nem gondoltam volna, de hatalmasat lépünk előre azzal, hogy felfedezem a csodásan világító vonalakat a testén, melyekből egyelőre sok mindent nem tudok kihámozni, de talán egy térképpé áll össze a tetoválás a legvégén, ha sikerül megfejtenem. Ez azonban még a jövő zenéje.
- Lehet, hogy több rejtett ajtó is van. Sok mindent megmagyarázna. - felelem elgondolkodva magam mögé, miközben azt a falat kezdem vizsgálgatni, mely előtt elvesztek a nyomok. Nem lehet túlságosan bonyolult a ház titka, de azért nem szabad alábecsülni sem, ezért is óvatosabbak a lépteim a megszokottnál. Ezzel azonban lényegében semmit sem érek el, hiszen az alak ezekben a pillanatokban is itt lehet körülöttünk, talán közelebb is, mint gondolnánk...
- Mochi, te meg... - a mondatot már nem tudom befejezni, hiszen megakadnak bennem a szavak, mikor megfordulok. Egy sápadt és csontos arcú figura Altair szájára tapasztja a kezét, majd egész egyszerűen eltűnik vele az egyik rejtett ajtó mögött, melyhez hiába próbálok odaugrani azonnal, amaz becsukódik. Ekkor jön el az ideje az ostoba gondolkodás és logika helyett a nyers erőnek, hiszen mire rájövök arra, hogy hogy az istenbe nyílnak ezek a járatok, addigra Altairnak baja is eshet. S mivel az épület eléggé rozoga, így esélyem nyílik, hogy a deszkákból álló falat áttörjem pár erősebb rúgással. Ezt meg is kísérelem, s meglepődve tapasztalatom, hogy a korhadt deszkák könnyedén adják mag magukat. Berontok hát a járatba, s megindulok utánuk, de alig járnak előttem pár méterre, én már kapaszkodok is bele az illető ruhájába, s olyat rántok rajta, hogy amaz elszakad, a betolakodó pedig a földön landol. Leguggolok mellé, ökölbe szorítom kezeimet, de mivel nem vagyok egy erőszakos típus, ezért csupán egyetlen arca mért ütéssel jutalmazom meg, hogy elkábuljon, no meg hogy egy enyhe bosszút álljak azért, mert Altairra így ráijesztett. Innen közelről nem tűnik veszélyesnek, de ezt már úgysem fogjuk megtudni, hiszen egyből tárcsázom a rendőrséget. Nincs szükség önbíráskodásra, főleg nem az én életvitelemmel... A telefon után megbizonyosodok róla, hogy az alak nem fog felkelni egy ideig, majd egyből Altairhoz lépek őszinte aggódó tekintettel.
- Ugye nem esett bajod?  

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyCsüt. Júl. 08, 2021 1:31 am

Ronan & Altair
Megházasodott. Ronan Nordahl házas... Ez hirtelenjében egy olyan tényfeltárás lett, ami valamilyen, számomra ismeretlen módon..Nem tetszett. Bár miért is várná bárki egy ilyen férfitől, aki okos, izgalmas munkával rendelkezik, vidám és úgy néz ki mint egy görög szobor, hogy egyedülálló legyen? 
Áh, nem. Biztosan csak nagyon meglepett mert ez egy olyan infó volt, amit apa nem említett sosem.
Oh. Várjunk, hiszen ez rémes!
- Ez egyszerűen...visszataszító. Sajnálom, hogy át kellett ilyesmit élned. 
Utálom a hűtlenséget és az árulást, Ronan pedig az általa legjobban imádott személytől kapta meg mindezt. Nem akartam sajnálni, mert senki sem szereti ha sajnálják, de nem tehettem róla. Kíváncsi vagyok, hogy milyen példányra cserélhették le Ronant. 
- Nem mondom, hogy sosem lappangott bennem a kíváncsiság. Viszont az alapján, amilyen betegséget ez kiváltott belőlem. Legalábbis Mrs Fergusson szerint ez lehet az oka, inkább jobb ha nem tudok semmiről.
Viszont hálás vagyok Mozart és Mochi társaságáért. Lehet, hogy teljesen máshogy alakul az életem, ha azok a bizonyos dolgok nem történnek meg vagy, ha emlékeznék rájuk. Egyelőre jobb ez így, a tüneti kezelés. Meggyógyulni biztosan nem fogok ettől, de ki tudja mi történik ha feltépem a sebet? Lehet, sosem áll le a vérzés.
- Igen, egyke vagyok. Sokáig én is ezzel magyaráztam a történéseket.
Vagy ha úgy tetszik, mantraként bemeséltem magamnak, addig amíg el nem hittem. Más módszer nem létezett, hogy ne úgy tekintsek apámra mint a világ leggyűlöletesebb emberére. Én ezt az utat választottam, míg Ronannek esélye sem volt választani. Ő minden momentumra úgy emlékezhet, mintha egy homokórán peregtek volna a másodpercek, homokszemenként. - Akkor tetszik a kis bisztróm? 
Hogy valami vidámabb felé tudjuk terelni a beszélgetesnek szánt medret. Büszke voltam még akkor is, ha tulajdonképpen a szüleimtől kaptam az üzlethelységet, nekem pedig csak kezdenem kellett vele valamit. Jó lenne, ha Ronan minél többet járna, hiszen jól fogyaszt és már másnao többen jártak az üzletben, mint korábban.
- Pultos vagyok Ronan Nordahl, ennyi nem fog ki rajtam. Egyelőre izland, a szüleid kiállítása és a kempingezés. - Az ujjaimmal is követtem a számitást. -Amire szintén igen kell, hogy mondjak amíg apám nincs az országban, hogy meggátoljon.
Ez lehet most úgy hangzik mint egy tinédzser utolsó flörtje a szülei szabályainak megszegésével, de nem az volt. Egyszerűen csak kihasználom a helyzet nyújtotta lehetőségeket. Bele sem merek gondolni, apa mit szólna ahhoz ha megtudná, egy Nordahlal vagyok egy térsegben, szellemlesen, egy Nordahlal szándékozok elutazni, nagyon messzire és egy Nordahlal, a nemezisének fiával tervezek kempingezni. Valószínűleg bezárna a régiszobámba és többé ki sem engedne.
- Uhum. - Kurtán bólintottam helyeslően. - Ha megtáljuk nála, akkor....akkor verd csak ki az összes fogát.
Nem vagyok én szamaritánus, nem is érdekel az emberek hogylétének a zöme. Ha az a bortokhaborító még perverz is, igenis hagyja csak Ronan jól helyben.
Rajtam aztán ne múljon.
- Elismerem, tényleg olyan mintha az atlantiszból leptem volna ki.
Az elveszett birodalom, gyermekkorom egyik kedvenc meséje. Az tanított meg elsőkent, hogy az irigység és kapzsiság, milyen pusztításra képesek. Mégis lenyűgözött a látványvilág, így nem csodálkoztam Ronan reakcióján. Sokkal inkább a magamén, hogy ez a hirtelen tűz a tekinteteben, még a sötétben is meglátszott, valamint a hangjában is. Szerettem volna, ha megérint és átad ebből a tűzből valamennaot. Mintha üres, száraz papír lennék, az ő testét pedig parázsló kövekből faragták volna. Annyora szeretem az intenzitást. Még azt is elnéztem volna neki, hogy férfi, csak...csak érintsen meg.
Neki ennél szerencsére több esze volt és kirántott minket a transzból. Elvégre volt egy betolakodó, akit ki kellett lakotlatni. - Minden rendben? - Kérdésem halk szellőként érkezik meg hozzá, mikor elejti az UV lámpát. Úgy tűnt viszont, hogy nincs nagy baj és hamar a felsőbb szinteken találtuk magunkat.
- Lehet egy rejtett ajtó? Elnézésed kérem, de ez nagyon klassz!
Amilyen halkan tudtam, úgy lelkendeztem. Mimt egy igazi kísértetkastélyban, keresni kell valami rejtett kallantyút.
Azonnal kiléptem mögüle, remegő lábakkal és karokkal igyekeztem a falat tapogatni, valami kiálló után. 
Pont egy polcnál járhattam, mikor a padló reccsenésére lettem figyelmes a közelben. "Áh, ezek regi padlók. Biztos nem lenne ilyen bolond.."
A harmadik könyvet megmozdítva, szószerint azt éreztem, hogy valaki beleliheg a fülembe. - R...Ronan..
Ebben a pillanatban valaki elkapott hátulról, befogta a számat és hátrálásra késztetett, sűrűn pisszegve, hogy csituljak el. Mochi morgása egyre közeledett és ez már elég volt, hogy megnyugodjak, mert a lábaim majd feladták a szolgálatot.

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyVas. Júl. 04, 2021 11:47 am

Altair & Ronan
- Annyi volt a történet, hogy már eléggé fiatalon megházasodtam. Tervben volt gyerek, meg minden, aztán a feleségem leukémiás lett. Borzalmas egy időszak volt minden szempontból... Nagyon sok mindent feláldoztam érte, ráment az én egészségem is, aztán amikor már majdnem felépült, rajtakaptam az orvosával a mi saját, közös ágyunkban. Ez pedig még hatalmasabb csalódás volt azok után, hogy mennyit aggódtam érte, amíg beteg volt. Úgyhogy nagyon hamar beadtam a válást, és onnantól kezdve inkább a munkámba temetkezem. - ha már Altair ennyi mindent megosztott magáról, én sem érzek késztetést arra, hogy magamban tartsam ezt a múltbeli dolgot. Az idő begyógyította a sebeket, de még manapság is olykor visszaemlékezek, hogy lehetettem olyan ostoba, hogy nem vettem észre a jeleket. A szeretet és a féltés minden bizonnyal elvakított, és fel sem tűnt, hogy egy boszorkányt vettem feleségül.
- Ez valahol érthető azért. A tudatlanság néha áldás tud lenni. - vagy inkább félünk az ismeretlentől? Lehet ez vezérel mindent. Én azonban nem szeretném bolygatni azokat a dolgokat, amiket jobb szeretne Altair a helyükön hagyni. Ez egyrészt még korai lenne, másrészt nem szeretném, ha esetleg eluralkodna rajta a rossz kedv az emlékek miatt.
- Akkor jól sejtem, hogy nincs testvéred? Az apák olykor abba a hibába esnek, hogy túlféltik az egy szem lányukat. Viszont ha belegondolsz... Huszonnégy évesen azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy saját bisztrót vezetnek, ami egészen sikeres és egyedi. - kellemesebb mederbe igyekszek terelni a beszélgetést, mivel úgy érzékelem, hogy az apja körüli dolgok kissé kuszák. Fura embernek tűnik, akinek nem éppen az erőssége a gyereknevelés. Egyelőre azonban egy új találka lehetősége kering a levegőben, amit ideje lesz lecsapnom. Egy percig sem gondoltam, hogy beállna közöttünk a csend majd ezen a “kísértetvadászaton”, mégis kellemes csalódás számomra Altair, s az, hogy egy kicsit meg tudott nyílni.
- Egyedül megyek, szóval... Ha van kedved, oda is velem tarthatsz, már ha számon tudod tartani ezt a sok meghívást. - kénytelen vagyok elnevetni magam, hiszen lassan már én sem tudom, milyen ajánlatokat tettem neki. Szépen mindenre majd sort kerítünk, már ha ezután az este után lesz még kedve hozzá. Sajnos a “nem” az bizony nem opció!
- Ha így van, akkor tényleg nem érdemli meg a szép szavakat. - az egy dolog, ha valakinek nincs otthona, és arra kényszerül, hogy illegális lakásfoglaló legyen, de azért van egy határ. Az az alak pedig ezt túllépte. Most mégis egy kicsit a háttérbe szorul az egész ügy, hiszen Altair teste maga a Kulcs, a tetoválásai pedig olyan mesések, mintha hirtelen egy vágyott álomvilágba csöppentem volna.  
- Pedig teljes mértékben elítélem. Mégis... Nagyon különleges. - és egyben borzasztó, hogy egy kislányt olyan részeken érintettek, amit bőven eltakar a ruha. Nekem sem lesz egyszerű helyzetem, sőt... Mégsem rohanhatom le azzal, hogy szeretném megvizsgálni és tanulmányozni a tetoválásait, mert esélyesen egy olyan térképet rejtenek, amivel történelmet írhatnék. Ez bizony alaposan tervezést igényel, s meg kell hagynom az alapozást a következő találkánkra. Addig is muszáj visszazökkennem a valóságba, mielőtt még Altairnak feltűnne ez a nagy megszállottság, s elüldözném magamtól. Ezért is ajánlom figyelmébe, hogy esetleg keressen magának valami tárgyat, de hát a válasza... Ó, az az ártatlan válasz! Annyira betalál, hogy még az UV lámpát is kiejtem a kezemből. Ejj, Ronan, térj észhez!
Hamarosan újra meglátogatjuk a felsőbb szintet, én pedig egyből elkezdek keresgélni. Tele van friss nyomokkal a szoba, így esélyesen valaki tényleg épp ezekben a percekben sem lehet messze.
- Éppenséggel erővel be tudnám törni a falat, de annak semmi értelme nem lenne. A barátunk sem erővel ment beljebb, hanem ésszel. - mert hát lássuk be, egy átlagos csavargónak nem lenne annyi sütnivalója, hogy rájöjjön ezekre a rejtett dolgokra. Talán még egy átlagos ember sem tudna olyan agyafúrt lenni, hogy itt éljen.
- Keress valami kart, fogantyút, bármit, ami kinyithat valami ajtót. - jegyzem meg halkan Altairnak, hátha az ő szemei hamarabb találnak valamit.

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyKedd Jún. 29, 2021 5:17 am

Ronan & Altair
"Szégyentelen tett". Mégis mit művelhetett valaki, aki egy ilyen pozitív gondolkozással rendelkező embert, mint Ronan, erre tud ösztönözni? 
- Csak nem...elárult?
Ennél rosszabbat el sem tudnék képzelni, de nekem eleve gondjaim vannak a bizalommal, így el sem árulhatnak igazán. Ronan egy..egy külön eset. Úgy érzem, mintha kinyitotta volna a tudtán kívül a niagara vízesés zsilipjét. Egyszerűen nem tudtam visszafogni, csak egymás után hagyták el az ajkaimat a különfére infóáradatok. 
- Ez nem csak a bizalom hiányának kérdése volt. Az egyik az, hogy inkább tekintett engem egy kutatási alanynak, mint embernek. A másik.. - Hogy is mondhatnám ezt el valakinek, aki ennyire bátor és ilyen sok mindenen átment mint Ronan? Igazából sok más módja nincsen, mint kinyitni a szám, mint eddig és hagyni, hogy a betűk egymás után hagyják el az ajkaimat. - A másik indok az, hogy én..szívesebben hagynám a dolgot ott, ahol van. Nem akarok egy plusz bonyodalmat az életemben azzal, hogy megtudok egy-két részletet a gyermekkoromról.
Hiába kerültem én magam is a témát, néha-néha eszembe jutottak lehetőségek, amik indokok lehetnek a "furcsa" viselkedésemre és az androfóbiára, amivel kezeltek. Egyszerűen csak hagyom, hogy magától törjenek a felszínre az emlékek, ha már muszáj. Nem erőltetem. Olyan rossz ez? Mások szemével nézve bizonyára. Miért is lenne ez másképp Ronan tengerkék íriszein keresztül?
- Én sem hiszem, hogy élnék vele, de az emberek nagyrésze igen és ők...nem érdemlik meg ezt az ajándékot. 
Lehet, hogy gonoszul hangzanak a szavaim viszont nagyon is kiállok mellettük. Amíg az ember csak pusztítani tud, a természetet, a bolygót, az állatokat...egymást. Addig nem is érdemlik meg, hogy valóra váljanak az álmaik. 
- Elárulhatom, végülis nem titok. Huszonnégy vagyok, de már gyerekkorom óta túlfélt. Bizonyos helyzetekben. Például sokáig magantanuló voltam. 
Ennek végülis van alapja, tekintve, hogy hogyan reagáltam a férfiak közelségére. - Az urbex eddig számomra főleg magányos időtöltés volt, amiről hát..nem tud a családom. 
Ühm igen. Azt hiszem, kicsit túl sok infót hintettem el azzal kapcsolatban, hogy apámnak más emberekkel lehet baja, de nem tudtam még neki elmondani, hogy miről is van szó konkrétan, mert akkor azonnal másképp viselkedne velem, pont ő, aki eddig normális emberszámba vett.
- Nem akkor lesz valamikor a Szuperhold? Mesés látvány lehet a szabadban.
Egy pillanatra hagytam, hogy az arcomon urrá legyenek az érzelmek. Vágyakozás, csodálat, lemondás...Itt a városban teljesen más lehet az égbolt a sok utcai lámpa és egyéb világítástechnikák hatására. Nem bővelkedek barátokból és az a néhány sem nagy természetjáró, hogy velük akár egy éjszakai túrára elmenjek. Pedig milyen jó lehet kicsit kiszakadni ebből a közegből.
- Nem zavarna, az az ember...Lehet, nála van a ... Hidd el, hogy nem zavarna.
Végigmondani nem tudtam hirtelen zavaromban, hogy ilyennel vádolok valakit...De így, hogy volt valaki a szobában, amíg mi odavoltunk a Pandában és eltűnt a fehérneműm, így egyáltalán nem bánom, ha a bűnös meglakol. Plusz ki tudja, miket művel Ronan holmijaival. Legyen is úgy móresre tanítva, hogy többé ne tegyen ilyet.
Ellenben érdekes, hogy az archeológus fürkésző tekintete nem okozott kellemetlenséget. Épp ellenkezőleg. Még sosem tapasztaltam ennyire intenzív, mélyreható tekintetet.
- Lehet ezt mondod, de mégis mintha a szemeid...nem értenének ezzel egyet.
Hangom lágy és gyengéd, szinte suttogásként hagyják el a hangok fogaim börtönét, míg szemeimmel az övéit keresem. Ennyire tetszenének neki a tetoválások vagy ilyen szépnek látja az UV fényében tündöklő jeleket? Soronkövetkező kérdése hatására az állam egy pillanatra szorosan összezár és megrándulni érzem az izmot rajta, de ezt és a pillanatnyi szikráját a haragnak tekintetemben nem láthatja az éj sötétjében. 
- Van olyan, amit nos..bőven eltakar egy rövidnadrág..
Meg a fehérneműm is. Jobb ha ezt ki sem mondom, mert megint urrá lesz rajtam a harag és undor, amit akkor éreztem, mikor elég idős voltam felfogni, hogy altatás közben, milyen kiszolgáltatott helyzetben fekhettem. Ilyenkor nagyon nehéz szeretettel gondolni a szüleimre.
" Olyan vagyok, mint egy tündetérkép, csak bizonyos fény hatására látszik minden.." szerettem volna ezzel viccelni, de Ronan beszéde, nézése és az egész hangulat  elérték, hogy ne tudjak reagálni a testem reakcióin kívül.
Fogalmam sincs, mennyi ideig nézhettük ily módon egymást és ha Ronan nem tér észhez, akkor talán így is maradunk. 
-F...Folytassuk!
Határozott bólintásommal jeleztem, hogy megfogadom a tanácsát, de..biztosan nem látta a sötétben szóval...- Keményet a kézbe, igenis Ronan! 
Nem láttam túl sokat, de nagyon igyekeztem. - Jó lenne, ha nem csak kemény lenne, de hosszú is és vaskos is, ami állja a strapát.
Nem lenne vicces, ha egy suhintással kettétörne, ugyanakkor távol akarom tartani magamtól az...az ellent. Remélhetőleg nem tartott olyan sokáig a keresgélésem, de végül azt hiszem, talán egy seprű nyele lehetett a választott fegyvernem, vagy valami hasonló. A lényeg, hogy pont megfelelt a célra.
- Akkor, indulás és kapjuk el azt a betolakodót!
Elszánt voltam, hogy most megoldjuk a partmenti faház rejtélyét. Főleg Ronan, én meg majd asszisztálok hozzá. 
Felfelé menet még ekkor is az izlandi mögött haladtam, de kezeim erősen szorították a fegyveremet. Kísérteties csend honolt, de az UV segítségével tisztán kivehetőek voltak a kéz és láblenyomatok, mik egy irányba haladtak, amíg el nem tűntek. - Szerinted be fogsz férni? Elég szűkös lehet..
Nem tudtam biztosra, hogy be akar-e menni a fal mögötti járatba, ha van, de esélyes, hogy ő nem fog beférni, én pedig nem vagyok hajlandó egyedül menni. Nem is hittem, higy Ronan azt akarná. 

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Jún. 28, 2021 9:20 am

Altair & Ronan
- Igen, jobbra fordultak a dolgok, mert kilépett az az ember az életemből végleg. És nem a halálával. Hanem a szégyentelen tettével. - még mindig érezhetően sarkítom egy kicsit a történetet, de nem tartom lehetetlennek, hogy Altairt beavassam a dolgokba. Hiába vannak hátsó szándékaim vele kapcsolatosan, ő olyan, mintha a béke szigete lenne, ahol az ember meg tud pihenni egy kicsit.
- Direkt nem hagytad neki, hogy lejjebb ásson? Nem bíztál benne? - ez a kérdés egy kívülállónak fura lehet, hiszen mi az, hogy nem bízik valaki egy pszichológusban... Mégis létezhet ilyen, hiába egy szakemberről van szó. Ha nem érzi Altair, hogy benne megbízhat, akkor az istenek sem fogják belőle kihúzni a lelke mélyén lappangó dolgokat, és ez teljesen érthető. Ez nem gyávaság vagy bátorság kérdése. Azért túlságosan személyes kérdést egyelőre nem szeretnék feltenni neki, jobbnak látom inkább, ha egy kis lökést adok csupán, hogy azáltal önmaga tudjon szépen megeredni.
- Én lehet, hogy nem élnék az öröklét ajándékával. Hiszen szinte mindennek éppen az elmúlás adja az értékét. Na és te? - kérdezek vissza, hiszen őszintén érdekel a véleménye egy ilyen különleges lánynak. Örülök, hogy nem egy átlagos senkiházi embert jelöltek meg kulcsnak, ennél szerencsésebb aligha lehetnék! Így össze tudom kötni a kellemeset a hasznossal.
- Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert nekem úgy tűnik, hogy apád még mindig kislányként tekint rád, akit óvni kell mindentől és mindenkitől. Pedig aztán az urbexesek nem éppen cukorból vannak. - biztató mosolyt küldök felé, annak ellenére is, hogy valójában Altairt épp egy törékeny porcelánbabának gondolom, és még mindig szokatlan, hogy ennyire foglalkoztatják a kísértetek, hogy elhagyatott helyeket is képes bejárni. Viszont tetszik ez a sokoldalúság, nagyon is!
- Még nem voltál kempingezni soha? Miből maradtál ki! Azt az élményt össze sem lehet hasonlítani semmivel. Jövőhéten én is terveztem, hogy az egyik estét a szabadban töltöm, épp akkor, amikor egy meteorraj halad át felettünk, és még a Hold is hatalmas lesz. - csak nem egy újabb lehetőség mézesmadzagát húzta el előttem? Kíváncsi leszek, hogy fog erre reagálni, és ha jól, akkor bizony kaphat tőlem egy újabb meghívást. Egyelőre azonban koncentráljunk a mai napra, hiszen erre is akad bőven talány.
- Tényleg? Nem lenne problémád vele? Nem vagyok amúgy egy erőszakos típus, inkább szeretem előbb az eszem használni. Viszont néha akadnak olyan helyzetek, amikor ököllel sokkal inkább meg tudom értetni a dolgokat az emberekkel. - jobb öklöm párszor széles vigyorral még másik tenyerembe is ütöm finoman. Remélem, hogy tényleg nem viccelt, mert nem áll szándékomban a rendőrséget idecsődíteni a saját érdekemben sem, de hát, ha az itt járkáló alak nem ért a szép szóból, úgy majd érteni fog a durvából. Bár lehet, hogy meg kellene köszönnöm neki, hogy itt van, hiszen ő segített abban, hogy felfedezzem azokat a rejtett vonalakat, amik Altair testét hálózzák be.
- Hogy? Ajándékot mondtam? Ó, csak egy nyelvbotlás. - felelem halkan, teljesen átszellemülve, mint aki egy másik dimenzióba került. Olyan érzés ez az egész, mint amikor megkaparintok végre egy olyan kincset, amiért régóta sóvárgok már, s a kicsike még azután sem adja magát könnyen, hogy a kezeim közt tarthatom. Épp, mint Altair.
- Mármint... Pontosan... Merre a ruha alatt? - a csodálatom közepette azért szemöldököm haragos ívet ölt egy pillanatra, mikor visszatérek egy kis időre a valóságba. Jól értettem, hogy Altair apja egy kilenc éves kislányt tetováltatott ki tetőtől talpig, olyan helyeken is, ahova senkinek sem szabadna érnie? Milyen borzalmas ember ennek a lánynak az apja mégis?!
- Az, hogy ezek a vonalak különlegesek és nincs párjuk ezen a világon. Teljesen biztos vagyok benne, hogy senkin sincsenek ilyen jelek, mint rajtad, olyan vagy, mint egy... Mint egy... - kénytelen vagyok belesóhajtani mondatom közepébe, ahogy őt figyelem. - Mint egy igazi varázslattal átitatott kincs. - hatalmas, csillogó tengerkék szemeim teljesen elvesznek rajta, s úgy érzem, hogy most bele tudnék fulladni a bőrébe. Ekkor veszem észre azonban, hogy Altair remeg. Ó, ostoba Ronan! Zavartan köhintek egyet, s gyorsan elhessegetem ezt a varázslatos légkört, majd ellépek tőle, mintha mi sem történt volna.
- Akkor folytathatjuk? Jobb lesz azért, ha te is a kezedbe veszel valami keményet a biztonság kedvéért. Lássuk csak... - nézek körbe a szobában, ahol a hatalmas polcok, asztalok, szekrények, nem csak könyvek és iratok halmazával vannak tele, hogy mindenféle tárggyal is.
- Válassz. - lendítem meg a kezem félkörösen, s ha akart választani, utána újra megindulhatunk felfelé. Most már sokkal céltudatosabban, hiszen nem csak egyetlen lakója van ennek a háznak.

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyPént. Jún. 25, 2021 5:19 am

Ronan & Altair
Ezekszerint jó volt az a gondolatom, hogy egyszer már volt annyira megrémülve, hogy minden más mellette eltörpülni látszik. Ha egyszer már túlélted, hogy felkap egy tornádó, miért ijednél meg az orkántól? Nekem még nem kellett féltenem egyik szerettemet sem, Mozartnak törött el egyszer a lába és azt is borzasztó volt nézni, hogy szenved. El sem tudom képzelni, milyen lehetett Ronannek, mégis a tekintetembe együttérzés kavarodik.
- Rémes lehetett azt átélni...végül remélem, hogy jobbra fordultak a dolgok.
Mondjuk nem úgy mesélte el, mintha egy Happy end történet lett volna. Hanem mint akiből végül kifacsartak mindent, amit lehetett és úgy kellett újra összeraknia magát, egyedül. Egyszerűen kegyetlennek hangzik, mégha végül "felszabadítónak" is jellemezte.
- Köszönöm, hogy ezt mind megosztottad velem.
Nem volt kötelező, mégis hagyott némi betekintést a multjába, hogy láthassam, ő sem a levegőbe beszél és bizony alaposan próbára tette már az élet. Kemény és erős embert faragott belőle. Szinte irigylésreméltó. Én pedig mindent megteszek, hogy ne emlékezzek, ez nem pont az ellenkezője? Mérhetetlenül gyáva és gyenge emberre vall, aki nem tud a múlt árnyaival szembenézni. 
-A pszichológusom Mrs Fergusson sokáig akart ásni, azért, hogy felfedje a múltam koporsoját, de sosem hagytam neki. Én nem vagyok bátor, szóval sosem tudjuk meg.
Félszegen rántottam meg a vállamat egy olyan mosollyal, ami jelzi, hogy ezt a negatív vonást teljesen elfogadtam magamban. Lehet, Ronan emiatt szintén gyávának fog gondolni, de úgy éreztem, hogy neki megnyílhatok és jobb ha tudja ezeket az árnyoldalaimat. Az emberek nagyrésze csak annyit lát bennem, hogy egy politikus lánya vagyok, aki gazdagságban nevelkedett selyempárnák és ezüst étkészletek között. Ez így van, de mindenkinek a sajátja a legnehezebb, nemigaz?
- Biztosan örökbarátságot kötnék vele.
Noferkaré...Volt ilyen egyáltalán, akinek ez a neve és kaphatott szarkofágot? Nem hiszem, de hajlandó voltam vele tovább viccelni. Habár beismerem, szörnyet halnék ijedtembem, de elégedett lennék, az biztos ha a lelke ott keringene, amíg szinte mozdulatlanul fekszek.
- Ennek örülök, az emberiség nem érdemli meg az öröklét titkát. Legalább is nem ez a mostani.
Aztán ki tudja? A földönkívüliek úgy döntenek, hogy pusztuljon mindenki és gyártanak egy olyan szériát, ami nincs tele gyári hibával. Majd ők megérdemlik.
- Háááát. Öhm..nem biztos, hogy ez annyira megnyugtatná.
Valahogy nem akaródzik tudtára adni, hogy nem is ismeri, apám mégis utálja és arra tanított engem, hogy én is utáljam őket. Én tényleg igyekeztem, de Ronan Nordahlt NEM lehet utálni. Biztos tudja is ezt magáról.
Mit szólna, ha megmondanám, hogy apám akkor kapna igazán agyérgörcsöt, ha megtudná, hogy Ronan Nordahlal mennék el akár a sarokig? Nemhogy izlandra. Ezt nem igazán tudhatja meg apa, mert képes és hadjáratot indít.
- Egyéb szenvedélyem annyira nincs. Amit nagyon szeretnék, az bejárni a világon fellelhető összes hangulatos kis romot és megörökíteni. Látni a sarkifényt, eljutni egy igazi kempingezésre...
Ezek nem tudom, mennyire számítanak nagy álomnak, de ha a lelkem legmélyére nézek, akkor jelenleg ezeket szeretném a legjobban. Meg eljutni egy igazi démonűzésre, de az ugye ki van zárva. Sajnos démonűző apacák meg nincsenek, pedig csak ezért...lennék egy életen át szűz. Akkor segíthettem volna Ronannek kiűzni a hívatlan vendégét. Amennyiben persze inhumánus teremtményről van szó. 
- Jó, de..ha akarod meg is verheted, nem mondom meg senkinek. 
Ugyanis végigfutott a fejemben a gondolat, hogy ennél az ismeretlennél lehet a fehérneműm és egyből fortyogni kezdett bennem a düh azzal vegyítve, hogy ez a valaki Ronanen élősködhetett. Lássa is el a baját, max elfordulok.
Úgy sem lehet akkora nagy darab, ha a falakban él és vagy mozog.
- Ez ajándéknak számít? Más ezt lehet, testi sértésnek nevezné és gyámság alá helyeztetett volna.
Az ajkaim görbülni próbáltak felfelé, de nem ment az őszinte mosoly most. Nem kértem apámtól a tetoválásokat, de magyarázatot igen, amiket sosem kaptam meg. A Nordahl örökösnek azonbam tetszik és felfedeztem, hogy valamilyen furcsa, kissé talán beteges módon tetszik, ahogy a testem, az ő közelsegére reagál. Ronan gyönyörűnek találja a jeleket a testemen és a szemei is ezt tükrözik. Kissé ijesztő, de izgalmas érzés, amit egyetlen egyszer éreztem eddig, egész életem során...a zuhany alatt.
- Nos vannak, olyan helyeken is, amit ruha fed...nem tudom, miért vannak rajtam, apám pedig egy politikus. Semmi köze a művészethez. 
Mikor elkezdte ezeket, még egyszerű, egészen "elfogadható" helyekre mentek a tetoválások, aztán mit sem törődve a szeméremérzetemmel, már varrták oda is a jeleket, amit még én is csak tükör segítségével látok és eleggé takarásban vannak. Undorodok is egy kicsit, ha belegondok, hogy ő is látott annyira kevés ruha takarásában és ki tudja még, ki volt az akivel csináltatta? Ki volt az, aki egy gyerekre tetovált?
- Mi..tetszik neked rajta ennyire?
A szemeim az ő szemeimek minimális csillogását keresik, várva a választ és egyszerre elragadtatva attól a nagy csodálalttol, ahogy rám..pontosabban a tetoválásaimra néz. Egyszerűen nem tudtam ezt az állapotot eltakarni, elmaszkírozni a hangomból. Még senki sem nézett rám így. Egy pillanatra megremegni éreztem a testem. Vajon menekülni akar, ájulni vagy megszüntetni a távolságot Ronan és köztem?

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyCsüt. Jún. 24, 2021 6:24 pm

Altair & Ronan
A félelem olyan, amit a keserves évek kiölhetnek az emberből könnyedén. Vagy inkább az érzelmek olyan szinten felemészthetnek, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy alig vagyunk képesek érezni. Én így voltam ezzel azután, hogy a leukémiás feleségem a gyógyulásának végső szakaszában megcsalt az orvosával. Az akkora törés volt számomra, hogy még a mai napig kitart, pedig már évek teltek el azóta.
- De igen, nyolc éve éreztem utoljára. Nem egyszerű félelmet, hanem rettegést. A haláltól. - hangom árnyalatnyival komolyabbra fordul, s vonásaim is enyhén megváltoznak. - Sokkal rosszabb annak a halálától félni, akit szeretünk, mint a saját magunkétól. Csontig ható, őrületes félelem és kétely, ami nem hagy aludni, nem hagy lélegezni, és nem hagy élni. - a megszokott kissé tárgyilagos és átlagos kifejezésmódomtól eltérően most mélyebb szavak keverednek ki szakállam erdejéből. Most is tisztán emlékszek azokra a keserves időkre.
- Nyolc éve elértem a csúcspontot a félelemben, és onnantól kezdve lényegében zuhanórepülésben haladtam lefelé, így mára már nem érzek ilyesmit. Igazából eléggé felszabadító érzés az elengedés. - felelem teljes őszinteséggel Altairnak, ha már ő is megnyílt előttem annak ellenére, hogy milyen zárkózottnak tűnt eleinte. Ennyit őszintén megérdemel tőlem, még akkor is, ha a szándékaim vele kapcsolatosan már kevésbé őszinték. Tény, hogy ha nem lenne a háttérben a talány, hogy ő a Kulcs, s hogy miért, abban az esetben sem viselkednék túlságosan máshogy.
- Egy gyermekkori trauma rengeteg mindent okozhat felnőtt korban, az már biztos. - és most már az is biztos, hogy ezzel van összefüggésben Mochi, a terápiás kutya. Talán tényleg történt vele valami fiatal korában, ami ellen próbál védekezni az agya, kisebb-nagyobb sikerrel. Igazán érdekes.
- Természetesen múmiával! Úgy az igazi, ha az öreg Noferkaré papa aszott teteme is ott fekszik melletted. Hátha még a lelke is ott kering! - vonom fel kacérkodva a szemöldököm, s az a legviccesebb az egészben, hogy valójában tényleg el tudnék intézni egy ilyet. Persze nem éppen legális körülmények között és nem is ingyen, de nem lehetetlen a dolog, hogy Altair egy múmiával hemperegjen.
- Az ilyen petíciók semmit sem érnek, ez nem így működik. - rázom meg a fejem hevesen. - Végül is lehet az örök élet forrása, csak nem ebben az életben. - ezen már elnevetem magam, hiszen eleve veszélyes egy múmia feltárása az ottani baktériumok és vírusok miatt, amiket magukkal hordoznak a múltból. Egy ilyen fekete lé megivása szinte egyenlő a sanyarú halállal, legalábbis ebben az életben.
- Mondd az apádnak, hogy Ronan Nordahl mellett semmi félnivalód nem lehet. - határozottan bökök a mellkasomra. Ez nem nagyzolás, ez így van. Még akkor is, ha veszélyes berkekbe fut olykor az életem, és a lányát sem éppen biztonságos és unalmas éttermi vacsorákra viszem. Nagyban kezdjük, mégpedig egy kísértetházzal!
- Na és neked vannak nagy álmaid? Vannak szenvedélyeid a művészeten és a borzongáson kívül? - eleinte nem mindenről szólnak csak a kísértetek, s úgy tűnik, hogy Altair szép lassan egyre inkább kibontja a szirmait. Kellemes társaság, azt meg kell hagyni, és sokkal érdekesebb annál, mint amilyennek elsőre mutatta magát ott a bisztróban. Az izgalmak sem maradnak el ugyanakkor, hiszen a felsőbb szinten történt események egy kissé megkavarják a dolgokat, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy tényleg nem vagyunk egyedül ebben az öreg épületben.
- Majd felszólítom, hogy távozzon. Ha nem hajlandó erre, úgy hívom természetesen a rendőrséget. - közlök egy békésebb verziót, miután kiiszom a gyümölcslé utolsó cseppjét is. Nem akarom a frászt hozni Altairra azzal, hogy közlöm már előre, hogy majd én magam eltakarítom a hívatlan vendégünket, pedig esélyesen ez fog történni, ha nem jutunk megegyezésre, és nem hajlandó eltakarodni. Ez azonban most egy kicsit a háttérbe szorul, mikor kialszik az összes fényforrás, s ez a különleges lány elkezd világítani a sötétben. Ámulva, átszellemülve, szinte euforikus csillogással a szemeimben lépek hozzá közelebb.
- Azt mondod, hogy kilenc évesen ajándékozta neked az apád ezeket a különleges motívumokat? - hangom egészen halk, s úgy fürkészem őt már előtte állva, mintha egy igazi kincs lenne. S ezek szerint valóban az.
- Gyönyörű. Egyszerűen... Gyönyörű. - a felismerés pedig annyira mámorító, hogy még meg is szédülök tőle, s a szívem olyan hevesen kezd verni, hogy kis híján rosszul leszek tőle. Most már tudom, hogy miért Altair a kulcs. S azt is tudom, hogy milyen nehéz dolgom lesz őt megfejteni.
- Az egész testedet beborítja ez a csoda? Meddig érnek a tetoválások? Apád talán egy elvont művész, aki a gyerekén is kísérletezett? Vagy talán más okból varratta rád ezt a mesterművet? - a megszállottságom a felszín felé csörgedezik, mint a feltörő talajvíz. Ezt a mámorító érzést pedig semmivel sem lehet összehasonlítani, s most nagyon úgy néz ki, hogy ennek bizony Altair a kiváltója.

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyHétf. Jún. 21, 2021 4:17 am

Ronan & Altair
 Ahogy megered a nyelvem és egyre többet és többet kezdek felfedni magamból Ronannek, beállt egy igazán különös helyzet. A pszichológusomnak sokkal több időbe telt feltördelni a héjat, amit magam köré épitettem. Lehet azért mert legbelül tudtam nagyon jól, hogy nem a személyem érdekli, nem azért akar meggyógyítani, mert nekem akar segíteni, hanem mert nem vagyok más mint egy kihívás, akivel már ugyanolyan megszokásból beszél mint én vele. Mi sem bizonyítja jobban, mint a költözése amerikába anélkül, hogy ajánlott volna nekem mást maga helyett?
Ronan más. Már első pillanattól kezdve valami furcsa aura lengi körbe, mintha...mintha tényleg meg akarna ismerni engem. Igazán mélyen. Talán ő lesz az a gyöngyhalász, aki egészen a tenger mélyére mer lemenni, hogy megszerezze azt a kagylót, ami kincset rejthet. 
Csak nehogy kiderüljön, hogy nincs benne más homokon kívül.
- Tényleg? Soha életedben nem fordult elő, hogy féltél valamitől? Szívesen átvennék belőle egy kávéskanálnyit. 
Vajon mi lehet az oka, hogy ennyire félelmet nem ismerő? A sebhelye is, amit a bisztrómban mutatott is eléggé komolynak tűnt. Mégsem tántoritja ez el. Igazán bátor férfi. Ki tudja? Lehet, már megismerte az igazi félelmet és azután már nem találkozhat rosszabbal, pedig azt is túlélte. Annyira sugárzik belőle a magabiztosság, a pozitivitás, a nyers erő...kedvem támadna őt alapul venni egy szoborhoz vagy festményhez. Inkább szoborhoz, egy festmény nem adná vissza úgy, ahogyan illik.
- Nagyon ritka eset. Én magam sem tudnám elmagyarázni, egy érzelmi stressz, amit nehezen tudok feldolgozni. Olyankor egyszerűen csak kihagy az agyam és nem emlékszek, hogy mit tettem. Egészen kiskorom óta. 
Most biztosan űrlénynek fog tartani, ha eddig nem tette persze. Erről csak kevesen tudnak az ismerőseim közül, nekik tudniuk kell erről, mivel velük töltöm el a legtöbb időt és ezért nagyobb az esélye, hogy szemtanúk lesznek. Ronannel valami igazán izgalmasba fogtunk, így sosem lehet tudni és valamiért...akarom, hogy tudjon rólam ezt-azt.
Egy magabiztos tekintettel, apró mosollyal az arcomon bólintottam kérdésére. Elégedett voltam, hogy ezt el tudtam érni, hogy valamivel több oka legyen valaminek örülni.
- Múmiával vagy múmia nélkül? Mind a kettőnek meg lenne a varázsa.
De persze csak viccelek. Vagy mégsem? Ezt még én sem tudom, de ki tudja? Átszállna rám Oziris ereje. Igazán érdekes eseménynek tudnám be. Erről jut eszembe. - Valamikor nem is olyan régen felfedtek egy múmiát, aminek a szarkofágjában valami fekete folyadék volt. Esélyesnek találom, hogy csak valami esővíz meg kosz meg miegymás raktározódott el benne, mégis peticiót indítottak az emberek, hogy ihassanak belőle. Azt gondolják, hogy az örök élet forrása lehet, benne a múmia életének esszenciáival. Azzal a petícióval vajon mi lett?
Felettébb érdekesnek találom, mert való igaz, hogy pár boszorkányok által írt jegyzet alapján és az alkímia szabályai szerint is, valami egyenértékűt el kell veszítened ahhoz, hogy kapj valamit. Halál az életért.
- Megtanítom őket nélkülem élni, ha kell. Az apám...nehezebb eset lesz 
Így is eléggé rövidpórázon tartott sokáig. Mit szólna hozzá, ha megtudná, hogy Ronan Nordhallal az ősi ellensége fiával utaznék el bármerre, vagy egyáltalán szóba állok vele anélkül, hogy fújtatnék mint egy macska vagy epárolognék mint vámpír a fény hatására?
- Vakmerő, igen! - Kissé hangosabban, amolyan "Áh igen, ezt a kifrjezest kerestem!" módon ejtettem ki a szavakat. Elvégre korábban tényleg elgondolkoztam pont ezen a vonásán. - Mindenkinek lennie kell valamilyennek és szerintem nincsen azzal semmi baj, ha valaki mer az álmai és szenvedélye után menni. 
Elvégre, ha semmi iránt sem tudsz szenvedéllyel viseltetni, mi értelme az életnek? Az úgy már nem csak egyszerű létezés? Azok a műkincsek és megalkotójuk is megérdemlik, hogy megharcoljanak azok akik keresik az áhított tárgyat. Mindenki archeológus lehetne, ha az ereklyék csak úgy fán teremnének. Meg minden rejtély megoldatlan maradna, ha nem fednék fel, ahogy mi készültünk Ronannel. Márcsak az a kérdés, hogy ez a mostani eset több-e annál, amivel mi meg tudunk birkózni? Illetve Ronan mert nekem nyilván nincs sok esélyem akárki ellen se. Pláne ha ember, ami kicsit afelé billenti a mérleget 
- Akkor azt, hogy ez félelmetesebb mint gondoltam.
Egy szellem az mindig lehet csak szellem, egy szellem nem tud benned fizikális kárt tenni, egy szellemnek nincsenek lábnyomai. Ha kisértetekről van szó, bízhatsz valakiben aki racionális és elmagyarázza, miért nem lehet.
De mégis, hogyan kerülhetett be a falakba? 
Egyszerre szerettem volna a rejtély végére járni és elmenekülni haza. Ez a döntésképtelenség lebénított egy pillanatra s nem is mozdultam volna tudatosan, ha Ronan nagy, meleg keze nem von finoman maga után. Furcsa érzés volt mert igazán, még sosem tartotta férfi a kezem, vagy bárki. Biztonságban éreztem így magam. Ronan lett a madzag ami itt tartja a lufit, azaz engem.
- Kissé félek és izgatott vagyok, ha nem maradnék...azt bizrosan megbánnám.
Örökké azon agyalnék, hogy mi törtent itt és szidnám a gyávaságot, hogy valami igazán sokkoló dologról lemaradtam. Azt már nem! Nekem nyugalmas esték kellenek, mikor az ágyban fekszek otthon.
Mélyet kortyoltam a gyümölcsléből, ami olyan finoman hűsített, higy szinte éreztem, hogy ellepibaz egész mellkasom, a cukor még az idegeimet is megnyugtatta.
- Mi lesz, ha egy ember valahogy bejutott? Ki tudja, miota lakik itt...
Kiráz a hideg, ha arra gondolok, ahogy Ronan békésen alszik és közben egy idegen, koszos ember járkál körülötte, belenyúl a hűtőbe, hozzáér a dolgaihoz vagy "csak" szimplán nézi. A mellkasom összeszorult a gondolatra, ujjaim megszorították a poharat. Szerencsére nem volt bennük annyi erő, hogy eltörjék. Gondolataim közepette lassan meg is ittamnaz italt, csak tartottam a poharat. Nem akartam a robotpilótát, most nem! 
"- Altair...Te...Világítasz..."
- Hm? - Ronan hangjára zökkentem ki a szinte transzhoz közeli állapotból. Világítok? 
A szobában sötétség, az UV fény világításában emelem meg a karom és látom a fehér színnel rámvarrt mondatot. "Ubi mater in filium luget spatio femina maesta." Vagyis. "Ahol az anya siratja egyetlen fiát." A többivel együtt az UV hatására most a bőrömön rikít. Több ilyen van a testemen, nem csoda ha szentjános bogárként viselkedek. 
- Áh igen, ezek nagyon régóta rajtam vannak. Apám... varratta rám őket. A legelsőt kilenc éves koromban. Mindent fehérrel. Sosem tudtam, hogy miért.
Nincs róla emlékem, egyszercsak arra keltem fel, hogy a jobb csuklómtól felfelé az alkaromon ott éktelenkedik a piros folt, ami az említett mondatot keretezte. - De azért nem járhattam el bulikba, mert olyan vagyok mint egy karácsonyfa.
Kínosan próbáltam elterelni a figyelmet arról, hogy milyen fiatalon varratta ezeket rám a tulajdon apám. 

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptySzomb. Jún. 19, 2021 7:35 pm

Altair & Ronan
Kezd lassan körvonalazódni, hogy Altair bizony pszichológiai - vagy pszichiátriai? - eset, és ez sokkal inkább megnehezíti a dolgom, hiszen hiába vagyok célegyenesben, az elmondásai alapján a félelem minden bugyrát és mélységét ismeri, márpedig én könnyedén bele tudnám taszítani egy ilyenbe, ha nem vigyázok. Nem árt, ha egy kicsit jobban tisztába tesszük a dolgokat, de csak ártatlan kérdezősködéssel.
- Érdekes lehet ez az érzés. Én nem is emlékszek már, mikor éreztem utoljára félelmet. És nem azért, mert férfi vagyok, meg büszke, és hasonlók, hanem valahogy tényleg nem megy. - vallom ezt be én magam is, mintha valami hibaként gondolnék e hiányra. Sokkal vakmerőbb vagyok nélküle, és több mindent kockára teszek. Igen, akár az életemet is, hiszen vannak olyan kincsek, amik még az enyémnél is többet érnek.
- És milyen helyzetek idézik elő ezt a robotpilóta üzemmódot? Már csak azért, nehogy véletlenül egyszer csak azt vegyem észre, hogy kikapcsolsz itt mellettem. - elveszem a személyes kérdésem élét egy békés mosollyal, amit Altairhoz intézek, s mellyel igyekszek a tudtára adni, hogy mellettem igazán nincs miért aggódnia. Még csak az én kéne, hogy miattam kapjon görcsöt! Mochi ki is harapná a tököm...
- Tehát akkor bárhogy sül el az este, én mindenképp jól jövök ki belőle. Na, ez a beszéd! - egy kis szórakozott túlzást azért beleviszek, de így mindjárt más a helyzet, hogy akkor sem fog csalódni, ha nem történik semmi. Én erre fogadnék, de hát aztán ki tudja?
- Talán el tudnék intézni neked egy szarkofágos utazást, ha az megfelel ideiglenes emberrablásnak... - épp ugyanolyan komolysággal válaszolom, mint Altair, s még szakállamat is megpödröm, hogy még bölcsebbnek tűnjek. Aztán persze elkezdek nevetni, hiszen nagyon szórakoztató számomra Altair sokszínűsége. Félénk, mégis élteti az adrenalin. Először unalmas művésznek tűnt, aztán kiderül, hogy a humora nagyon is a helyén van. Igazán érdekes!
- Azért mentetek Tunéziába, hogy a négy fal között legyél? Pedig az egy nagyon szép és változatos hely. Úgyhogy én komolyan szívesen elviszlek magammal Izlandra, már ha tudnak egy kicsit nélkülözni a bisztróban. - ha ebbe belemegy, akkor nyert ügyem van. Úgysem lesz olyan dolgom otthon, amiről ne tudhatna Altair, így még titkolóznom sem kell majd előtte. Csak egy kicsit.
- Hidd el, nálam sem értik meg, hogy miért vagyok ennyire... Ennyire... Vakmerő? - költői kérdésnek szánom, hiszen a “bátor” jelző túlságosan pozitív ahhoz, amit rólam szoktak mondani. Hiába, az adrenalintól fűtött helyzetek éltetnek, s muszáj elkapnom őket azért, hogy életben maradjak. Tudom, erősen hangzik, de sajnos ez van. Ezért is élvezem a mostani helyzetet még akkor is, ha a hitem egyáltalán nem terjed ki a kísértetekre. Ellenben akadnak bizony itt érdekes dolgok, amik szerintem inkább emberhez tartoznak, mint bármiféle entitáshoz.
- Vagy ők, vagy bárki más, aki azóta esetleg itt halt meg. - teszem hozzá halkan, csak hogy még inkább borzoljam a kedélyeket. Igazából nem is lenne szükség az én közbenjárásomra, hiszen a nyomok előttünk igazán furcsák.
- Azok ám. Gyere, nézd csak meg! - sokat nem kell jönnie, hiszen mióta felértünk, azóta ott toporog mögöttem. Nekem mondjuk egyáltalán nincs vele problémám, sőt, úgy érzem magam, mint valami harcos medve, aki védi a... Nos, nem a kicsinyét, hanem... Inkább hagyjuk. Közben még szokatlan zajok kavarognak a falban is, melyek a lábnyomokkal együtt egyáltalán nem jelentenek jót.  
- Ha azt mondom, hogy igen, szerintem ez egy ember, akkor te...? - visszafordulok Altair felé, s egész egyszerűen lefejtem a ruhámról a kezét, megfogom azt, majd elkezdem magammal lefelé húzni a lépcsőn. Nem erősen persze, csak jelezve, hogy most egy kicsit lelépünk. Elhúzhatja tőlem nyugodtan, nem szorítom egyáltalán a kezét, de szeretném, ha velem jönne. Kétlem úgyis, hogy egyedül szívesen maradna.
- Szóval, még most is van kedved folytatni az egészet? - kérdem tőle lefelé menet, majd elrobogok lent rögtön a hűtőig, előszedek onnan gyümölcslét, amiből löttyintek egy pohárba Altairnak és magamnak is. Egy kis frissítő, mielőtt jobban belebonyolódunk.
- Eléggé érdekes, mert nem tudok semmilyen másik járatról, ami felfelé vezetne. Vagy tényleg neked lesz igazad, és egy kísértettel van dolgunk, vagy pedig nem csak én vagyok a ház egyedüli lakója. - a horror filmekben itt jön az ijesztő, megdöbbentő zene. Illene is. Ugyanis én az utóbbiban teljesen biztos vagyok, így azonban módosulhatnak kicsit a dolgok. Miután pár kortyra lehúzom az üdítőt, utána előkotrom az egyik fiókból az UV-lámpám, a tenyeremnek ütögetem kicsit, majd bekapcsolom, s megvizsgálom, hogy működik-e. A lámpák nem túl erősek, így mikor bekapcsolom, s odalépek az asztalhoz, amin egy halom papír van, az egyikhez odaemelem, amin halványan betűk derengenek fel. Ez jó lesz.  
- Akkor hát... - épp tenném fel újra a kérdésem, hogy akarja-e folytatni, mikor hirtelen kialszik az összes fényforrás. Kivéve az UV-lámpámat... A szám pedig szó szerint tátva marad, és a szívem kihagy pár ütemet a megdöbbenéstől.
- Altair... Te... Világítasz...

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyCsüt. Jún. 17, 2021 2:27 am

Ronan & Altair
 - Mondhatjuk. Van az a borzongós, izgalmas már - már jóleső félelem ez az ami rávesz egy horrorfilm végignézésére. Van, amikor tartok valamitől és az egész testem remeg, görcsberándul a gyomrom és van a kimondott pánik..a rettegés nos...akkor jön a robotpilóta üzemmód. De az első kettőt végig intenzíven élem meg és azt már bele tudom forgatni egy- egy alkotásba.
A robotpilóta, a semmi, a korom feketeség ami hideg akár egy merülés az antarktisz jeges vizében. Abból semmi jót nem tudok kihozni, az maga a gyavaság, amikor nem vagyok hajlandó felfogni és érzékelni, ami a külvilágban zajlik és utálom magam érte. 
- Nem. Te leszel az egyik legérdekesebb figura, aki egy igéretes estével kecsegtet. Bejutni abba a házba, már maga ellátott annyi izgatottsággal, ami van, hogy egy hónapig nem jut ki nekem.
Ha pedig az izgalom nem jön magától, kuszáj vagyok megkeresni azt és a magam, csendes módján feldolgozni. Bejutni random, romos épületekbe fel sem mérhető azzal a házzal, amiben most Ronan meghúzza magát. 
- Hát, ha az emberrablás nem opció, akkor igen.
Ezt teljes pókerarccal vallottam meg neki, habár viccnek szántam. Sajnos azok közé az emberek közé tartozok, akiknek...különleges humorát többnyire nem viccnek veszik és így fapofával játszom el általában, hogy Neeeem. Altair mindig komoly és sosem viccel. Ronan viszont már nevetett korábban azon, amit mondtam. Lehet, most is van rá esély? 
- Régen, még tinédzser koromban voltunk anyaval és apával nyaralni tunéziában, de nem élveztem, hogy négy fal között vagyunk és a szegény sort sem találtam annyira szórakoztatónak..
Hivatalosan nem szegenysor a neve és valoban érdekes az otthonuk, amit kenytelenek voltak belevályni a homokkőből álló hegyekbe, de nem tudtam nem sajnálni őket és elborzadni, hogy volt aki úgy fotózgatta őket, akár majmot az állatkertben. Persze apa szörnyen mérges lett, mikor legközelebb nem voltam hajlandó velük elutazni oda...és a hotelben élő, dolgozó férfiak is kikészitettek. Csak azért nem zárkoztam be mert a férfi személyzet bejárt takarítani és nagyon féltem tőlük. - Magamtól meg sosem jutottam távolabb ausztrália városain, erdein kívül.
De, ideje lesz megváltoztatni ezt. Szeretnék kimászni a dobozból és úgy világotlátni, ahogy azt szeretném. 
Izland pedig egy csodálatos hely, rengeteg érdekességgel ezekszerint.
- Örömmel hallom, hogy átérzed. Van aki nem érti, hogy ha a kezemben benne van a tudás, a mozdulat, akkor miért nem tudok bármikor alkotni. Én nem az a művész vagyok, aki csak úgy ráhány valamit a fehér vászonra.
Mondjuk ki más is érthetné meg, ha nem egy archeológus, aki a művészettörtenet minden kis pontját betéve ismeri, s ezáltal bizonyosan érti és szereti a művészetet. Pláne, ha ő is ekkora dzenvedéllyel adózik iránta. 
Mosolya ragadós, osztozok rajta vele, ha nem is olyan melegséggel és pozitivitást sugározva, de hálásan. Megprobáltam legalább is. 
- Ez az, amire nem vágok vissza, csak elengedem a füleim mellett. Kellenek a vendégek. 
Elengedek én nagyon sok dolgot a füleim mellett, az elberek azt hiszik, hogy mivel művész vagyok és mindig lefoglalom magam valamivel, olyan szórakozott is vagyok, hogy nem hallom amiket mondanak. Ez nem így van, csak nem pazarlok energiát, ennyi az egész.
Sokkalta jobban szeretem, ha az energiáim azzal égnek el, hogy a kellemes para iralkodik el rajtam. A tény, higy eltűnt a bugyim, a gyomorgörcsöt okozta inkább a remegéssel. Ronannek hála, sikerült a realitás talaján maradnom és legyugodni. 
- Ezt azért későbbre észben tartom, ha ki akarnád enni a sütikészletünk.  
Már el is múlt a remegés és az ijedtség. Mochi és Ronan remek munkát végeztek. Azután, hogy a férfi belapátolta az étel megmaradt részét és megtaláltunk mindent, amit kellett, az eslő felettünk lévő szinten máris rejtélybe futottunk. 
- Gondolod, hogy a ház eredeti ura lenne az? Vagy esetleg a csalfa felesége?
Azonnal izgatott lettem, bár..igéretemhez méltóan, Ronan mögött közelítettem meg a falat, szorosan tartva a felsőjét, nehogy hirtelen, csak úgy, véletlenül elvigyenek a lábaim a kijárat irányába.
- Azok..Azok lábnyomok?
Nem is tudtam abban a pillanatban, hogy csalódott legyek vagy ijedjek meg, hogy egy húsvér ember lehet a házban. Akkor lehet, nála van a fehérneműm? Dehát, hogy jutott át a zárt ajtón?
- H..ha van nálad...de az nem csak az ilyen ujjlenyomatot meg ilyen dns dolgokat mutat meg? 
Eddig halad a tudományom az ügyben, a helyszínelőkig. De ahhoz, nem kellene lekapcsolni a fényeket?
Egy újabb zaj, körben a falakon és a szívem olyan hevesen vert, hogy féltem, ki fog ugrani az ajkaim mögül, ha kinyitom a szám.
Immár két kézzel szorítottam az a felsőt és olyan közel húzódtam Ronan hatalmas alakjához, ahogy az lehetséges volt. Legszívesebben bebújtam volna a testébe, a bőre és húsa alá, hogy ott se legyek.
Végül a zaj megszűnt, de ha maradt is, az ereim lüktetésének dobogó hangjától nem hallottam semmit. Nem azért féltem ennyire, mert lehet, hogy szellem, hanem mert esélyesen ember.
- Szerinted ez egy húsvér ember?

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyKedd Jún. 15, 2021 12:51 pm

Altair & Ronan
Altair olyan, mint egy precízen elkészített ősi szerkezet, melynek rétegeit óvatosan, finoman kell lehántani, s nem lehet hibát véteni, mert akkor a benne rejlő titok örökre elvész. Kellemes gondolat ezt a lányt is a szenvedélyemhez hasonlítani, mert így talán jobban megérthetem őt, mintha egy egyszerű emberként tekintenék rá.
- A félelmet is talán ennyire szerteágazó módon éled meg? - és ez is egy újabb réteg, melynek elismerésével közelebb kerülhetek a célomhoz, a nagy kérdéshez: miért Altair a Kulcs? És pontosan minek is a kulcsa? Milyen formában? Bevallom, a létező minden verzió eddig eszembe jutott. Kezdve attól, hogy birtokában van egy tárgynak, amire nekem szükségem lehet, esetleg információnak, sőt, egészen elmentem az emberáldozatig is, hogy csak az ő halálával fog megnyílni előttem a titkok kamrája... Persze, ezek csak kósza gondolatok. Egyelőre legalábbis.
- Hű, neked akkor vannak elvárásaid! - jegyzem meg még a városban sétálva egy széles mosollyal. - És ha épp nem történik semmi, akkor én leszek az egyik legunalmasabb estéd. - ezt persze nem hagyhatom! Ha nem hajlandó megjelenni a hang gazdája, ami esténként kísérti a házat... Márpedig nem fog, ugye... És ha nem is történik semmi, nem kavarog ott egy állat, nem fúj be a szél a repedéseken, és nem történik semmi, amit én a józan ésszel és a tudománnyal magyaráznék, akkor... A kezembe kell vennem a dolgokat Altair melegen tartásának érdekében. Szemrebbenés nélkül hazudok, remek képességeim vannak a spontaneitásra, úgyhogy egy cseppet sem aggódok.
- Tényleg eljönnél velem? Akár a két lábadon is kötelek nélkül? - némi meglepettségbe burkolt elégedettség azért úrrá lesz rajtam, hogy nem utasít el azonnal, sőt, a tekintete, melyben talán egyetlen pillanattal többet időzök a kelleténél, mintha azt sugallná nekem, hogy hiába ez a félénk aura, ez a finom külső, talán mélyen valahol tényleg vágyik az izgalmakra. Csak talán nem annyira sikerül neki az, hogy össze is hozza. Na, ezt majd kiderítem! Ronan bácsi mindennel szolgálhat, de unalommal, azzal bizony nem!
- Szoktál amúgy is utazgatni? - ezek a könnyed témák némi fényt adnak a kísérteties légkörbe, és még nagyobb hasznot a számomra. Mindent megjegyzek Altairról, hogy majd a megfelelő pillanatban húzhassam elő a kártyáimat.
- Szóval a mai estétől is egy ilyen impulzust vársz, amiből erőt nyerhetsz a műveidhez? Az adrenalin valóban egy isteni csoda, egy különleges manna, ami lehet, hogy hülyén hangzik, de életet ad. Nagyon is átérzem, amit mondasz! - bólogatok nagyon is hevesen. Hiszen én magam is adrenalinfüggőségben “szenvedek”, mindig kell a lelkemnek és a testemnek valami, amiből erőt meríthet, és amitől érzem, hogy élek. Ha egy unalmas életbe lennék száműzve, esélyesen felkötném magam az első csillárra, ami szembejön. Talán jobban hasonlítunk Altairral, mint gondoltam?
- A legtöbb ember rémunalmas. Inkább. - mosolyom és tekintetem ismét csak olyan melegséget sugall, amit nagyon kevesek tudhatnak magukénak. Nem tudom, hogy honnan ered ez a pozitív kisugárzás, de azt hiszem, még engem is életben tart. Altairt pedig őszintén nem tartom unalmasnak, és erre is utalok épp. Attól, mert valaki nem nagy hangú, nem vedel minden nap alkoholt, de érdeklik a művészetek, én még ezt nem gondolnám kicsit sem unalmasnak. Csak felszínesnek azt, aki ezt mondta neki. Azért tényleg szórakoztató, hogy eltűntek a fehérneműi, és hogy ez milyen kellemetlen a számára. Pedig egyáltalán nincs oka erre, és ezt igyekszek éreztetni is vele, viszont túlságosan sokáig nem hagynám, hogy eluralkodjon rajta a pánik. A kínai vacsora pedig tökéletes elterelés!
- Mellettem étel nem veszik kárba. Ezt jobb, ha megjegyzed! - ezt a testet táplálni kell! Apámnak is épp ilyen nagy volt a termete, ezért is néztek ki remekül egymás mellett az alacsony anyámmal. Remélem, hogy még valahol most is támogatják egymást a nagyvilágban...
- Hát, ha téged száll meg, és esetleg hirtelen lekeversz egy taslit, akkor már elkezdhetek kételkedni. Vagy abban, hogy nincsenek kísértetek, vagy az elme állapotodban. - és ezt mind széles vigyorral jegyzem meg. Mikor kikerülöm őt, és átveszem a vezetést, ahogy óhajtotta, akkor igyekszek óvatosan lépkedni, mert hát ebben az öreg házban sosem lehet tudni, hogy mikor adja meg magát egy rozoga léc a lábam alatt. Őszintén nem tudom, mit találunk, és eddig nem is nagyon érdekelt, amíg Altair fel nem bukkant. Ám most már az én kíváncsiságomat is felkeltette! Odafent pedig mindent ellepett a vastag porréteg, a pókháló, és kikezdett sok mindent az idő vasfoga, mégsem kell sokat várnom arra, hogy a leányzó fantáziája beinduljon.
- Lehet, hogy nem tetszik valakinek a jelenlétünk... - jegyzem meg halkan, misztikusan, mint hogy reflexből rávágjam, hogy biztosan csak képzelődik. Még ha így is gondolom. Bár tény, hogy a porrétegben lapuló halovány lábnyomokat most én is látom. Melyek véget érnek közvetlenül a fal előtt.
- Na, mit gondolsz? Lehet, hogy fel kellene hoznom az UV-lámpám, hátha az is felfedne számunkra izgalmas dolgokat. - leguggolok az egyik vékony lábnyom mellé, és azt kezdem el vizsgálgatni. Természetesen az én szakmai szememmel. Egyértelműen cipőnyomok, na de hogy jutott ide fel mostanság bárki? Csak egy bejárata van az épületnek. Ami vastag láncokkal volt védve...  

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyPént. Jún. 11, 2021 1:32 am

Ronan & Altair
- Az a félénkség az...az más. - Amilyen hirtelen kezdtem bele, olyan lassan és lágyan fejeztem be a mondatot, akár egy gyufa lángja, mikor kialszik. - Viszont igen, nagyon vonzanak a misztikumok. Pláne, ha van is némi alapja és a boszorkányság tényleg nem abból áll, hogy Finit incantatem.
Tetszett valamennyire a Harry Potter filmek sorozata, merthát látványvilágnak jó, csak pont a boszorkányság lényege nincs bennük rendesen. A főzetek, a rituálék...egyszerűen kár érte. -Ha hiszed ha nem, én sem úgy mentem ma be dolgozni, hogy találkozok azzal az emberrel, aki életem egyik legizgalmasabb estéjebe fog bevezetni.
A lelkiszemeim előtt már láttam is a képeket, amiket majd készíteni fogok. Hallottam a zajokat, éreztem az orromban az ódon fadeszkák jellegzetes illatát. Már előre izgatott voltam és alig láttam valamit.
- Hm. Ha hiszed, ha nem..ez tényleg elgondolkodtató.
Most először mélyen a szemeibe néztem, amióta bejött a bisztrómba. Kiváncsi voltam, hogy elhiszi- e nekem. A bennem lakozó úrihölgy a meghívásnak örülne. Azonban nem létezik, hogy apa elengedjen oda, ahol a Nordahl család él. Lehet, tényleg az elrablásom lenne az egyetlen mód, hogy lássam azt a csodás helyet. Ezt hogyan mondhatnám el Ronannek?
- Nincs arany középút? Tudod. Megkötözöl és úgy sétalok melletted?
Hát ez hamarabb csúszott ki, mint kellett volna, szóval elfordultam, mielőtt láthatná, hogy saját magam is mennyire zavarba hoztam. Tény, hogy az elrablás sokkal izgalmasabb, ugyanakkor a szabadság érzése, hogy magamtól megyek, saját döntésemen keresztül is eléggé vonzó.
Várjunk. Most tényleg fontolgatom, hogy Ronan NORDAHLal elmegyek? Hát..nagyon úgy néz ki. 
- Rituális segédeszközök? Megvettél, Ronan Nordahl.
Így vagy úgy, de muszáj leszek ellentmondani apámnak és eljutni Nordahlékhoz. Ha nem is hosszútavra, de egy hétvégére minimum. Mifeuille úgy is el tudná addig vezetni a bisztrót. A kíváncsiságom volt engem sírbavinni.
- A legtöbb művemet már megvették. Tudod, nincs belőlük olyan sok. Nekem kellenek az erősebb, érzelmi impulzusok, hogy alkossak, ami..kicsit ritka nálam.
Legalább is, amit csak úgy kedvtelésből elkezdek, az számomra mindig olyan lapos lesz..Nem tenném ki a bisztrómba őket, az biztos.
- Én szórakoztató lennék? Milyen szemüveg van rajtad? A legtöbb embernek rémunalmas vagyok.
Ettől még úgy éreztem, hogy nem hazudik, csak azért, hogy megkedveljem. Nem is lenne oka rá és nagyon rendes velem. Szóval miért is hazudnék neki? - Péntekenként általában nem dolgozok, de amúgy szinte mindig.
Péntek a terápia napja, olyankor megyek pszichológushoz, aztán Mochi és Mozart társaságában lazulok.
Nem mintha nem ölném az időmet szívesen a munkába. Szeretek a bisztróban lenni és azzal foglalkozni. Ronan hatalmas nevetésétől zeng az egész épület, ami engem is mosolygásra késztet. Biztos mondták már neki, higy ragadós a jókedve.
- M..Mi? Már hogyne lenne?
Vörösödő arcom jelezte zavaromat. Annyira hihetetlen, hogy Ronan közelében ennyire szokatlanul erős reakcióim vannak. Szinte addiktív a dolog. Ha nem lettem volna bizros abban, higy beraktam a fehérneműm, akkor biztosan jobban tudtam volna még ennél is örülni. Egyébként meg igaza van. Mire kéne bárkinek egy bugyi? Ugyan. Biztos elfelejtettem.
Ettől függetlenül hamar rámjött a rettegés és amilyen csodás Mochi, egyből meg is érezte a negatív hullámaimat.
Erre a célra Ronan is jó. Bármily hihetetlen is, az ő erintése a vállamon nem a szokott megrandulást és kellemetlen érzést nyújtotta. Mintha...kiszívta volna belőlem a félelmet és a nyugalom melegségével árasztott el helyette. Vannak ilyen emberek, akik az energiavámpírok teljes ellentétei. Ronan egy lehet közülük. 
- Köszönöm, Ronan. 
Őszinte hálával, kedves mosollyal emeltem rá a tekintetem. Ez igazán ritka, általában kerülöm a férfiakkal a szemkontaktust, de a Nordahl örökös egyszerűen túl pozitív ahhoz, hogy bármi rosszat gondolhatnék róla. Rendesen bűntudatom van, hogy előítéletes voltam az irányába. 
Pláne amennyire jól kijönnek Mochival, aki olyan nyugodt a környezetében, hogy közénk feküdt, nem csak az én lábamhoz.
- Neeeem. Nem nézel ki annak, csak nem akarom, hogy kárba menjen  
Fért még oda bőven, szerencsére. Tényleg bűntudatom lett volna, ha nem esszük meg, másnap meg ehetetlen az ilyen. Én pedig utálok pénzt kidobni az ablakon. 
- Mi? Szentül hiszem, ha téged száll meg, akkor lesz elég erőd leküzdeni. Bár izgalmas lenne. Na és ha engem száll meg? Sosem tudod meg, mert nem hiszel benne.
Csípőre tettem a kezeimet és úgy kérdeztem rá. Ki tudja, mire vetemednék, ha megszállna egy kísértet, akinek már annyi ideje nem volt alkalma bármit is tenni, amit csak az élők tehetnek meg?
Természetesen ezek után a pincébe is lementem vele. Nincs olyan szeglete a háznak, amit ne akarnék látni, s amikor úgy véltem, hogy nem figyel, gyorsan végigsimítottam magamon, hogy érezzem, biztosan ott van-e a bugyim. Hála a teremtőnek, ott volt az, ahogy eszköz is akadt a feljutáshoz.
Lélegzetet visszatartva néztem az ajtót kitárulni. Olyan hihetetlen erzés volt vegignézni. Életem egyik legnagyobb vágya teljesítve, Ronan Nordahl által. Örökké hálás leszek.
- A pajzsok menjenek előre. Kérlek.
Vacilaltam a kérdésén egy kicsit, de ha van odafent valami, akkor neki több esélye van ellene és így büszke is lehet rám a bölcs döntésem miatt.
Amint felértünk, előkaptam a fényképezőgépem és fotóztam. Lehet, hogy a fények játéka volt, de a szemem sarkábam láttam egy áenyat elvonulni a falhoz.
Gyorsan odafordultam, de nem láttam semmit.
- Ronan, te is láttad? Valami..valami, mintha átmsnt volna a falon.
Közelebb húzódtam hozzá és a hátánál megmarkoltam a felsőjét.

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptySzer. Jún. 09, 2021 6:31 pm

Altair & Ronan
- A boszorkányság is akkor épp annyira lázba hoz, mint a kísértetek? Megmondom őszintén, amikor bementem a bisztródba, és először megláttalak, nem gondoltam volna, hogy ennyire... Sokoldalú az érdeklődési köröd. Mert hát eléggé félénknek tűntél, aztán tessék, most meg velem éjszakázol egy kísértetházban. - aztán ki tudja, még mik derülnek ki, majd ha leszállt az éj? Azt biztosan tudom, hogy egy igazi művésszel van dolgom, akit épp olyan különleges dolgok mozgatnak meg, mint ő maga. Na de miért ő a Kulcs? Miért? Hozzá ugyan közelebb férkőztem, de a célomhoz egyelőre kicsit sem.
- Akkor választhatsz, mit szeretnél. Raboljalak el vagy hívjalak meg? - fejem oldalra biccentem kíváncsian, ahogy a vonásait figyelem. Végül is ha már így talán akaratlanul is adja nekem az ötleteket, miért ne hívhatnám el haza? Két hét múlva teszek egy nagyon rövid, pár napos látogatást, úgyhogy...
- A következő hét utáni hétvégén két napra haza kell látogatnom, úgyhogy addig akár el is dönthetnéd, hogy zsákban szeretnél jönni megkötözve, vagy a két lábadon mellettem. - ez már majdnem úgy hangzott, mintha én el is döntöttem volna ezt helyette, de hát ha annyira nem tetszik neki az ötlet, bármikor ellenkezhet. Kellenek azért az ilyen jövőbeli tervek, csak hogy lássa, hogy nem csak az a célom, hogy lehúzzam őt ingyen süteménnyel, és felfaljam az egész kínálatot.  
- Ami pedig a múzeumot illeti, apám szintén archeológus, anyám történész, és lényegében az egész életük ott van. Rengeteg helyet jártak be együtt, mesés dolgokat sikerült megszerezniük. Ősi maszkok, rituális segédeszközök, iratok, könyvek, bálványok... Mindenféle különlegesség. - számomra és számukra legalábbis. Épp ezért nem egy egyszerű múzeumról van szó, hiszen minden tárgynak megvan a maga története, ami hozzájuk kapcsolódik. A másik privát múzeum pedig hozzám...
- Ha már itt tartunk, a te műveidet otthon tartod? Vagy van esetleg kiállítás, műterem, bármi egyéb, ahol meg lehet őket nézni? Azzal a drótszoborral eléggé felkeltetted a kíváncsiságom. - egyrészt igaz, amit mondok, másrészt azonban az érdeklődés valaki alkotásai iránt nagyon jól tud esni az embernek, főleg, ha művészről van szó. Pár dicsérő szóért pedig igazán nem kell a szomszédba mennie.
- Hát szerinted miért kérdezem, hogy pontosan mikor dolgozol? Túl jól elszórakoztattál legutóbb is, hamar megszokja ezt az ember. - a kísérteties épület a nevetésemtől már nem tűnik annyira ijesztőnek, úgyhogy jobb lesz, ha inkább elhalkítom magam, mielőtt még elvenném az egész hangulatát. Elvégre azért van itt Altair, hogy körülnézzen és egy kicsit borzongjon, nem pedig azért, hogy egy viking átvegye a kísértet helyét. Ez a “borzongás” pedig azzal kezdődik, hogy eltűnik egy-két holmija. Egy-két eléggé fontos holmija...
- Miért kellenének egy kísértetnek az én alsógatyáim, amiket bármikor megszerezhet? Ki tudja, mióta járt itt egyáltalán utoljára nő? Én a helyedben azért megnézném, hogy a sajátod ott van-e még rajtad... - biccentek lefelé szélesedő vigyorral, persze tudom, hogy nem kéne elvennem a helyzet komolyságát, de látva Mochi és az ő viselkedését, jobbnak látom, ha inkább egy kicsit oldom a feszültséget. Minden bizonnyal nem véletlenül egy terápiás kutya, de ebbe egyelőre nem is szeretnék belemenni, hátha nem áll készen arra, hogy lényegében egy idegennek meséljen a személyes dolgairól, én pedig nem is szeretném őt kellemetlen helyzetbe hozni. Ezért húzom fel őt finoman a földről, de azért egy valamit szeretnék még benne tudatosítani, úgyhogy tenyerem óvatosan a vállára fektetem.
- Ha bármi gond van, szólj nyugodtan. Vagy csak jelezz valahogy, aztán leállunk, rendben? - jobbnak látom, ha adok neki némi biztosítékot, hogy ha bármi probléma van, akkor semmit sem kell tovább erőltetni, azonnal befejezzük. Elvégre ez nem vérre menő látogatás, nem fontos egyáltalán az első éjszakán felfedeznünk a ház minden titkos zugát.
- Jó meglátás! Viszont az én ujjaimat egyáltalán nem pálcikákra tervezték, úgyhogy... - én elrobogok a konyháig, előkapok az egyik fiókból egy ősöreg, mintás villát, és azzal együtt telepedek le a kanapéra, ami az ágyamként is funkcionál. Mochi hátát a földön végig piszkálom a cipőm orrával, ezt a kutyát egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Mire én megeszem a két doboz tartalmát, addigra sikerül Altairnak is majdnem az ő egyetlenjét, aminek a maradékát fel is ajánlja nekem.
- Hé, moslékos tálnak nézek ki? - pislogok felé nagy szemekkel álsértetten. - Kár tagadni, végül is az vagyok. - nevetve fogom el a dobozát, de ennek tartalmát már állva lapátolom be, aztán ezt és a többivel együtt kihajítom a kukába. Ezzel talán el leszek reggelig, már ha a nagy izgalmak nem töltik vissza belém az éhséget.
- Részemről mehetünk. És csak nyugodtan vess oda mindennek, de azért vigyázz, mert ha engem száll meg valami, akkor neked véged. - nézek le a magasból az apró és törékeny Altairra, jelezve, hogy ha ebbe a testbe akar jönni egy kísértet, akkor jobb lesz, ha inkább fut ez a lány.  
- Akkor most lemegyek a pincébe, hozok szerszámot, és felkapcsolom a felsőbb szinteken is az áramot. Már ha működik még. - ha akar, jöhet, de ha nem, akkor egy percen belül már robogok is vissza olyan eszközzel, amivel le tudom vágni a láncot. Bár beletelik bőven öt percbe, mire sikerül, de végül minden nagy csörömpöléssel hullik le róla. Ráfektetem a kezem a kilincsre, majd végül feltárom a felfelé vezető ajtót, melyből egyből sűrű porréteg kavarog kifelé.
- Hölgyeké az elsőbbség. Vagy az élő pajzsoké? - mutatok előre a rozoga lépcső felé, ahol láthatóan hosszú évek óta nem járt élő ember.  

credited to karol

Altair Borges-Ward

Altair Borges-Ward
Páciens
Something about me :
Hozzászólások száma :
45
Play by :
Alberta Berlin
∆•∆ :
Foglalkozás :
Művész, Bisztró manager
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptyKedd Jún. 08, 2021 12:13 am

Ronan & Altair
- Hát csak..úgy jönnek a dolgok maguktól. Elképzelem, aztán addig dolgozok rajta, amíg nem lesz olyan, mint amilyennek kellene.
Sosem értettem a rajzok, a szobrok műszaki meg egyéb bonyolult alapjait. Számomra mindig egy sötét folt volt. Csodálom azt akinek megy, dehát én nem olyan beállítottságú vagyok, sajnos.
-  Boszorkányok léteznek, a boszorkányság pedig számomra nem olyan mint a Harry Potter. A világunk rejtelmeit használják és aknázzák ki. 
Általában hozzá vagyok szokva, hogy hiszek olyasmikben, amikben mások nem. Így is van rendjén, kellenek a gyakorlatiasabb emberek, akik két lábbal állnak a földön. Például én vagyok a lufi és Ronan az, aki visszatartana attól, hogy elszálljak. Ha nem lennének álmodozok, nem lennének tervek és ha nem lennének gyakorlatias emberek, az álmodozók elképzelései sosem válnának valóra. 
- Teljesen véletlenül, hogyan juthat el valaki egy teljesen másik kontinensre? Maximum ha elrabolnak, vagy meghívnak. 
Teljesen nyilvánvalóan erről nem tudhat, de nem biztos, hogy egy légtérben mernék lenni az apjával. - De mesélj, milyen különlegességek vannak ott?
Például egy olyan Ouija tábla vagy bármi, ami köthető misztikumokhoz, hát az nagyon menő lenne. Biztosan tele van relikviákkal, amiket saját szemeimmel még sosem láttam és máshol nem is láthatnék. Izland egy olyan csodálatos hely, ahol szerintem csak úgy random előkapva a telefonodat is tudsz mesébe illő képeket készíteni. Megaztán a sarki fény... Lehet, tényleg nem ártana elutazni oda.
- Ilyet nem állítanék, de azt se merném kijelenteni, hogy nem.
Mifeuille csodákat készít, amivel nem lehet betelni. Hatalmas szerencse, hogy Ronan Nordahlnak ekkora befogadó képessége van. Nagy szerencsénk lesz valakivel, aki rendesen fogyaszt és becsalja a vendégeket. 
- És az én figyelmemet szeretnéd, vagy mindegy csak elszórakoztasson valaki.
A mosolyom féloldalassá vált, őszinte kíváncsisággal. - Általában iskolaidőben vannak nálunk egészen kevesen és délután négy-nyolc között.
Természetesen a staffnak a feladata, hogy ha ideje engedi, elszórakoztassa a vendéget. Ronan ellen sem lehet kifogásuk, hiszen jól fogyaszt, hagy borravalót és nem hagyja, hogy kínos csend álljon be. Na nem mintha nekem ellenemre lenne a csend. Aztán meg lehet, hogy nem is kimondottan az én társaságomat keresi, hanem szimplán unná magát társalgás nélkül.
Pedig olybá tűnik, hogy Ronan Nordahl körül semmi sem egyszerű. 
- Igen, azt...
Ahogy erre rákérdezett és én magam is kimondtam, már inkább tűnik hülyeségnek az egész. Az ágyon hagytam volna? Dehát emlékszek, hogy elsőként tettem be a táskába, mint mindig, hogy biztosan jó mélyen legyen, elrejtve minden alatt. - Már, nem tudom.
Kihagyott volna a memóriám az izgatottságtól? Ez egy újabb tünete lehet a robotpilóta üzemmódnak? Mindenesetre elrettentett. Ettől a kísértetlakta háztól és magamtól is.
- Egy perverz... entitás? Miért kellene neki az én fehérneműm? Szétnéztél már a...a sajátjaid között? 
Ki tudja, hogy az ittragadt lelkek közül az egyik milyen volt életében? Lehet, csak ránk akar ijeszteni? Hát..sikerült neki, mert úgy remegtem mint a nyárfalevél.
Mochi édesem megérezte a pánikomat s amint tudott már hozzám is bújt. A nyugodtsága, kellemes illata és puhasága, szokás szerint megnyugtatta az idegeimet.
- Igen. 
Ez a négybetűs szócska olyan őszintén és gyorsan hagyta el az ajkaimat, hogy időm sem volt meggondolni magam. Egy utolsót szippantottam Mochi fahéjas illatú bundájába, ami a samponjanak köszönhető és lassan kinyitottam a szemeimet. Ekkor már Ronan nagyjából egy szinten volt velünk. Mochi általában megérzi, ha valaki jó ember és Ronan közelében valósággal elalél... Ígyhát nem néztem olyan sokáig a kezét, amit felém nyújtott, eldöntöttem, hogy teszek egy nagy lépést. Az ujjaim finoman az ő kezére fonódtak és hagytam, hogy felsegitsen a földről.
- Igazad van, üres hassal, nem tudsz elbánni a szellemek hordájával.
Segítettem neki kipakolni, elővettem a pálcikát, ami járt az ételemhez és leültem a kanapéra, Ronan mellé míg Mochi a kettőnk lábai között feküdt el a földön, a jutifalatkájával.
Nagyon jól esett az étel, de nem bírtam mindet megenni, így az egyetlen dolgot tettem, ami eszembe jutott. Ronan elé tettem és egy kis mosollyal jeleztem neki, hogy bizony ez is az ő harci feladata lesz.
- Szólj, ha mehetünk szétnézni, de szólok, hogy a nyomodban leszek és ha a helyzet úgy hozza, nem szégyellek majd emberi pajzsként használni téged.

Ronan Nordahl

Ronan Nordahl
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
88
Play by :
Kevin Creekman
∆•∆ :

Foglalkozás :
Archeológus
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 EmptySzomb. Jún. 05, 2021 8:14 pm

Altair & Ronan
- Neked akkor nagyon aprólékos és kidolgozott fantáziád lehet, ha még számadatokra sem támaszkodsz. - ez pedig igazán elismerő. Egy ilyen alkotás sokkal többet ér, mint egy tökéletesen milliméter pontosan megtervezett mű, aminek az alapjait manapság inkább a számítógépek végzik. Nahát. Altair különlegesebb, mint elsőre vártam, de hát milyen is legyen maga a két lábon járó Kulcs?
- Modern kori boszorkányok? Szóval nem csak a kísértetekben hiszel? - ezt már az öreg és repedezett kövekkel borított udvaron kérdem tőle, ahol még a gaz is baljóslatúan emelkedik ki a rések közül. Mintha az egész helyre rátelepedett volna a múlt árnyéka, az a történés, ami meglapozta az egész hely sötét atmoszféráját. Gyilkosság és féltékenység, tökéletes párosítás arra, hogy létrejöjjön egy kísértethistória. Milyen szerencse, hogy a sors úgy hozta, hogy magaménak tudhatom egy ideig.
- Ha egyszer Reykjavíkban jársz teljesen véletlenül, akkor megmutathatom a családunk múzeumát. Anyám történész, apám archeológus, és már nagyon régóta üzemeltetnek egy múzeumot, ami tele van különlegességekkel. Neked biztosan tetszene. - bevallom, szimpatikus számomra, ha valaki érdeklődik a történelem sötétebb és elvontabb szeglete iránt, és nem csak azt a maszlagot látja, amit az iskolás könyvekben tanítanak. Ennél sokkal összetettebb, bonyolultabb, s talán ijesztőbb a múlt, mint azt bárki is gondolná.  
- Tehát azt mondod, hogy bedrogozzátok a vendégeket... - cinkosan emelem rá a tekintetem, de végül felnevetek. - Nem baj, engem szabad. - mondjuk így visszagondolva valóban rettentően finomak voltak azok a sütemények... Ha tényleg valamit adagol bele az a bizonyos Miazisten nevű valaki, hát én mondom, tegye csak!
- Mikor szoktak a legkevesebben lenni? Csak mert hát tudod, elvárom, hogy rám irányuljon minden figyelem. Mint legutóbb. - viccnek szánom, mégis igaz. Egyértelműen akkor kell érkeznem, amikor rendesen tud rám figyelni, nem pedig a tömeg kellős közepébe. Egyelőre azonban ki kell használom a helyzetet, hogy most csak ketten vagyunk, és majd valahogy el kell kezdenem puhatolózni nála. Valójában fogalmam sincs, hogy mit keresek, miért ő a Kulcs, de számomra semmi sem lehetetlen. Még az sem, hogy egyetlen perc alatt befaljak két adag kínait, ám úgy tűnik, hogy ez egyelőre várat magára, hiszen akadt egy kis... Furcsaság.
- A fehérneműd? - kérdezek vissza, mintha nem értettem volna tisztán. Tényleg ezt mondta? Altair?
- Nem lehet, hogy elfelejtetted berakni? Lehet, hogy ott van otthon az ágyadon, és épp a másik kutyád szétrágja az összeset. - szakállam erdejében elterülő mosolyom melegséget sugall, mellyel igyekszek elvenni a helyzet kellemetlenségét. Kár lenne ilyen miatt feszültté válnia, hiszen azzal csak az én helyzetemet rontja.  
- Ha viszont van itt valami entitás... - hangom sejtelmesebbé válik, ahogy lehalkítom. - Akkor az eléggé perverz lehet. - megint csak nevetnem kell, bár ha tényleg állítja, hogy berakta a táskájába, de mégsincs meg, az valóban eléggé szokatlan. Egyelőre azonban nincs ok a pánikra, ez még lényegében csak egy apróság. Feltűnik közben Mochi viselkedése, és hirtelen leesik, hogy mi is lehet az eb rendeltetése.
- Nahát, Mochi egy terápiás kutya! - ejtem ki hangosan a számon a gondolataimat, majd leguggolok melléjük, s egyik kezemmel megborzolom a kutya fejét, aki jóleső morgást hallat, másikat pedig nyújtom Altair felé.
- Gyere, szerezzük vissza azokat a bugyikat. Csak előbb... - az éjjeliszekrény felé pillantok, ahova leraktam a vacsoránkat.

credited to karol

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Live without regrets - Altair × Ronan   Live without regrets - Altair × Ronan - Page 2 Empty

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Altair Borges
» Ronan Nordahl
» No rest for the wicked - Aileen × Ronan
» Down the rabbit hole - Carolin × Ronan
» California Live

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Reviving St. Claire :: Helyszínek :: Belváros-
Ugrás: