Reviving St. Claire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
show me your true colors

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Csipogó
chit-chat

Legutóbbi témák
what's going on?

To where not even birds fly! - Steffi&Alejandro
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Steffi Aida Garcia Kedd Feb. 22, 2022 12:38 am

Serendipity- Tristan & Jane
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Jane Doe Hétf. Feb. 21, 2022 1:05 am

Live without regrets - Altair × Ronan
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Altair Borges-Ward Vas. Feb. 20, 2022 4:04 am

Lena Peterson
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm

The Pact
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm

Cesare & Lana - A gyász kezdete
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Cesare Barsotti Csüt. Dec. 30, 2021 11:54 am

Maddie & Jerry - Mayday! Mayday!
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Madison Callaghan Szer. Dec. 29, 2021 3:09 pm

Metanoia
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am

Angie & Franco - A véres viszontlátás
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Emptyby Angelle Malvasi-Dawson Hétf. Nov. 08, 2021 12:18 am

Ki van itt?
hey, stranger

Jelenleg 24 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 24 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.

Birthday wishes

Aileen N. Ashburn 06. 06.
Colin Richardson 06. 20.

Megosztás

Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Gil Quincey

Gil Quincey
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
9
Play by :
Kit Harington
∆•∆ :
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Tumblr_inline_o1dcww6uGv1rifr4k_500
Foglalkozás :
Dalszövegíró
∆•∆ :
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Tumblr_inline_nsq9maMiYr1qlt39u_250

Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Empty
TémanyitásTárgy: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptyKedd Jún. 15, 2021 10:01 am

Clarice & Gilroy
There's a stranger good friend in my bed, there's a pounding in my head

Kiszárat torkú sóhajjal nyúlok a fejem alatt terpeszkedő párnához, hogy pozíciót váltva ne rajta, hanem alatta pihentessem a kobakomat. Valami idióta megint lakásfelújíthat kora reggel, mert ez a kopácsolás megőrjít. Szorosan zárom le szemhéjaim, betapasztom a párnával a fülemet és reménykedem abban, hogy el tudom nyomni a hangokat és alhatok még egy keveset.
A zaj viszont semmit se csökken, akármit is csináljak, úgyhogy pár perc csodavárás után kénytelen-kelletlen beismerem, hogy valószínűleg a fejem zakatol, s nem más.
A fájdalom nem újdonság, gyakran fordul elő, hogy sajgó tagokkal ébredek, de a kellemetlenség ritkán koncentrálódik gyomortájékon és a fejemben. Általában a hátam húzódik, a nem teljesen flexibilisre hegesedett bőröm okoz rossz pillanatokat vállaimon, de az idő és egy kis átmozgatás megoldja a problémát legtöbbször. És ez még mindig semmi ahhoz képest, ahonnan indultam. Tudom jól.
Újabb pozíciót váltok, a párnát oldalvást lehajítom az ágyról, s hanyatt fordulok. Egy pillanatra visszazárom imént kinyitott szemeimet, mert mintha káprázat lett volna, hogy egy számomra teljesen ismeretlen plafonnal szemezek.
Az előbbinél lassabban nézek fel újra, s nem törődve a még így is túl hirtelen támadó fényességgel kényszerítem magam, hogy rendesen körülnézzek. Nem, ez határozottan nem az én szobám, de akkor mégis..?
Kíváncsian ülök fel, fedetlenül hagyva tetovált hátamat. Nagyot nyelek, ezzel kényszerítve forgó gyomromat arra, hogy minden beltartalmát a helyén tartsa, majd pedig folytaton a terepfelmérést egészen addig a pontig, amíg észre nem veszem, hogy anyaszült mezítelen vagyok.
Elmém mélyét kaparássza a homályból fel-felsejlő, vízpermetáztatta női test látványa, mintha valamiféle emlékkép volna, de határozottan nem lehet az enyém. Nem, mert az azt jelentené, hogy...
Az egyetlen nő, akivel az elmúlt 24 órában találkoztam közelről az Clarice volt. Minél tovább elmélkedek csendben annál világosabban emlékszem arra, hogy azért repültem idáig Sydneyből, hogy találkozzak vele, s mivel alapvetően nem vagyok olyan személy, aki becsajozott volna úgy, hogy azért érkezett, hogy egy barátját vigasztalja szakítás után, így a kép teljesen nonszensz. Bizonyára az elmém játszik velem, nem mintha a blackout ne lenne elég.
Mivel eléggé nehezemre esik a gondolkodás, inkább úgy döntök, hogy ráérek kitalálni miért is szórakozik velem az agyam majd azután, hogyha kialudtam magamat. Hanyatt vágom hát magam az ágyon, széttárom karjaimat, mint valami keresztre feszített Jézus Krisztus, s már majdnem lehunyom a szememet, amikor realizálom, hogy valami nagyon furcsa tapintása van az ágyneműnek mellettem. Határozottan olyan, mintha élne, lélegezne.
Oldalt pillantok, s a döbbenettől minden korábbi mozdulatlanul alvási vágyamat elfelejtve pattanok ismét ülésbe, s egy férfias A kurva életbe! is kiszalad a számon, miközben próbálok a tőlem telhető legsebesebben feltápászkodni az ágyról, hogy még azelőtt találjam meg a ruháimat, hogy felébredne a mellettem alvó. Sajnos a nagy sietségben beleakadok a gyűrött ágyneműbe, s így nem éppen oly módon keveredek le az ágyról, ahogyan azt terveztem előre.
Az ágyruhába gabalyodott, padlón tekergő partra vetett halként csapok le a karnyújtásnyira meglátott alsógatyámra, s ha Clarice erre ébred, akkor nem más látvánnyal szemezhet, mint félig négykázláb égnek meredő, csupasz hátsómmal, s ha mindez nem lenne elég groteszk, akkor hallhatja azt is, ahogy az összes létező árvák anyját szusszanásnyi szünetet nem tartó monológban szidalmazom miközben még mindig alsógatyahalászatban vagyok.

Vissza az elejére Go down

Clarice Graham

Clarice Graham
Civil
Hozzászólások száma :
7
Play by :
Inbar Lavi
∆•∆ :
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Tumblr_inline_prfgv76UYt1sdslao_1280
Foglalkozás :
Emergency Dispatcher
∆•∆ :
Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Tumblr_inline_prfgub82hl1sdslao_1280

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptyKedd Jún. 15, 2021 10:47 am

Gil & Clarice

What just happened to us?!

yes I can scream more
A zuttyanó kar érkezése még a legjobb alvókat is könnyedén felébreszthetné mély szuszogásukból, hát még engem, aki ilyenkor már régen túl van az első pisi körútján – igen-igen, erről nem illik beszélni, de hát hozzátartozik a valósághoz – és ehhez akkor is tartom magam, ha óvatos érintésről van szó esetleg. Történt ugyanis, hogy akitől megszoktam, a súlya nyomja az ágyat mellettem és úgy egyébként kócosan és elkent sminkkel a fejemen és örült a látványomnak, ami a kellemestől ilyenkor igencsak messze áll, már nem része sem az életemnek, sem úgy általában az ágyamnak. Ennek a súlya a tudatomon nem csak az ébrenlét első félóráját követően zuhan rám, hanem mindig és mindenkor velem van, emiatt vagyok tulajdonképpen ott is, ahol. Egy hotel szobában, a városban, ahová egyébként nem is volt annyira egyszerű eljutni, de a gondolatmenet ott azért rettentően megbibisedik, hogy érzem, a matracot rajtam kívül más test is nyomja, ami viszont semmilyen módon sem illik a képletbe.
Fura.
Több, mint fura.
Ha pedig ez még nem volna elég a reggeli misztériumok tárházába, akkor kénytelen vagyok egy ama férfias megszólalás kevéssé poétikus megnyilvánulásának is fültanújává válni – mondjuk nem okoz gondot vagy ilyesmi –, ami a jobbára hölgyek ősi mesterségének megnevezését vegyíti azzal, amin keresztül kell gyalogoljunk születésünktől fogva egészen a halálunkig.
Óvatos gördüléssel engedek a késztetésnek, amit a belső kíváncsiság motivál a leginkább, mégis kinek az ágyában sikerült landolni és, ha már itt tartunk, mikor és hol hagytam el Gil-t, akinek egyébként az lett volna a dolga, hogy felvidítson és nem az, hogy az elveszett tárgyak sorsára kárhoztasson.
Na még ilyet!!
Mire pedig már körbe is sikerül fordulnom, olyan robajjal kísért, akrobatika következtében megvillantott teliholddal találom szembe magamat, ami tökéletes fokhagymagerezdségű ívekkel és domborulatokkal egészen mélyen szántó belátásig engedtet látványának reprezentálódásába bepillantani. Ennek következtében a korábbi férfias szájon át kiszaladásos megjegyzésének kontrasztjaként olyan magas oktávú, nőies, ajkaimról legördülő sikoltás szalad világgá tőlem, hogy ihaj. Még nekem is ad egy löket ébresztőt pluszban, nem mintha a szemeim elé táruló ne tette volna meg a dolgát. Persze feltűnik még egyéb is, mint a tetkó, ami után szinte rögtön realizálódik már csak a forma miatt is – na nem a kivarrás, hanem az alkat –, mégis kinek a formás vonalaival szemezek, hogy hirtelen ülök fel, sikoltok még egyet – ha az első esetleg nem lett volna elég – és hullik alá meglepettségemben az eddig elfedő takaró, ami alatt pucérságom villódzik ki, akaratlan viszonozva a műsorozást.
Hogy az a fene vinné el!
Hirtelen kapok a paplan után és húzom fel a homlokomig, biztos, ami biztos.
- Te meg mégis mit csinálsz?! – Az már mellékes – egyelőre mindenképpen –, hogy én mégis mit csinálok, főleg vele és itt és ÍGY.
Mindenesetre hirtelen próbálok kikígyózni az ágyból, magammal rángatva a paplant, de sokat nem látok, mert még a szemeimet is takarom a felrántottal és olyan módon sikerül lekolbászolnom az ágyról türelmetlen mozgolódásommal, hogy annak átellenes oldaláról zuhanok le, égnek meredő lábbal, ez alkalommal egy diszkrétebb sikkantással megspékelve a mutatványt.
Ráadásul még képen is csapom magam a saját kezemmel, ahogy ügyetlenkedek és feltűnik, valami kemény koppan a homlokomon, ami eddig nem volt jellemző része a kezemnek.
Mégis, mi a fene?!
Arrébb lökdösöm a takarót és a végtelen hajtengeremet, hogy lássam, mégis mi nőtt az ujjamra, amikor is realizálom, hogy egy méretesebb, igencsak drága kavics – kő – az, olyan karátos fajta, meg mellé még egy karika is, ami eddig… NEM VOLT OTT.
- OHOHÓÓÓ, MI A SZENTEGES SZOTTYADT HÁTSÓJÚ JÓ ÉG?! – Felpattanok. Mert ez tűnik logikusnak. Igazából nem, reflex-szerű, de ez most lényegtelen. Persze megint a paplan nélkül, hogy a fene vinné el, szóval azért meg egy pillantás alatt lehajolok és felkapom és magam köré tekerem, aztán, mint aki agyrekkenésben elfelejtette volna mindent IS, ami eddig történt, odarongyolok a másik félhez, hogy egészen az arcába toljam a felfedezett ékszerpárost;
- Mit csináltam? Szerinted mit csináltam? Ugye ez valami játék vacak, amit tegnap valamelyik nyerőgép dobott ki?! – Nem tudok nem az említettekre nézni, mit keresnek mégis ott és, hogy kerültek oda? FŐLEG MIKOR ÉS KI ÁLTAL? Rohadt sok kérdésem van, válaszom meg semmi. Ez frusztrál. Nagyon-nagyon frusztrál. Az meg éppen mellékessé válik, ő is, én is hiányos öltözékben vagyunk egymás társaságában...

Gil Quincey

Gil Quincey
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
9
Play by :
Kit Harington
∆•∆ :
Foglalkozás :
Dalszövegíró
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptyKedd Jún. 15, 2021 11:38 am

Clarice & Gilroy

Ha csak sejteném, hogy már a legősibb foglalkozású, bérelhető hajadonok említése is halló fülekre talál, akkor talán nem az altájam kerülne az ég felé meredni, hanem a takaró kerülne rám, ugyanis abban a pillanatban hátamra húztam volna azt, amint megneszelem, hogy egy hölgy motoszkál mögöttem. Pláne, hogyha már a performansz ilyen korai szakaszában sejtettem volna azt is, hogy pontosan ki is az az Évaleszármazott, akivel a lepedők között hevertünk édes kettesben.
Mivel viszont túl gyorsan peregnek az események az én lelassult agyamnak, így a ragaszkodó-gabalykodó lepedő és takarószörnyet sem sikerül legyőzzem, nem hogy megmentsem magam a villámgyors észlelésem farzsebből való előrántásával.
farzseb. Jó is lenne, hogyha legalább a farmerom közelebb lenne, mint az a nyavalyás alsógatya.
Térdepelek, mint egyszeri apáca az apóca előtt, farom az égben, a teremtésem koronaékszerei nem éppen fennséges képet festenek magukról eme hátul-függőleges helyzetből és ráadásul még ahelyett, hogy közelebb jutnék a célomhoz csak mintha egyre távolodna tőlem a megszerezni kívánt ruhadarab.
Arcomat a padlóra fektetem, fél kézzel kepesztek előre, még a koncentrálástól a nyelvemet is számon kívül felejtem. Már csak egy hajszálnyi választ el a sikertől, amikor mögöttem felhangzik az isten ostora, s én ijedtemben nemcsak, hogy ráharapok a saját nyelvemre, de még felemelkedve fejjel le is veszem az éjjeliszekrény alját.
Mikor másztam be alá? Fel se tűnt, hogy hová is zuhantam egészen addig, amíg ilyen riadalommal fel nem akartam emelkedni. Most meg már olyan mindegy, nem vesztegetem az időt a bútor épségének ellenőrzésére - tudtommal úgyis le vannak rögzítve a talajhoz a hotelszobákban ezek az izék -, inkább próbálok úrrá lenni mozdulataimon, s az eddigi sietség helyett komótosan rángatni ki magam alól a leplet, hogyha már gatyatalálat nincs, akkor beérjem ezzel is. Ellenben hiába keresem a hang forrását, először a kalimpáló lábai annyira nem passzolnak a képbe nekem, hogy szinte ignorálja is őket a szemem. Már majdnem kezdem azt hinni, hogy megőrültem, feltérdelek, megtámaszkodom az ágy szélén és próbálok keresztül hajolni annyira azon, hogy a túlfelén meglássam rejt-e valamiféle fekete lyukat, ami elnyelhette Claricet nekem, amikor is..
A gondolatban emlegetett felpattan, mint valami mini gömbvillám, én magam pedig ijedtemben visszazuttyanok a földre, ezúttal fenékkel véve le a talajt. Egy fokkal jobb, mint am ikor a plafon felé forgattam ülőgumóimat.
- A rohadt életbe, de szexi vagy! - szalad ki a számon meggondolatlanul a barátok közt elég illetlen megjegyzés. Magam se tudom, hogy dicséretnek szánom-e vagy egyértelmű figyelmeztetésnek azt illetőn, hogy rohadt gyorsan fel kellene öltözzön. Szerencsére hamar megteszi, mintha csak egyre gondoltunk volna, így tudok kincentrálni egy fokkal könnyebben arra, amit beszél.
- Mit keres az ujjadon a nagyanyám jegygyűrűje?
Elképedettségemben a keze után nyúlok, hogy közelebb húzhassam azt magamhoz, majd lepillantva ujjaira - és ezáltal lelátva saját magamra is ebből a perspektívából - hirtelen egy huszárugrással váltok a témán, s kacsójáról szemére tapasztom kezemet.
- Fordulj meg, oké? Felkapok valamit magamra és beszélhetünk. - köszörülöm meg a torkomat, hogy lenyeljem az éledő szégyent hangomból. A sikoltása és a gyűrű is épp elég volt ahhoz, hogy annyira magamhoz térítsen a másnapból, hogy ne tudjam feledni azt mennyire gyűlölöm is a testemet borító bőrfelületet. nem akarom, hogy így lásson, még akkor se, ha valószínűleg eső után köpönyeg.
Ha tényleg elfordul és nem les, akkor és csak akkor állok neki magamra húzni a földön heverő alsómat, melyet végre le tudok vadászni. És mivel a többi ruhámat nem látom sehol egyelőre, így jobb híján a takarót terítem magamra, mint valami talárt.
- Ne aggódj, szerintem semmi gáz. Biztos csak megmutattam neked, aztán poénból felpróbáltad. - vonogatom a vállamat. arra még emlékszem, hogy mikor jegyet foglaltam Vegasba, akkor beszéltem anyámmal, aki nagyon megörült az utazás hírének, mert hogy ez épp egybeesik valami orvoskonferenciával, amire ő is hivatalos volt. És az is megvan, hogy a reptéren a kezembe nyomott egy ékszerdobozt, majd szentimentálisan közölte, hogyha már egy fél világ választ el tőle, legalább legyen nálam ez, s ha úgy érzem, hogy odaadnám valakinek majd tudassam vele. Nem akartam kinevetni, sem megbántani, így elhoztam a gyűrűt. De hogy mikor mutattam meg Clarynek? Na arról már fogalmam sincs!
Fejfájásomat tompítani kívánva csippentem orrnyergemet mutató- és hüvelykujjam közé, lerogyok az ágyra. Egyelőre a saját ujjamon díszlő karikát észre sem veszem, még úgy se tűnik furának a jelenléte, hogy akaratlanul is forgatni kezdem az ékszert, mintha zavarna a jelenléte ott, ahol van.
- Nem tudom vissza merjek-e kérdezni, de.. mit csinálTUNK? Szerinted mi.. ?
Kimondhatnám, mert nem esik nehezemre a szexről beszélni általában, de ez a helyzet annyira groteszk, hogy egyszerűen nem jönnek számra a szavak. Csak tátogok, mint egy partra vetett hal, s még nevetni is elfelejtek. Pedig ha ezt filmen látnám akkor biztosan haldokolnék a szerencsétlenkedésen való röhögéstől épp.

Clarice Graham

Clarice Graham
Civil
Hozzászólások száma :
7
Play by :
Inbar Lavi
∆•∆ :
Foglalkozás :
Emergency Dispatcher
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptyKedd Jún. 15, 2021 2:06 pm

Gil & Clarice

yes I can scream more
-Íííjjjj. – Nyikkanok fel, szó szerint, ahogy bevágja az üstökét, mert az még idáig is remekül elhallatszik, a bodros-gyapjas borzas csigák topítósága ellenére is, tuti alapos munkát végzett és eléggé fájhat annak eredménye.
Nohát persze paplan hullik, leány sikolt – ez lennék én – és pottyan, legény meg – ez lenne ő –, a manó se tudja mit művel éppen, mert pont nem látom. Mást sem, nem csak paplan-tekert szendvicselésem miatt, hanem mindenhol is ott lévő rakoncátlan, kócos tincseim egyszerre vannak jelen az arcomban, kilátási lehetőségeimet sokszorosan korlátozva és akkor nem is beszélve a kacsóm pofimmal való ütközéséről és arról a valamiről, ami mindjárt erősebb hatással lesz rám, mint hat liter bivaly erős, fekete pörkölt csészényi koffeinlé.
Újabb zuttyanást neszelek, immáron akkor, mikor már sikerült függőlegesbe rendeződni, bájaimat elfedő leplemet meg elhagyni. Megint.
Megjegyzése aközben ér, magamra kapom – rég elveszett – méltóságom őrét és hirtelen csak pislogni sikerül néhányat, meg ellenőrizni, valaki áll-e mögöttem. Még mutatóujjamat is bevetem, a mellkasomra bökve és kíváncsian fürkészve őt, tuti rám gondolt-e vagy a korábbi kobak baleset miatt esetleg idehallucinált valami totál szexi bombát. Olyan hallucinációt én is akarnék egyébként, elterelné a gondolataimat.
- Te is harapnivaló vagy. – Csusszan viszonzásul nekikínálva a replika, ami se átgondolva nincs, se nem túl ildomos megjegyzés, de hirtelen lányos zavaromban csak ennyi jutott. MÉGIS KI MONDD ILYET, HOGY VALAKI HARAPNIVALÓ?! Rajtam kívül természetesen?! ...hogy a macska rúgja meg.
Közben bevillan mi zavart még az előbb és hirtelen kanyarral és sprinttel térek vissza az eredeti probléma gyökeréhez, hogy aztán jó közelről mutassam meg neki, a megmutatni valót. Nem, nem a testemet, a karikapárost az ujjamon. Válasza pedig tankönyvi példát ír vonásaimra a meglepettségtől. - Te Flo nagyi gyűrűjével rohangálsz? Miért?! – Hirtelen olyan módon kizökkent eme információ, hogy három egész másodpercre megint eltéríti a gondolataimat, azt próbálva kilogikázni, minek van nála a családi ékszer és akkor már vissza is érkeztem az eredeti gondhoz; ÉS MÉGIS MIT KERES AZ ÉN UJJAMON?!
A kezemet persze adom, hát érte nyúl, a másikkal meg gondosan szorongatom a takarót magam körül és követem a pillantását is, ami a kacsómról önnön magára siklik. Annyira furcsa és idegen a teljes jelenet így kettőnkkel a főszerepben, hogy elfelejtek illendően zavarba jönni és inkább kedélyes nézelődésbe kezdek. Rögtön rájövök, nem annyira van oda eme ötletemért, amikor egy nagy mancs kerül a pofimra, beterítve szinte teljesen.
Felhorkanva kuncogom el magamat.
- Láttam már reggeli dicsfényt emelkedni. – Csak azért jelzem, szükségtelen védenie lelkemet, egy ideje nagy lány lettem, de persze engedelmeskedek a kérésnek és átforgásba kígyózok.
- Jó, ez megmagyarázza a gyémántot és egyébként Flo nagyi férjének jó ízlése volt, csinos darab, bármelyik lány csapját simán megnyitásra készteti, de a második karikára nem ad semmiféle nem-aggódnivalót. - Nehezen fogom vissza a hirtelen támadt jó kedvemet, ennek köszönhető a pikantéria csusszanása a szövegelésbe, kizárólag átvitt értelmű jelentéssel.
Leskelődök kicsit, de csak akkor, amikor már úgy érzékelem, abbahagyta a ruhavadászatot. Akkor pedig visszalendülök vele szemben, de míg ő az ágyon köt ki, addig én maradok a padló magasságában, mint engedelmes térdeplő az Ádámleszrámazott ajándéka előtt, annak lelkes fogadására készülve. Pedig nem ez történik valójában. Abban a pillanatban, ahogy az orrnyergét nyomorgatja végig, megáll bennem az ütő és a lélegzet is egyaránt.
AZ Ő UJJÁN IS OTT TERPESZKEDIK EGY KARIKA. Tökéletes párja annak, ami az enyémen Flo nagyi tulajdonát kíséri. Szélvészképpen termek ott egészen szorosan előtte, félig az ölébe mászva, ahogy most én kapok a keze után és veszem tüzetes pillantással kísért vizsgálat alá AZ EGY GYŰRŰT, amit babrálgatni épphogy csak megkezdett, mielőtt még megérkeztem volna a képbe, szó szerint.
Kérdése elhangzik, megint eltereli a gondolataimat egy kicsit még azelőtt, hogy magyarázatot adhatnék arra, mit keresek combjai közébe ékelődve.
Nagy levegőt veszek ahhoz, hogy mondjam, amit mondani kellene, de minthogy rájövök, még csak halvány lila fordos-gőzös elképzelésem sincs, becsukom a számat, mint a hal az öreg halász szatyrába csomagolva.
- Mivel egyikünk sem emlékszik túl sokra, kiegyezhetünk abban, hogy jól éreztük magunkat? – Húzom fel a vállaimat, zavart pillantással kutakodva a reakciója után. Nem akarom megbántani azzal, hogy felejthető volt, bármit is műveltünk, mert ez nem azt minősíti mennyire volt tutira remek abban, amit csináltunk közösen, egyszerűen csak túl sokat engedtünk abból, amiből nem kellett volna és így én is a felejthetőbe csöppentem nála. Éljen a reggeli szégyenvonat.
- Viszont attól tartok a kelleténél sokkal több móka jutott, nézd. – Csuklójánál fogva emelem fel a kezét, vegye észre a gyűrűjét és aztán elengedem és mellé nyújtom a sajátomat is, amin ott virít az övének a párja rögtön a nagyi hagyatéka mellett az ujjamon. Mielőtt azonban még megszólalhatna, elkapom a kezem, mutatóujjamat a mennyezet felé meresztve;
- Telefonok! Hozd a telód, hátha vannak rajta képek vagy valami. – Videó mondjuk. Sebtében állok fel, és egyben lépek rá a paplan szélére, aminek köszönhetően harmadjára is elejtem azt. Immáron tök közelségből nyújtva számára ingyenes vetkőző showt. Basszus, lassan pénzt kell tőle szedjek. Ja és sikkantok is, ez már tartozéka lett a magamutogatásnak ma reggel.
Gyorsan előre lebbentem a hajamat, olyan hosszú, hogy bőven eltakarja a mellkas területet, annak ellenére is, igen dús típussal áldott meg az ég és két kezemmel pedig lányos egyéb tartozékaim kerülnek elfedés alá. Évásodásom pár pillanat leforgása alatt lesz megelevenedett jelenet a szent könyvből. Eh.
- Fordulj már el! – Sikkantok rá, nagyra meresztett szemekkel, toporzékolva egyet megtoldásul, most rajta a sor, hogy kimentsen a szégyenkezés völgyéből. Ha megteszi, akkor megint lehajolok a takaróért, alaposan belecsomagolom magamat és ahogy pingvintotyogással keresztül vágtatok a szobán, összeszedem a ruháimból, amit találok és azokkal vonulok el a fürdő felé. Nem csukom magamra, csak fedezéknek használom, amíg sikerül felöltözni. Közben azért nem hagyom teljesen magára, kikiabálok a helyiségből;
- Te figyelj, orvos vagy ...voltál. Nem tudod megállapítani valahogy mennyire voltunk mégis jó kedvűek az éjjel. – Na nem a nagy mókára, hanem a mókázásra lennék kíváncsi és tudom, hogy éppen én mondtam, egyezzünk ki abban, jól éreztük magunkat és annyi, azért mégse lenne rossz többet tudni.

Gil Quincey

Gil Quincey
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
9
Play by :
Kit Harington
∆•∆ :
Foglalkozás :
Dalszövegíró
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptySzer. Jún. 16, 2021 7:59 am

Clarice & Gilroy

Nem tudom mit keres maga mögött, de azért felkúszik a jeges rémület a gerincem vonalán. Ha előkerül még egy meztelen nő, akkor lehet, hogy mentem elájulok és nem feltétlenül a gyönyörűségtől. Pedig istenemre mondom, tényleg nagyon vadító látványt nyújt ruhátlanul, semmi panaszom nem lenne, hogyha ilyen csodás nő mellett kelnék minden reggel pucéron, kivéve ha ez az istennő gimnazista kora óta a legjobb barátommá nőtte ki magát. Valahogy megszentségtelenítés-szimata van ennek az egésznek, mert az addig rendben van, hogy jártunk már együtt strandon, s ott sem volt semmivel se csúnyább a teste, de kevésbé kompromitáló az volt. És nem csalt elő belőlem ilyen meglehetősen szexista megjegyzéseket.
Amikor reflektál arra, amit sikerült kiejtsek meggondolatlanul a számon, önkéntelenül is a nyakamhoz kapok, mintha ott keresném fogainak mélyedés-nyomait. Végül leeresztem a kezemet tétován, amikor észlelem, hogy micsoda mákonyos marhaságot művelek.
- Ömm... köszönöm? - lehelem tétován, nem nagyon tudva, hogy most az volt-e a helyes reakció, hogy reragáltam vagy az, lett volna, ha meg se mukkanok. Mindegy, már így esett, s amilyen szerencsém van, Szélvész Kisasszony nem enged elmerülni a lamentálás mocsarában, ugyanis pillanatokon belül az orrom alá dugja Grant nagypapa élete fő művét, melyet felesége - akkor még csak leendő, vagyis még csak megkérni vágyott - számára készített egy ékszertervezőnek állt háborús veterán barátja segítségével.
- Rohangál vele a nyavalyás rossz seb! Csak nálam volt, mert anyám rám sózta a reptéren, mielőtt elviharzott, hogy becsekkoljon a Four Queensbe. - magyarázkodom, de közben kicsit mintha megemelkedne a hőmérséklet a szobában. Úgy érzem, hogy menten meggyulladok, s nem hűti le az érzékeimet az sem, amikor rájövök, hogy tényleg meztelen vagyok és ő tényleg lát engem épp. Az igazság az, hogy rohadtul zavarban vagyok, s amekkora kínosság ez, akkora szerencse is. Mert így legalább egyelőre nem veszem észre az éjjeliszekrényen a brosúrát, mely a képembe kiabálná, hogy az anyám is épp ugyanitt szállodalóskodik épp.
- De nem ezen a kontinensen! - takarom el a szemét, s penderítem úgy, hogy biztosan háttal álljon nekem, amíg biztonsággal elengedhetem és magamra húzhatom az alsómat. - Vegyük úgy, hogy a bolygó ezen oldalán az a fény még alszik. Éjszakai álmot. Sőt, téli álmot. Vagy nyárit. Csipkerózsikásat. - darálom a szavakat folyamatosan, majd amikor elérek az alvó szépség említéséig akkor hirtelen zárom össze ajkaimat. Még a fogaim is megkoccannak bele.
Őrület! Clarice nem hazudtolja meg magát. Most is olyan, mint mindig, s a pörgése rám is átragad egy pillanat alatt. Általában ezzel mindaddig nincs bajom, amíg nem kezdek önégető ámokfutásba miatta. Mint például most, amikor összehoztam egy tündérmesét azzal, amit szerencsére időközben alsóneműm takarásába rejtettem. Biztos, ami biztos még a takarót is elrendezem az ölemben, de csak annyira, hogy még takarhassam vele a hátamat és combjaim nagy részét is. A mellkasomat nem szégyellem, s az alkarom is olyasmi, amit láthatott már felgyűrt ingujj alól kilátszani bárki, az nem számít. Ott egyébként is nagyon halványan látszanak csak a lángok nyomai, nem fokozzák szégyenkezésemet. Nem feltételezem, hogy lesne, de ha megteszi azért el-elkaphat egy-egy csúnyábbra gyógyult forradást, míg gatyázkodás közben nem takarom magam.
- Ugye te most nem arra céloztál, hogy a nagyanyám bugyija megnedvesedett a nagyapám miatt? - jutnak el hozzám a csap, megnyitás, nők és A gyűrű párhuzamból a pikáns részletek. A hideg is kiráz a gondolatra. Nem. Ez határozottan olyasmi, amit egyetlen jóérzésű unoka sem akar elképzelni a nagyszüleiről. Ha nem lennék már kifejlett példány, akkor most bizonyára megálltam volna a növekedésben.
- Mi a..? - nyúlok reflexből utána, hogy védelmezőn köré fonjam karjaimat, nehogy el találjon zuhanni, ha már így megmászott, mint valami döglött buckát hegyet. - Mi ütött beléd? - kérdezem megrökönyödve, egyelőre csak a hirtelenkedését észlelve elsőre.
Fészkelődök kicsit, mintha távolságot akarnék gyártani kettőnk közé, elvégre kezd naaaagyon kínos lenni ez a comboskodás. Pláne azzal a kérdéssorral vegyülten, amit döbbenetem feléledvén felteszek.
- Jól. Aha. Az jó. Megnyugtató. - ja, nem.
- Na ez nem Flo nagyié legalább. - sóhajtok gondterhelten. Az legalább jó hír, hogy nem viselek női gyűrűt. Jó hír? Komolyan most így gondoltam erre? - Tudom, hogy Vegasban tartanak esküvőket, de annyira csak nem lehettünk berúgva! - morgok az orrom alatt. Ismét kizökkent a témaváltásával, de még mielőtt üdvözölném remek és eddigi legkonszolidáltabban előadott ötletét sikerül megint lecsupaszítsa önmagát.
Elkerekednek a szemeim, egy pillanatra a szám is tátva marad. Szívesen levenném róla a tekintetem, de az igazság az, hogy képtelen vagyok. Nem bocsátkozom ismétlésekbe, de.. még mindig érzékborzolóan szexinek látom őt. És erre rádöbbenve végre eljutok odáig, hogy zavartan és szorosan lehunyjam szemeimet.
- Bocs-bocs-bocs! Nem láttam semmit, esküszöm!
A plafon remélhetőleg elég masszív, s nem szakad a nyakunkba a felettünk megszálló a kijelentésemtől.
Addig nem nyitom ki a szememet, amíg nem hallok ajtócsukódást utána, s akkor is csak résnyire merem először engedni a szemhéjfüggönyt, addig, míg nem nem bizonyosodom arról, hogy tényleg nem áll már meztelenül előttem.
Felkelek az ágyról, hogy hirtelen jött magányomat kihasználva felfedezőkörútra indulva összeszedjem a ruháimat én is. Ha a farmeringem a kutya szájában aludt volna, akkor biztos szebben nézne ki, mint most, de nem számít, annyi baj legyen! Már a gombolkozásnál tartok - még mindig alsónadrágban leledzve - amikor az orvososdival jön nekem.
- Hát bocs, de a kacsámat épp otthon hagytam közveltlenül a kenetvételhez használt pálcikák mellett. - forgatom meg a szemeimet. Az ötlet mondjuk egy paraszthajszálnyi időre elgondolkodtat, de be nem vallanám ezt neki azért. Inkább gyorsan egy korábbi javaslatának eleget téve előveszem a telefont az időközben meglelt gatyám zsebéből, s a képeket kezdem pörgetni benne. Az első kábé harmincöt elég konszolidált, csak körbepózoltuk az összes nyerőgép-automatát. Láthatóan tényleg jól érezve magunk. Ruhában! Szigorúan.
- A kurva életbe! - bocsátkozom ismétlésekbe a harminchatodik képkockánál megállva. Lendületesen tépem fel a fürdőszoba ajtaját át se gondolva, hogy mit teszek. Clary orra alá dugom a készüléket. - Ugye az ott nem egy kápolna és egy eskető a hátterünkben?

Clarice Graham

Clarice Graham
Civil
Hozzászólások száma :
7
Play by :
Inbar Lavi
∆•∆ :
Foglalkozás :
Emergency Dispatcher
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptySzer. Jún. 16, 2021 11:26 am

Gil & Clarice

yes I can scream more
- Nincs mit. – Meglep. A válasza és a sajátom is, nem tagadom. Olyan fura, hiszen ilyen módon sosem illettük még egymást körbebókolva. Persze az megesett, mit gondol erről vagy arról, sokkal inkább olyan formába öntve, hogy ugye milyen szexi ez a cipő?!, mind az egyébként, amit megveszek, de a fogaim alá valónak még sosem sikerült mondjuk címkézzem. Ahogyan ő sem káromkodva ékelte az orrom alá, egyébként dögösnek talál, főleg így ruhátlanul. Nem arról van szó, nem hízeleg belső istennőmnek, mert a pokolba is, éppen öröm ujjongó táncot jár sivalkodva, óvatos duhaj tempóban a másnaposság miatti diszkomfortja miatt, ami meg kit érdekel, rázza a csípőjét a maga módján vadul, de azért mindent összevetve, szexinek még nem éreztem magam mellette úgy, ahogy általában nyelvvel végigszántani kívánt férfiak társaságában szoktam. Most pedig eléri, hogy megcsap ennek az érzete, amitől valamiért fontos lesz, hogy az ágy-gyűrte – dögös – szénaboglyám mellett kihúzva tartsam a hátam, szebb formát öltsön nőiségem leginkább szembeötlő ténye.
Kettőt sem kell pislognia közben ott termek előtte, mert hát fontosságos ügyeket kell megbeszélnünk, ami jócskán prioritást élvez minden mással szemben és amúgy is remekül tereli a kényelmetlen szégyenérzet felgyűrűződését. Döbbenten hallgatom az anyja ügyködését és úgy érzem szimatolni vélek valamit – na nem szó szerint – ebben a történetben.
- Azt akarja, hogy nősülj?! Menyasszony alapanyagod van? Gil Quincey, mégis mióta és nekem miért nem mondtad?!?! – Meglepettségem teljes döbbenetbe fordul át és arról Clarice világában demokratikusan úgy döntök, figyelmen kívül hagyom, nekem szokásom felszívódni, mikor… szóval akkor, így ha közben megtalálta élete nőjét, nem csak miatta nem tudok még róla. Valahol azért a gondolat mégis bánt, mert hát tudnom kellene, illene erről, főleg, hogy én leszek a tanúja, ha fel sem kért még, akkor is, mert minden más esetben kész vagyok valamelyik topánomat szétcsapkodni rajta. (Amúgy nem, ahhoz túlságosan szeretem a cipellőimet és őt is, hogy erőszakot alkalmazzak, de gondolatban azért jól esik elkacérkodni a fantáziaképpel, ha esetleg úgy döntene ebbe van más beleszólása.)
Persze tovább nem tudom borzolni megrökönyödésemet a beszámolója elmulasztása kapcsán a leendőbelijéről, mert olyasmi tárul a szemeim elé, ami belém fojtja nem csak a szót, de még a gondolatot is. Elismerésem éppen csak hümmögésben nem bukik ki, de ennyire azért még odafigyelek meg különben is meglep a beterítő mancs-manőverrel.
Rázza a kuncogás a vállamat a horkantgatásaimmal.
- Én ezt már nem állítanám. – Most mit tagadjam, hogy láttam, amit láttam, vehetjük, messziről azért megtekinthettem azt a kontinenst is – örök emlék lesz, már most érzem –, arról pedig megint csak nagyvonalúan megfeledkezem, esetleg behatóbban is sikerült körbejárnom és megmásznom, leginkább azért, mert tényleg nincsenek róla konkrét emlékeim.
- Hajnalodik. Az a hajnal pedig eléggé szép, nincs miért úgy érezned, vissza kellene lökni az örök éj földjére ezer éves álomba. – Fülig érő mosollyal magyarázok, ezúttal a hátammal fordulna neki – miatta, nem miattam – és tény, ami tény, abszolút van mire büszkének lennie.
Közben leselkedek, mikor perdülhetek már végre. Kap azért még időt, el tudja rendezni, amit el kell. Meg eltakarni is.
- Hát… ha nem így lett volna, te sem léteznél. – Vonom meg mindkét vállamat egyszerre, mert a nagyi és az öreg szerelembuzgólkodása igenis nagyon fontos szegmense volt az ő létrejöttének is. Ez csak egyszerű biológia. A humoros fajta, mert az azért leesik, nem nyertem nagy sikert a megjegyzéssel. ...és akkor már megtekintem a gyűrűt megint, Flo nagyiét és megállapítom, bizony-bizony tényleg nyitja azt a csapot, én is érzem. Erről jut eszembe, perdülök, fordulok és a lábai között landolok, visszatérve az eredeti problémához. Nagyokat pillogva nézek fel rá, ahogy elkap és korábban ismeretlen – vele ismeretlen – érzés szánkázik végig a gerincemen, olyan A PILLANAT típusú, amit általában olyasféle forgatókönyv követ, ami most több, mint zavarba ejtő lenne, ha már egyébként sem volna totálisan az a szituációnk.
- EZ! – Mutogatom megint a gyűrűket, hogy ez bizony sikolt azért, pattogjak miatta, mert nyugodtnak lenni képtelen vagyok.
Hallom a hangján, hogy a sok mellett a legkevésbé sem jó az, amit ajánlok közös kiegyezésnek, de most mit csináljak, én sem vagyok előrébb nála a kérdés megválaszolásában…
- Nananananannanana! Az nem lehet. Túlságosan furcsa lenne. És egyébként is. Most el tudnád képzelni, hogy te meg én…?! – Már az ötlet is olyan, mint valami elvadult elképzelés, lehetetlen forgatókönyvvel. Ha ismeretségünk tizenX éve alatt még sosem merült fel, hogy Ő MEG ÉN, akkor miért pont most tenné vagy lenne ilyen?!
Bizonyosság kell.
AZONNAL.
A telefonok korában pedig ez nem lehet probléma, az ötlet zseniális, a kivitelezés azonban megint teljesen más vizekre hajt, ahogy – újra – elhagyom a paplant. Ó, hogy az a….!!
Észreveszem, hogy észrevesz, rajtam a sor, hogy jelezzem, azért nah, mégiscsak összevissza illetlenkedünk itt egymás előtt és amíg szorosan becsomagolom magam, addig azért elhangzik tőlem;
- Tudom, hogy füllentesz, de azért jól esik, köszönöm. – Amíg még szorosan le vannak hunyva a szemei, oda hajolok és az arcára ejtek egy puha csókot, hálám jeleként, aztán már hipergyorsan totyogok is tova, egészen a fürdőig.
Szó nélkül azért nem hagyom, zseniális ötletem támad. Át-nem-gondoltan-zseniális, amit egy pillanat alatt gyilkol meg a bejelentésével és csak ekkor esik le, pontosan mit is kérdeztem tőle. Megint horkantva kuncogom el magam és úgy döntök, ha lúd, akkor már legyen kövér, így egy ártatlan replikával felelve; - Biztos? – Dugom ki a fejem a fürdőből, hogyha rám pillant, akkor veszettül széles vadalma mosolyomon lássa, mennyire is van valódi súly a visszakérdezés egyetlen szava mögött.
Aztán már táncolok is vissza a kis helyiségbe, magamra rángatva a rövid szoknyámat – a bugyim még nincs meg – és a melltartó pántjával vívok végeláthatatlan küzdelmet, amikor a káromkodásának hangja utolér. Már éppen faggatóznék, hogy mi történt, amikor megjelenik teljes életnagyságban. Nagyon extrémet már nem láthat, legalábbis nem extrémebbet, mint ma reggel már több alkalommal is, de azért így szoknyában és félig viselt melltartóban sem nevezném nagyon méltóságteljesnek a megjelenést. Az egészről azonban rögtön elvonja a figyelmemet azzal, amit hozzátold a kezében tartotthoz. Rögtön arra vetül a szempárom, még a pántokat is eleresztem, a szerkezet azért marad rajtam, csak hátul még nincs összekapcsolva, amikor a telefonjáért nyúlok, hogy ki tudjam nagyítani a fotón emlegetettet.
- Hogy azt a jó rekettyés szentszagú hét eget! – Dehogynem kápolna és eskető van a képen, utóbbi egy férfi, kifejezetten csinos Marilyn Monroenak öltözve. Megszállottan kezdem átpörgetni a telefonján a többi pillanat megörökítettet is és nem csak háttérben akadnak kompromittálótól már messze álló, sokkal inkább bizonyíték erejű fotók, meg egy videó, amire rögtön rábökök és elindul nagyjából onnan, hogy Gilroy Quincey fogadod-e az itt jelenlévő Clarice Graham-et hites feleségedül, kitartasz-e mellette…. A többire már nem is figyelek, hirtelen, mintha mázsás súly terpeszkedne szét a mellkasomon és megállíthatatlanul kezdenek sírósan vizenyősödni a szemeim, ahogy feltekintek a mellettem állóra.

Gil Quincey

Gil Quincey
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
9
Play by :
Kit Harington
∆•∆ :
Foglalkozás :
Dalszövegíró
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptySzer. Jún. 16, 2021 12:55 pm

Clarice & Gilroy

Mindig is csinosnak láttam őt. Sose volt bennem kérdőjel azt illetően, hogy mit látott benne Mason, amikor húszéves létére egy alig-tizennyolcas, gimis lányként járni kezdett vele. Azt már sokkal kevésbé értettem, hogy Claricet mi vonzotta Masonhöz, mert bár számomra havernak tökéletesen elment, de nem volt semmilyen szinten az a Rómeó-matéria. Mindegy, szétmentek viszonylag hamar, így legalább a masonség nem tudott maradandó károkat okozni édes jellemén. Talán akkor se tudott volna, hogyha tovább lángol a kapcsolat, de őszintén? Sosem bántam, hogy így alakult. Mason elkopott mellőlem, mint egy olcsó cipő talpa, de Clariceszel barátságot kötöttünk és összenőttünk, mint a borsó meg a héja. A baráti-bizalmasi héja. Ettől viszont nem voltam vak és ai szép, az szép. Amilyen ő maga. Viszont azt sose gondoltam, hogy valaha úgy fogjuk látni egymást, ahogy anyánk szült bennünket plusz harmincmegegynéhány év.
- Most éppen azt akarja. Korábban azt akarta, hogy menjek az orvosira. Aztán azt, hogy válasszam a sebészetet. Aztán azt, hogy fókuszáljak a plasztikára. Na ez utóbbi remekül sikerült neki. - forgatok szemet horkantva, kissé kiemelkedve a jelenből és elsüllyedve a múlt egy szegletében alkalmilag a folytatás előtt. - Most épp azt akarja, hogy nősüljek. De nem, Clarice Graham, nem maradtál le semmiről. - nevetem el magam kissé kesernyésen. Homlokomra ráncok telepszenek, mert én már tudom, hogy mi lesz az, amit a folytatásban mondani fogok, s valószínűleg számára sem lesz meglepetés. Hiszen tudja, hogy mi történt a kórházban. Még akkor is, hogyha csak jócskán utólag értesült mindenről (amit abban a helyzetben fikarcnyit se bántam, s most se bánok. Legalább nem látott úgy, s nem ezt vizionalizálja folyvást, ha rám tekint), ami az akkori párommal és rezidenstársammal valamint velem történt a kórház egyéb dolgozói mellett. - Perla óta nincs senkim. Nem nagyon akaródzik mutogatni ezt. - fintorodom el, s egy gyors kézlendítéssel szemforgatva magamra mutatok.
Hagyva viszont az öngyűlöletet visszarázódom a mostba, pláne mert olyasmi szánkázik le társnőm ajkairól, ami jócskán zavarba ejt, s ökörségek kimondására késztet.
- Ne ragozd, mert megőrülök! - temetem feltörő röhögéssel tenyereimbe arcomat, hogy legalább elrejtsem a fejemet, ha tényleg úgy lángol láthatóan is, ahogy érzem, akkor ne mutogassam. És akkor ha mindez nem lenne elég, akkor a nagyszüleim szexuális élete is terítékre kerül, amitől minden mindegy alapon inkább felemelem a fejemet, hiszen ahogy érzem már a fülem hegye is ég, akkor meg már úgyse akkora a tenyereim zárójele, hogy szőröstül-bőröstül belebújjak.
- Szigorúan véve az anyám nem létezne meg a nagynénjeim és nagybátyáim. Persze értem én, ott a pont. Nem is hangozna ez ennyire gyomorforgatóan, ha nem volna ennyire aktuális. Meséltem már, hogy a nagyi megcsalta a nagypapát? Nem régen, hanem most. 80 fölött. Mert szerinte a nagyfater már nem tudta életre hívni a lécet. És mindezt így lazán közölte egy családi videócsetben. Képtelen vagyok kiverni a fejemből. - nyelvet öltve fintorgok, de a végére belenevetek. Mert lássuk be, a nagyanyám sose volt százas. Imádom, de ahogy öregszem úgy lesz egyre inkább sokkoló az amilyen.
Szerencslére vagy sem, Clarice mellett nem lehet egy témánál megakadni, szóval szögre akasztjuk a családomat és újabb probléma kerül a fókuszba. Először is az, hogy csaknem letarol, mint vonat csapna el, ha a sínen feküdnék. Aztán az, hogy reflexből nyalábolom át, mintha félteném a testi épségét a következő hirtelen cselekedetétől. Harmadrészt meg az, hogy felhívja a figyelmemet a gyűrűre.
- A képzelőerőmmel semmi gond nincs, pöpecül el tudom képzelni, de nem így, hanem sokkal konvencionálisabb módon. Nem vagyunk mi hobók, mint a nagyanyám! - keverem ide az öreglányt megint. Az agyam teljes mértékben tiltakozik a vegasi esküvő gondolatától. Sosem akartam megnősülni - még Perla iránt sem éreztem oldhatatlan házasodási vágyat, pedig nagyon szerelmes voltam belé -, mert valahogy elkerült AZ életérzés. Viszont tény és való, hogy játszottam már a gondolattal az elmúlt tizenöt évben, hogy milyen lenne, hogyha Clary oltár elé állna velem. Általában csak szórakozott időelütés volt, nem komoly plátói lámúrból fakadó vágyakozás, de kár lenne ezen a ponton tagadjam: el tudom képzelni. Viszont azt száz százalékosan lerázom magamról vele egyetemben, hogy így megtettük volna. Nem vagyunk mindig a megfontoltság csúcsai, de azért ennyire még mi se csaphattunk a lecsóba!
Mondanék még valamit, mert úgy érzem, hogy előző kijelentésem magyarázatra szorul, de ekkor ismét mindenét elém tárja véletlenül, s én újra érzem, hogy felgyulladnak a füleim is. Felszólítás nélkül is lezárom a szemeimet, s bár arra várom, hogy fürdőajtó csukódjon, mivel ez nem történik meg, így szép óvatosan lassan azért felpillantok. Amikor pedig egyedül maradok a szoba lakórészében, akkor ajkainak ízével orcámon magam is elindulok, hogy felöltözzek.
- Nem is tudom! Lehet, hogy kimegyek a folyosóra és leszólítok pár szomszédot. Bocsánat! Nem látta a kacsámat? - formázok idézőjelet az ujjaimmal és közben újból felhorkanok kissé rosszallóan. Alapvetően azt sem szeretem, ha az orvosmúltam emlegetve van, de attól még el tudnék tekinteni. Viszont abban a kontextusban, ahogy most kerül elő még a nonszensznél is nonszenszebb színezetet ölt. A végére viszont kénytelen vagyok egy fújtatás után elnevessem magam. Mert a vadalmavigyor, mely annyira édesen áll neki, na az bizony ragadós.
Elfeledem hát a kacsát és a bizonyítékgyűjtést, vagy legalábbis egy másik színtérre fekszem rá, nevezetesen a telefonos képlapozásra. Amikor pedig megtalálom a rettentő bizonyítékfélét, akkor berongyolok a vizes helyiségbe, de izibe'.
- Még mindig egyszerre nagyon édes és nagyon múlt századi, ahogy káromkodni próbálsz. - borzolom össze a haját, majd mutatóujjammal kört írok le a levegőben, hogy jelezzem neki, forduljon meg. Amennyiben megteszi, akkor finoman összekapcsolom a melltartóját hátul, úgyis szabadak a kezeim, hisz a telefon nála van. Nem gondolok semmi akkora drámára, mint ami pillanatokon belül megelevenedik előttünk, így könnyednek indul a mozdulat, de végül majdnem beleakadom a francia kapoccsal való elbánásba.
Kidugom fejemet Clarice válla fölött, hogy jobban rálássak a videóra. A döbbenet terpeszkedik arcvonásaimon, szaggatottan veszem a levegőt, mint aki nem tudja eldönteni, hogy kiszaladjon-e a világból, vagy megszűnjön lélegezni öröm életére. Claryre pillantok, mintha a reakcióját várnám, s bár nyilván nem számítok arra, hogy repesni fog az örömtől, a még arcra nem sírt könnyekkel hirtelen talán jobban megdöbbent, mint az eskető a jelmezével.
- Ne nézd ezt a szart! - kapom ki a kezéből a telefont, s nyomom le a billentyűzárat, hogy elhallgasson a nyájas esketőszöveg és saját alkoholos nevetéses igeneink. A készüléket bevágom a csapba mögöttem, s gyengéden ölelésembe húzom őt. - Nem mondom el senkinek, oké? Nincs baj, csendben érvényteleníttetjük és nem történt semmi. Senki nem tudja meg, megígérem neked! Na! Ne pityeregj itt nekem, nem dőlt össze a világ. - hajolok hajára, hogy megnyugtatásul tincsei közé csókoljak. Hirtelen nem érdekel semmi, csak az, hogy megvigasztalhassam őt.

Clarice Graham

Clarice Graham
Civil
Hozzászólások száma :
7
Play by :
Inbar Lavi
∆•∆ :
Foglalkozás :
Emergency Dispatcher
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptySzer. Jún. 16, 2021 1:21 pm

Gil & Clarice

yes I can scream more
Leplezetlen méltatlankodással pislogok rá mindösszesen kétszer, ahogy viccet csinál abból, miként fűzte szorosra kapcsolatát a plasztikai sebészettel, egyáltalán nem úgy csomagolva a szavai értelmét, ahogyan az édesanyja szerette volna jelentését annak idején. A balesetéről jóval később értesültem, mint kellett volna, mint amennyire jól esett volna annak a tudata, ha bajba kerül, hívni fog, mert szüksége lesz rám. Persze, tudom, önző a gondolat, hiszen róla szólt a teljes felépülése és ronda dolog tőlem, hogy azon kesergek – még ma is –, nem kellettem ehhez neki és azóta sem igazából. Előtte eljártunk együtt úszni, nyaralni, olyan helyzetekbe is keveredtünk, ahol fürdőruhát viselnek az emberek és mindezek kikoptak az életünkből teljesen. Persze, azt megértem, hogy másoknak sem szívesen mutatja meg annak mementóját, ami történt vele, de magamat valahogy mindig máshová helyeztem másokkal szemben. Tévesen. Arról nem is beszélve, a tetoválásainak is csak a tervét láttam, azt viszont sosem akarta megmutatni, hogy sikerült élesben, pedig tudja, hogy élek-halok a bőrre felvitt tinta-művészetért, nekem is van nem egy kivarrt mintám. Ő bezzeg az összeset ismeri, mindet végig kellett nézze, amikor elkészültek. Rá való tekintettel átléptem annak tudata felett, mennyire nem akart maga mellett akkor és ott, de hazudnék, ha azt mondanám, nem fáj még a mai napig is annak a ténye, egyszerűen szólni sem szeretett volna arról, élet-halál harcot vívott, míg én boldogan éltem világomat akkor éppen Robert mellett.
Felemelem a mutatóujjamat, figyelmeztetően lengetve meg előtte és komolynak szánt mimika rendeződéssel tekintek rá. - Nagyon helyes! Ha kihagysz bármiből is, összekötjük a bajszunkat és akkor aztán megnézheted magad. – Rendíthetetlenségem nagyjából még egy szemöldökráncolásig futja, mielőtt elnevetném magam, éreztetve mennyire van éle a fenyegetésnek is harmatgyenge következmény belengetésnek, de azért valahol félig valóban úgy vélem, azt már tényleg nem tudnám elnézően kezelni, ha nem szólna arról, nősülni kíván. Tuti imádnám a menyasszony-jelöltjét, akkor is, ha egy házisárkány lenne, mert azt eldöntöttem, körül fogom rajongani és szívem teljes egészével legalább annyira szeretni a nőt, aki boldoggá teszi, mint őt magát. Másképpen el sem tudom képzelni. Nem is akarom.
Hozzácsapott kiegészítésével az előzőekhez viszont nemcsak megakaszt a jó kedvű kacagásban, de olyan nagyra mereszteti vele lélektükreim párosát, hogy azok jó eséllyel tócsányi gombokká nőnek. Ha eddig nem aggódtam volna miatta, most automatikusan kattan át bennem az ezért felelős kapcsoló.
- Tudom, hogy nem fogsz hinni nekem, de azért akkor is elmondom; a legkevésbé érdekes benned az, amire utalni akarsz. – Ha valaki megismeri és megszereti, nem fogja a hegeit látni, engem sem érdekelnek, ahogy őt sem zaklatja fel az, amikor arról faggatom, két akármi felett, melyik a zöld és melyik a piros, mert nem minden esetben találom el, mivel számomra hihetetlenül hasonló árnyalatú mindkét szín. Az évek, a tapasztalat és a milliónyi faggatás miatt úgy 90%ban tudom csak betippelni melyik-melyik. Hiszek abban, hogy ezen hiányosságomat vagy, ha úgy tetszik, hibámat ő sem elsőként látja bennem, amikor rám néz. Ez visszafelé is működik, akkor is, ha az övé egyébként látszik. Nem fontos. Nem úgy fontos, ahogy azt ő gondolja.
Ha már pedig itt tartunk, éppen az, amiért ironkodik-pironkodik, pont, hogy nem szorul szégyenérzetre. Mi több.
Megint széles mosolyba görbülnek az ajkaim, főleg attól, ahogy őszinteségem kinyilatkoztatása közben valószínűleg legszívesebben azt élvezné, ha a paplan és az ágy egyszerre nyelné el. Nem addig van az kedves Gil, de nem ám!
- Rettentően ronda dolog tőled, hogy Perla óta elhanyagolod, ne lepjen meg, hogy most meg érdeklődne, hát mióta nem látott már olyat, amit most. Abszolút nem hibáztatom érte, téged annál inkább. – Tettetett szigorral csóválom meg a fejemet. Noha van igazságtartalma a szavaimnak, nem is kevés, mert az egész igaz, úgy, ahogy van, attól még igazság szerint egyáltalán nem az a célom, hogy valósan is megdorgáljam. Az pedig őszinte gyengeségem, hogy imádom húzni göndör fürtjeinek táptalaját, azt pedig csak remélni merem, megbocsájtja esendőségemet.
- Anyád nélkül te sem léteznél, hát nem figyeltél biológia órán?! Doktor úr. – Közbeékeléssel nyelvet öltök rá; a kijavítása miatt abszolút megérdemli, de aztán elhallgatok és nem csak azért, be tudja fejezni, amibe belekezdett, hanem azért is, mert előbb megint kikerekednek a pislogóim, aztán néhány másodpercnyi udvarias némaság után – mert nem tudom mennyire veszi komolyan vagy érinti rosszul az egész, de amint elneveti magát, megkapom a jelzést arra, nincs itt nagy tragédia –, kirobban belőlem egy igazán jó ízű, őszinte nevetés. Flo nagyija az egész családjának a legcsodásabb teremtése.
Annyira nagyon nevetek, hogy majdnem sikerül felbillennem is, kis híja csak, meg tudom tartani az egyensúlyom. Hát ez marha jó. Megjelent előttem az öreglány, amint két hogy vagy kedves kisunokám közé beékeli, a papa hancúrléce már nem a régi.
- Nem hibáztathatod! – Vinnyogok még mindig a múlni nem akaró nevetéstől, ami rövid időre feledteti is a saját, nagyon is aktuális és sürgető problémánkat, ami persze most mindjárt be is üt gondolataim közé, szóval egy éles kanyarral térek vissza ahhoz. MUSZÁJ.
A nevetés-pánik változására megint megdöbbenést hoz a megjegyzésével és ezen most az sem segít, megint Flo nagyit kapja elő a zsákból. Szólni akarok valamit, tiltakozni, mert szerintem igenis abszurd gondolat az, hogy Ő MEG ÉN, de belém fojtja a szót, már csak azzal, amit a levegőben hagy lógni kettőnk között. Hogy neki nem olyan nehéz mindezt elképzelni, nem úgy és nem annyira, mint nekem. Így a levegővétel után, amit a beszédhez vettem, a számat is kinyitom, de végül csak használatlanul visszacsukom. Helyette inkább a tettek mezejére állok, csak nem éppen úgy, ahogy terveztem volna a villantással.
Most is gyorsan túlesünk a baleseten, hogy aztán eltűnhessek a fürdő falai mögött, egészen addig, amíg ki nem dughatom a fejemet onnan, hogy visszakérdezzek. Válaszával megint nevetésre ingerel. Mindig is imádtam a humorát, tudtam, amikor felhívtam azzal, hogy iderángassam, ő a tökéletes gyógyír összetört szívemre.
- El fogod érni, hogy bepisiljek. – Kacarászom még el neki, mielőtt visszabújnék a rejtekbe, befejezni az öltözést, ami persze nem jön össze, amint felbukkan.
Telefonja a kezembe, könyököm óvatos törődéssel meg az oldalába kerül, amiért beszól a káromkodásomra – nem vagyok komoly megtorló, tudom, hogy szórakoztatja a dolog, pedig nem viccből magyaráztam, de üsse kavics – és a szemem sarkából érzékelt körözésre is reagálok, ahogy megfordulok. Míg ő a kapoccsal játszik, addig én egyre inkább esek kétségbe és lassan pánikba is, majd egyszerűen rám zuhan a szomorúság minden létező ereje, ahogy a videó az elindítása után egyre inkább ad magyarázatot és bizonyítékot mindarra, ami eddig csak feltételezés volt, nem egyéb.
Nincs nehéz dolga a telefon kezemből való kivételével, szinte beledermedek a valóság jeges tényszerűségébe, amikor realizálom, mit tettünk, mit TETTEM.
Őt nézem, érzem, ahogy a könnyek elkezdik marni a szemeimet és a torkomba gombóc költözik, megremegteti az ajkaimat is az egész dolog, nehezen tudom csak visszafogni a kibuggyanni készülőt. Ölelésébe kapaszkodok, kezeimet az inge alá csúsztatva karolva át őt, hirtelen meg is feledkezem arról, ez esetleg kényelmetlen lehet a számára. Nem tudatos a dolog. Homlokomat mellkasába temetem és amikor megszólalok, nem tudom teljesen kiszorítani a hüppögő élt a hangomból. - Tudod, hogy az nem ugyanaz. Az egy kápolna volt, ezt már nem lehet visszacsinálni, nem lesz olyan, mintha meg sem történt volna. – Végigcsorog rajtam a keserűség. Nem tudom hányszor volt kénytelen meghallgatni már közös éveink alatt a tökéletesre megálmodott esküvőmet, pappal, a parton, mert az adja a tökéletes hátteret, a ruhám fazonját tizenkét évesen választottam ki és azóta sem akartam másra változtatni, tudja, hogy fehér virágokat akarok, liliomot, mert annak van a legjobb illata a világon és a hajamat félig feltűzném, hogy a szél bele-bele tudjon kapni, de mégse zavarjon. Tudja, hogy a házasság szentség, hogy az nekem fontos, ha más nem is olyan nagyon és mindennek most lőttek. Mert el lehet játszani mindent úgy, mintha meg sem történt volna, amire ott a bizonyíték a telefonon, de az már nem lesz olyan. Már nem lesz ugyanaz, mert amit az Úr összekötött... A gondolatra pedig még erősebben kapaszkodok belé, mert érzem egy könnycsepp azért mégiscsak elszabadul, hiába koncentrálok olyan nagyon, hogy ne tegye.

Gil Quincey

Gil Quincey
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
9
Play by :
Kit Harington
∆•∆ :
Foglalkozás :
Dalszövegíró
∆•∆ :

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil EmptyVas. Jún. 27, 2021 9:26 am

Clarice & Gilroy

Nem akartam, hogy lásson. Hogy úgy lásson. Éppen ezért kapóra is jött, hogy éppen a szemellenzőjébe volt lőve Kupidó nyilával, s szó szerint se hallott se látott, s olyan elérhetetlenné vált, mint a csillagok az égen. Nem attól féltem, hogy megundorodna tőlem, vagy elvadítanám a modorommal ami nem kis mértékben hagyott maga után kívánni valót akkoriban. Egyszerűen csak attól is féltem, hogyha nem élem túl, akkor mi lenne az utolsó képe rólam és attól is, hogyha mégis túlélem akkor el tudja-e felejteni valaha azt, ahogyan kinéztem akkor. Szóval nagy valószínűséggel ha visszamennénk az időben - isten őrizz! - akkor is ugyanígy titokban tartanám előtte. A családomnak sem engedtem, hogy szóljanak, bár őket nehezebb volt elkerülni, mert 90%-uk az egészségügyben dolgozott, s a hírek úgy terjedtek, mint a nátha körülbelül.
- Ahhoz előbb növesztened kell. Ha gondolod adok pár tanácsot hogyan nevelj hetyke bababajuszt magadnak. Látod, hogy az enyém is milyen jól sikerült! - simogatom meg orrom alatt a szőrt vigyorogva. Jobb inkább ezen témázni, mint az égésemen, bár tény és való, hogy az se elkerülhető, örökké nem lehet a forró kását kerülgetni, pláne mert a keserűségem egyes témákban időről időre felgyülemlik és ha nem mondok ki belőle semmit, akkor a torkomon akad.
- Érdekesnek valóban nem nevezném, sokkal inkább gyomorforgatónak. - bamm. És itt vagyunk. Már mielőtt kimondom sejtem, hogy nem kellene, szóval a végére legyintek is, mintha ezzel akarnám leseperni a kimondottakat a beszélgetés polcáról. Nagyon remélem, hogy Clary nem kap rá úgy, mint gyöngytyúk arra a bizonyosra, de ha mégis, akkor hamar leszállunk a vonatról amire én sodortam magunk.
- Azt nem mondtam, hogy elhanyagolom csak azt, hogy nem mutogatom. Sötétben szexelek, mint az ősemberek. - vigyorodom el csibészesen. Nem szégyellem, hogy ilyesmikről beszéljek, de azért azt nem teszem hozzá, hogy általában örömlányok az "áldozataim", mert ők nem kérdezősködnek feleslegesen és aggályoskodnak azon, hogy nem engedek villanyt kapcsolni amíg meztelenkedünk. Kínos vagy sem, ez van. Nem tudtam megbékélni azzal, ahogyan kinézek, pedig tényleg jó munkát végeztek a sebészek rajtam, s még lenne is mit finomítani, ha hagynám. De már elegem volt a kórházakból, ami azt illeti.
- Arra a részre nem, ami Dr.-Mrs. Quincey biológiáját illeti. Fúj! Te talán szívesen gondolsz arra, hogy a szüleid milyen módon hoztak össze téged? - forgatok teátrálisan, röhögve szemet. Mondjon akárki akármit, ez akkor is olyasmi, amire szerintem egy gyerek se szeret gondolni, mert.. mert fúj. S-zentségtörés. Ha biológia, ha nem.
Reflexből nyúlok utána, hogy ne zuhanjon el nekem a röhögéstől. Nem venném a lelkemre, hogyha a testi épségére törnék azzal, hogy a nagyanyám viselt dolgait emlegetem. A nevetése viszont ragadós, én is csatlakozom a kórusba a magam mély hangú, kissé karcos hahotájával.
- Nem teszem. De a megcsalás helyett inkább viagrát javasoltam nekik. Olcsóbb, mint a gyógyszer, amit az összeszedett nemi betegség miatt kellett kiváltania. - fejelem meg az eddig is elég meredek sztorit egy utolsó morzsával. Hiába, a nagyanyám az a fajta aki szó szerint mindenben benne van s hát már meg se lepett, hogy sikerült egy olyan fazonnal összefeküdjön, aki altáji nyavalyát hordozott. Még jó, hogy a nagyapámnak már nem működnek a dolgai, legalább nem adta át neki a nagyi. Ez is valami.
- Ugyan! Nincs rajtad bugyi, nem lenne akkora baleset. Maximum zuhanyozhatnál mielőtt felöltözöl, s később jutnánk el addig, hogy lemehessünk az étkezőbe kávézni. - nevetgélek a bepisilés elképzelésén. Mármint nem konkrétan képzelem el, csak a helyzetet, de azért attól még szívesen cinkelem vele Claryt. Így, hogy nem mutatkozunk meztelenül egymás előtt még a meztelenkedésen is egyszerűbb viccet csinált módon témázni.
A humor viszont hamar elhal, amint a telefonomból előkerülnek a képek, majd pedig a videó amit már ketten nézünk végig. Vagyis nem végig, mert észlelve a kitörni kívánó természeti katasztrófát inkább a csapba temetem a készüléket, mielőtt Claircet pedig az ölelésembe vonnám.
- Dehogy volt kápolna! - vonom szorosabbra az ölelést, mintha ezzel is nyomatékot akarnék ösztönből adni a szavaimnak. - Csak annyira volt felszentelve, mint az a Manson-imitátor. Ez nem ugyanaz, egyáltalán nem.
Mondenék még valamit, de nem tudom, hogy mit és hogyan kellene. Tudom, hogy neki ez mennyire fontos, mesélte már és én magam is emlékszem arra a ruhára, hiszen sokszor szóba került ha olyan volt a helyzet, s figyelek rá, nem felejtek el dolgokat. Éppen ezért a szomorúsága valamilyen mértékben engem is megkörnyékez, enyémmé válik, s hirtelen nem tudok vele mit kezdeni.
- Ez tényleg nem ugyanaz. Nem volt benne semmi szentség, ez csak egy játék, színészkedés. - mantrázom az ölelésbe a tőlem telhető legmegnyugtatóbb hangon. Nem engedem el, hagyom hogy hadd sírja ki magát, én itt vagyok neki. Ha nem is tudtam olyat mondani, amivel könnyebbé teszem, legalább szeretném, hogyha azt érezné, hogy nincs egyedül. Nem hagyom egyedül. Sosem.

Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil   Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil Empty

Kiruccanás Vegasba - Clary és Gil
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Reviving St. Claire :: Helyszínek :: Máshol a világban :: Amerika-
Ugrás: