Reviving St. Claire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
show me your true colors

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Csipogó
chit-chat

Legutóbbi témák
what's going on?

To where not even birds fly! - Steffi&Alejandro
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Steffi Aida Garcia Kedd Feb. 22, 2022 12:38 am

Serendipity- Tristan & Jane
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Jane Doe Hétf. Feb. 21, 2022 1:05 am

Live without regrets - Altair × Ronan
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Altair Borges-Ward Vas. Feb. 20, 2022 4:04 am

Lena Peterson
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm

The Pact
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm

Cesare & Lana - A gyász kezdete
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Cesare Barsotti Csüt. Dec. 30, 2021 11:54 am

Maddie & Jerry - Mayday! Mayday!
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Madison Callaghan Szer. Dec. 29, 2021 3:09 pm

Metanoia
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am

Angie & Franco - A véres viszontlátás
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Hungry for a bite? Emptyby Angelle Malvasi-Dawson Hétf. Nov. 08, 2021 12:18 am

Ki van itt?
hey, stranger

Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.

Birthday wishes

Aileen N. Ashburn 06. 06.
Colin Richardson 06. 20.

Megosztás

Hungry for a bite?

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Savannah Bell

Savannah Bell
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
8
Play by :
Emily Browning
∆•∆ :
Hungry for a bite? D7fe9f88cc0c1e60bc16ba81b9c9e96b04ab7665
Foglalkozás :
Special Agent - AFP - Identification Division
∆•∆ :
Hungry for a bite? Ce9fc9551130b3f4add06699777580c85e32971f

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyHétf. Ápr. 19, 2021 1:06 pm

Roux & Sava

A papírdobozba csomagolt, nylon zacskóba pakolt kínai kaja csupán enyhe túlzással nevezhető melegnek, forrónak címkézni viszont annál helyénvalóbb felbélyegzés. Bal tenyeremben egyensúlyozom vele, míg jobbommal az épület bejáratát lököm be, hogy utat engedjek magamnak. Nem volt időm átöltözni, ráadásul ostobaság is lenne, az itt megejtett fordulót követően még vissza kell mennem az irodába. Zakó, alatta egy blúz és elegáns szabású nadrág – a felsőm abba betűrve – van rajtam, semmiféle feltűnő vagy kirívó jelleggel, kékes-sötétszürke színe pedig nem biztos, hogy a legelőnyösebben mutat rajtam, de munkához kiválóan elfogadott. A jelvényem a nadrág derekára van erősítve, normál esetben a zakó takarja, aminek mellesleg az ujjait felgyűrtem annyira, legalább az alkarom fele kilátsszon belőle, ma különösen meleg van. Alatta a vállaimra akasztott tokban a szolgálati fegyverem, az igazolványom, pedig a belső zsebben lapul. A többi vackom, mint telefon, kulcsok, zsebkendő, rúzs és szemceruza, cigi – bár, mint tudható, nem dohányzom – meg a vállamon lógó táskában, ami a hivatalos megjelenéshez kifejezetten civil kiegészítő. Mint említettem, nem volt időm átöltözni, meg értelme se lett volna nagyon. Fekete magas sarkú cipőm visszhangot ver az épület belső falain, hogy aztán azokról koppanjon vissza ütemes hangja, már jóval azelőtt jelezve érkezésemet, hogy az egyik vagy a másik folyosón feltűnnék.
A liftbe lépve megigazítom a hajamat, nagyjából lesimítva a rakoncátlanul másfelé makacskodó szálakat és kitartó figyelemmel mustrálom, ahogy az emeletet mutató kijelző felfelé haladó számozással jelzi a célszint felé való közeledésemet. Hátamat a kifejezetten szűkre szabott doboz falának vetem és csak akkor lököm el magam tőle, amikor kinyílik az ajtó a megfelelő emeleten. Határozott és céltudatos léptekkel indulok meg a lakás felé, ahol az utóbbi időben lassan több időt eltöltök, mint a saját otthonomban. Bő egy hónappal ezelőtt még ez lett volna az utolsó gondolataim egyike, mint lehetséges közeljövő és mégis itt vagyok.
Az eltelt hetek alatt igyekeztem tudatosan arra koncentrálni, amit fontosnak tartottam, minden más egyebet pedig gondosan és tudatosan félrelökni, lehetőleg minimális teret engedve a saját gondolataim és kétségeim kuszaságának.
Az ajtóhoz érve csörren meg a telefonom és bár nem feltétlenül kapkodnék utána az első pillanattól fogva, csaknem akarja könnyedén feladni a teljes folyosót betöltő, hangos kornyikálását. Csengőhangot kell váltsak.
Zsonglőr képességeimet, amelyekkel nem mondhatni, hogy valóban rendelkeznék, vetem be, amikor a táska mélyéről próbálom előhalászni a marokba már kétségtelenül nem túl kényelmesen elférő készüléket, miközben a kulcsokba is beleakasztom az ujjaimat. Női táska ez is, még szép, hogy beletelik hosszú másodpercek idegesítő leforgásába, mire mindent is sikerül annak mélyéről előszedni úgy, hogy közben a másik kezemben lévő étel se végezze a gravitáció csábításának engedve a padlóra kenődve. A telefon kijelzőjén az iroda száma virít kitartóan, felveszem, aztán a vállammal szorítom a készüléket a fülemhez, velős; - Mondjad. – beleszólással.
A kulccsal a zárat igyekszem nyílásra bírni és amint sikerül bejutni a lakásba, addigra ér nagyjából a végére Dex annak, amiért mindenképpen el akart érni.
- Nem, most nem érek rá, dolgom van. – Tudja, hogy még visszamegyek, szóltam neki, mielőtt eljöttem, de ez nem azt jelenti, hogy húsz perc múlva ugrom, csak, mert hiányolja a képem. Akkor is, ha nem pont ezért keres.
- Semmi közöd hozzá. Különben meg, egyedül is képes vagy elmenni Mrs. Taylorért, nincs szükséged ehhez az én hátsómra erősítésként. Vidd be, a kihallgatásra visszaérek. – Hátammal a már magam mögött becsukott ajtónak támaszkodok és főként azért, mert pimasz mosolygás húzódik ajkaim szegletébe, a hangom is játékosan flörtölővé válik a hívó fél számára. Ha közben látóterembe kerül a lakás itt lakója, akkor a még mindig a kulcsot szorongató kezemet emelve, ujjaimmal intek neki, rövid előköszönéssel, csak amíg be nem fejezem a telefonon lógást.
A vonalban lévő válasza rövid, ingernevetésre késztet, miközben megingatom a fejemet. - Később megbeszéljük, most mennem kell. Pá. – Ha lett is volna még mondandója, ráteszem a hívást, nem itt és most fogjuk folytatni azt, amire két óra múlva mindenképpen vissza kell térjünk, amikor a kihallgató helyiség tükrének másik oldalán átvesszük miképpen akarjuk megtudni egészen pontosan mit tudhat a nő a férje eltűnéséről. Érzésem szerint jóval többet, mint amit hajlandó volt eddig megosztani.
A telefont az összes egyéb kezemben lévő holmival leteszem a konyhapultra és ha eleddig még nem bukkant fel az itt lakó, akkor a keresésére indulok, ha pedig igen, akkor csak egyszerűen felé fordulok. - Hoztam vacsit, remélem éhes vagy. – Közben egy gyors kézmosást is megejtek és miután megtöröltem őket, közelebb lépek hozzá, ujjbegyeimet szemtelen könnyedséggel futtatva végig mellkasán, gondosan odafigyelve arra, ne érintsem a sebet vagy annak a környékét, nem áll szándékomban fájdalmat vagy kellemetlenséget okozni neki ezzel.
- Milyen napod volt? – Zöld színű szempáromat végigfuttatom felsőtestén az érintésemet lekövetve, majd onnan tovább haladva kék lélektükrei után kutatok. Tisztában vagyok azzal, hogy nehezen bírja a bezártságot és a kötelező pihenésre ítéltetését. Pedig szüksége van rá. Lenne.
Vissza az elejére Go down

Patrick Roux

Patrick Roux
Civil
Hozzászólások száma :
78
Play by :
Richard Madden
∆•∆ :
Hungry for a bite? Original
Foglalkozás :
Különleges ügynök - Australian Federal Police (AFP) - Eltűntekkel foglalkozó ügyosztály
∆•∆ :
Hungry for a bite? Tumblr_inline_pakkcmYT3K1rrbwq5_540

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyCsüt. Ápr. 22, 2021 5:20 pm

Sava & Patrick
The tease comes to visit.
Nem ez az első eset, hogy otthoni gyógykezelés címszó alatt szigorúan kezelt semmittevésre ítéltetek, az idegeim cincálásában viszont kétségkívül az utóbbi négy hét viszi a prímet.
Az idő vánszorgó lassan telik, a gondolataim száznyi irányban úton vannak. A bőröm alatt csak úgy feszül a tenni akarás; többek között alig várom, hogy helyrehozzam a csorbát, és kézre keríthessem végre a szökevényünket. A kedves kollégáim a gyógyulásra hivatkozva szinte minden információt elzárnak előlem az ügyről, mintha valami zöldfülű vagy inkompetens kívülálló lennék, pedig engem lőttek szitává miatta.
És én is hallgattam ki a srácot, mielőtt apuci kihúzta volna a markunkból, elég mélyre ástam már ahhoz, hogy érdekeljenek a fejlemények, de még Sava sem árul el sokat. Csak annyit tettem össze, hogy egyelőre még nem kapták el a fickót. Ennyi idő után, valószínűleg már nem is fogják. Talán csak nekem nem akarják megmondani, hogy nem is keresik már. És talán nekem sem kellene ezen járatnom az agyam…
Különösen, ha a narancslé-facsarás égen-földön az egyetlen reális elfoglaltság, amivel legális keretek között egy kicsit megdolgoztathatom magam. Dia tonnaszám szállítja őket, megrendelés nélkül, hisz’ jól tudja: ez az egyetlen gyümölcs, amire néhanapján hajlandó vagyok ráfanyalodni; mióta Ausztráliában élek, esetleg még a karambola jöhet szóba, a kellemesen savanykás íze miatt a most készülő frissítő is kap belőle néhány cikket, de bármit is mond, kétlem, hogy épp ez fog meggyógyítani.
Ő sem árul el sokat a kihallgatásokról, az a néhány sablonmondat, amiben beszámol, aligha fedi a valóságot, de hiába tudom, és hiába féltem, hogy ezzel csak felszakítják benne az alig gyógyulásnak indult sebeket, a négy fal fogságában ez ügyben sem tehetek semmit. Ha legalább ott lehetnék vele… Látom rajta, hogy nincs jól, de túl makacs ahhoz, hogy beismerje.
Leteszem a kést, és az egyik félbevágott narancsot felragadva, a facsaróhoz lépek vele. A mozdulat még koránt sem megy olajozottan, tekintve, hogy a mankóm az L-alakú konyhapult sarkában pihen. Nélküle még nem igazán boldogulok, a jobb lábam túlságosan merev, az izomszövetek regenerálódása miatt elviekben nem szabadna még terhelnem, de ha semmit nem csinálok, akkor abban őrülök meg. A pultra támaszkodva, némi erő- és súlypontáthelyezéssel az egyszerűbb műveletekkel orvosi kellékek nélkül is elboldogulok. Az már más kérdés, hogy milyen állapotok uralkodnak a helyszínen. A manuális facsarás ugyanis előszeretettel spriccel: hol rám, hol minden másra, C-vitaminban gazdag lenyomatot hagyva a vágódeszka és a facsaró körüli, takarosan burkolt felületen. Az itt-ott lepotyogott narancshéjért pedig meg sem próbálok lehajolni, a nedű viszont elkészült. Mire Sava sarkainak kopogását meghallom, már csak a pohárba töltés van hátra.
A munkatársaim közül ő az egyetlen, aki rendszeresen benéz hozzám, és azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy ezt a parancsot nem a belső becsületkódexe diktálja. De hogy mi, azzal nem vagyok egészen tisztában. A válás után nem sokkal ő is kitáncolt az életemből, jó érzékkel, a lehető legjobb időpontot kiválasztva, a kórházi kalandom óta viszont, úgy tűnik, mégsem vagyok kegyvesztett többé, habár lassan negyedik hete, hogy a minket oly’ bevált mód összetartó kapocs tiltólistán díszeleg, már nem kifejezetten orvosi utasításra, hanem a Bell-féle felelősségteljes viselkedésre keresztelt absztinencia-terápia irányelvei alapján.
Az odakint felhangzó lárma hallatán lemondó szemforgatásba kezdek. Sejtéseim szerint nem csak én, de az egész emelet nyugtázza az érkezését; felhívtam már párszor a figyelmét, ha nem akarja, hogy instant balesetet okozzak, ne üljön egy kocsiba velem, míg ez a trillázó dallam a favorit. Igaz, a lakásomhoz vezető folyosót még nem vettem be a záradékba.
A kulccsal való matatás és az érkező hangja mégis könnyű, bizsergő várakozást idéz elő a gyomromban. Tennék ellene, ha tudnék, de az érzés teljesen független az akaratomtól, és bármennyire is szeretném erre terelni a gyanút: nem az ételnek szól. Mikor végzek a narancslé kitöltésével, félbevágom az utolsó, díszítésnek hagyott csillaggyümölcs szeletet és a poharak szélére erősítem, leöblítem a kezem, majd a derekam a pult szélének döntve, hátra fordulok; az ajtó szinte velem szemben van, csak a fogassal felszerelt előszoba és a konyha méretei vonnak távolságot közénk. Szótlanul figyelem, míg telefonál, és közben az apróbb mozdulatokkal is boldogulni próbál. A válaszai alapján Dex lehet vonalban, az utóbbi időben feltűnt, milyen kacér színezetet kap a hangja, valahányszor egymással élcelődnek, vajon ez akkor is így volt, mikor még...? De emlékeztetem magam, hogy a sérülésem előtti hónapokról, lényegében alig tudok valamit. A figyelmem inkább a tartalmi elemekre koncentrálom,  hátha elkaphatok néhány árulkodó foszlányt, roppant érdekelne, min dolgoznak éppen. Kissé csalódottan veszem tudomásul, hogy a kihallgatásra visszaérek zárszó nem sok időt jósol, de nem akarom, hogy kiérződjön a hangomból.
- Attól függ, mit hoztál. Ha te is egészséges életmódra akarsz nevelni, előre szólok: csúfos kudarc fenyeget – vetítem előre sejtelmes vonásokkal, bár nem téved: majd’ éhen halok. A húgom mániája, hogy lépten-nyomon a gyógyulást segítő étrendet hangsúlyozza, az egyetlen probléma, hogy én és a gyorskaja-mentes életmód soha nem voltunk összeférhető kategória.
Az ujjai üdvözlésképp végigtáncolnak a mellkasomat borító, egyszínű, fehér póló anyagán, épp olyan könnyedén, hogy a bőrömön csak a kóstolónyi szellemérintés érződjön át. Ujjbegyei gondosan kikerülik az alatta meglapuló sérülések nyomait, és az előbbi narancshadjáratról árulkodó foltokat is. A tenyereim két oldalt a pulton pihentetem, részben a támasz miatt, részben pedig, hogy ellenálljak a kísértésnek, és ne nyúljak a dereka után. Ahogy közelebb jön, a tekintetem az alig két araszra lévő lélektükrei mélyére hatol. Nem fogom kimondani, úgyhogy remélem, kiolvassa belőle: akadnak gondjaim a felállított szabályokkal. A kérdés hallatán végül csak elhúzom a szám, és elpillantva róla megvonom a vállam.
Mégis milyen lett volna? Mint a tegnapi, vagy az azelőtti. Tudja jól, hogy nincs semmi érdemleges említeni valóm.
- A fénypontja az volt, hogy letörtem a zuhanykabin fogantyúját - próbálom meg mégis úgy prezentálni, hogy inkább öniróniával keveredjen. - A vacsoráért cserébe viszont, frissen facsart narancslével szolgálhatok - jelentem be, nem burkolva túl, hogy ez legalább helyrehozta valamelyest a sikerélmény-palettám. Így ha minimálisan is, de újra házigazdának érezhetem magam, nem egy magatehetetlen szerencsecsomagnak, akit ki kell szolgálni.
- A tiéd azért, úgy sejtem, érdekesebb volt - terelem finoman felé a témát, újra foglyul ejtve az előttem fodrozódó, feneketlen zöld szempárt. - Úgy hallottam, elég mélyen vagytok valamiben – utalok az előző beszélgetésrészletre, nem minden hátsószándék nélkül, hátha megszán néhány morzsával.

Savannah Bell

Savannah Bell
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
8
Play by :
Emily Browning
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyCsüt. Ápr. 22, 2021 9:35 pm

Roux & Sava

A telefonhívás alatt a figyelmem többsége a vonal másik végén magyarázóé, de ez még semmiben sem akadályoz meg abban, hogy a szemeim elé táruló látványt ne tegyem teljesen a magamévá szimultán. A padlón landolt narancsdarabok éppen annyira árulkodóak, mint a pulton sorakozó poharak és kétséget kizáró tartalmuk vagy az azok előtt strázsáló, a fehér felsőjén lenyomatot hagyó, enyhe sárgás színezetű, még kétségkívül nedves foltok. A gyümölcs húsának leve persze nem csupán a textíliát találta meg elszabadult fröccsenése közepette, gyakorlatilag mindenhol is tetten érhető a környéken a jelenléte. Nem tart sokból összetenni miféle tevékenység űzésének kellős közepére érkeztem meg, ahogyan azt sem, a mankó messzebb van annál, semmint választható opció legyen az egyensúlyának ide-oda helyezése, ha talpon kíván maradni. Bár felteszem a helyzetbe való kényszerítése nagyon is önnön döntésének eredménye, következésképpen a pult felülete válik szükségszerű helyettesítőjévé az orvosi segédeszköz egyetlen szerepére és céljára.
A munkaügyben történt, nem teljesen a szó szoros értelmében vett hivatalos hívást bontom, a kezemben egyensúlyozott dolgokat leteszem és csak a konyha mosogatóöbléhez lépek, hogy gyorsan megmossam a kezeimet. Látványát már jóval azelőtt magamba iszom, hogy egyáltalán neki intézném a legelső szót, ami a maga természetességével érkezik. Tekintetemet vonásaira függesztem a cselekvésfolyamat közben és attól függetlenül is, ahogy ismerteti szükségleteit az étvágyára való tekintettel. Nem tagadom, ezen kérdéskörben egyfelől úgy hiszem kifejezetten széles skálán mozogva vannak ismereteim arról, mire van igazán gusztusa, ám az teljesen más részét fedi le éhsége tapasztalásának, mint az, amiről valójában jelenleg szó esik. Bár az igazsághoz hozzátartozik, az eltelt év alatt, amióta ismerem, a kijelentett sem igazán ér megdöbbentő információként.
Az orrom alatt sejtelmes mosoly kezd egyre szélesebb ívben teret kívánni magának. - Nem, eszemben sincs. – Lassan, egyetlen teljes félkört leíró mozdulattal intek a fejemmel, tükrözve az elhangzottakat és meg is erősítve azt, a hangsúlyból viszont kihallható lesz a számára, hogy még nem fejeztem be, légvételnyi szünet után következik a folytatás, ahogy a kezeimet megtörlöm és rövid időre a csípőm oldalával a pultnak támaszkodok mellette. - Az étvágy kielégítése előbbre való és egyébként sincs nagy különbség az ízlésvilágunkban. Nincs okod az aggodalomra. – Tökéletesen tisztában vagyok azzal mennyire nem teljesen szál- és szögegyenesen hangzott az egyébként minden szempontból a helyét remekül megálló, kiejtett megjegyzés. - Kínai kaja, fellélegezhetsz. – Lépek hozzá ezúttal egészen közel már, olyan természetességgel visszatérve az egyértelműsített válaszhoz az ételre vonatkozóan, mintha a korábban a szavaim mögé bújtatott másodzönge soha nem is létezett volna.
Narancslé foltok ide vagy oda, nem különösebben zavarnak, ahogy ujjaim végével puhán érintve mellkasát simítok rajta végig. Illata az orromba szegődik és bár kevés tudatossággal, de határozottan felmarja magát a felismerés gondolataim szegélyére; hiányzott és jól esik az ismerős, ingerlő megszokottsága.
Az eltelt hetek erőt próbálóak számomra is. Hónapok óta a munka az egyetlen, ami összekötött vele a korábban történtek ellenére vagy éppen azok mellett, amit a kórházba kerülése pofátlanul könnyűszerrel írt felül a legalapvetőbb szabályok felállítása nélkül és azok az extrák, amelyek valamikor pont, hogy a lényegi részét adták a kettőnk között történt fel-nem-bélyegzettnek, most pont ez az esszencia hiányzik. Na nem azért, mert a rá való fogékonyságon csorba esett, hanem, mert négy hete majdnem belehalt a történtekbe. A lassítás észszerű és csupán a logika adta következmény. Ha nem is kívánatos, akkor is. Ha a pokolba óhajtott akkor is.
Pedig, ha sejtené, mi cikázik végig elmém mélyén vele kapcsolatban, az bármelyikünket joggal ítélhetné pironkodásra, ami úgysem történne meg ugyebár, de ez már egy másik történet.
Átható kékjei az első pillanattól kezdve azt az illúziót keltik, lelkem csupaszságáig képes lelátni velük, pedig pontosan tudom mennyire abszurd ez a gondolat. Mindenesetre most is sikerül ugyanazt a hatást elérnie, ahogy alig távolságra tőle megállva és megérintve őt, megingathatatlan szilárdsággal marad mozdulatlan, kényszert ébresztve vele arra, kizökkentsem belőle.
Mert akarom. Nincs rá más okom.
A zuhanykabint érintő vallomását követően finoman rezdül meg az ajkaim széle, ahogy szelíd gyengédséggel igyekszem rá való tekintettel visszafogni a kibuggyanni készülő ingert derültségem demonstrálására. Lelki szemeim előtt megjelenő jelenet a tömör leíró jellege ellenére is élénk képpel került vizualizálásra, ez pedig okozója lesz némi komolytalanságra frusztráló szikrák fellobbanásának.
- Mit vétett ellened, hogy erre a sorsra kárhoztattad? – Felveszem komolyságom és együttérzésem morzsáit azon hamissággal, amivel titkolni sem próbálom meg; egyszerűen minden rossz íz nélkül, de határozottan szórakoztat a beszámolója. Mégiscsak a napja fénypontjának nevezte meg.
Tekintetemet a poharak felé irányítom, de csak amíg lekapom a hozzá közelebb esőről annak a szélére ültetett gyümölcsdarabot és majdnem teljesen sallang nélkül kapom be és rágom szét. Igen, határozott célom lesz lebontani szilárdságának szikláit... - Ki nevel kit egészséges életmódra, hah?! – Piszkálom. Szemtelenül, leplezetlenül húzva és utalva vissza saját megjegyzésére alig pár perccel ezelőttről. Mielőtt azonban még válaszra adhatná a fejét, hozzáteszem; - Jól hangzik. – A gesztus jól esik, ezt azért nyilván szeretném, ha tudná. Ráadásul tagadhatatlan annak a ténye és nem mellesleg a látványa is, hogy megdolgozott érte, ez pedig mindenképpen értékelt a részemről.
Átfut a fejemen egy az ajkaiért való, rövid csókba fulladó nyújtózás, mielőtt azonban ténylegesen szárba szökkenhetne a cselekvésre való inger, magához ragadja a szót, amivel eltereli a gondolataimat. Hümmentve bólintok egyet majd még egyet.
- Ahogy vesszük. A nap nagy részében próbáltam átrágni magam egy végeláthatatlan hosszúságú házassági szerződésen. – Az ügyhöz nagyon is erősen kapcsolódik ennek a lényegessége, más kérdés, hogy számtalan oldalon keresztül a minden részletre is kiterjedő jogi szöveg sok minden, de az érdekes jelző nem feltétlen írja le akkurátusan, a lényeget felölelve milyennek éltem meg.
- Szóval; dobozból vagy tányérból akarsz enni? – Gyökeresen terelem a témát, mert jelenleg a munka az utolsó, amivel foglalkoznia kellene. A kérdéshez pedig mozdulok annyit, hogy a pultra letett zacskó kibontásához könnyedén hozzáférjek.

Patrick Roux

Patrick Roux
Civil
Hozzászólások száma :
78
Play by :
Richard Madden
∆•∆ :
Foglalkozás :
Különleges ügynök - Australian Federal Police (AFP) - Eltűntekkel foglalkozó ügyosztály
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyKedd Ápr. 27, 2021 12:14 am

Sava & Patrick
Mikor megfordulok, abban a hitben, hogy egyelőre úgysem rám figyel, a tekintetem várakozón, de annál aprólékosabban végiglegeltetem az ajtónak dőlő alakján. A szavaira koncentrálok, de ahogy telnek a másodpercek, egyre több, a tudatom falát kapargató emlékfoszlány próbál betörni a színre; nem csoda, az elmúlt egy évben – még ha az utóbbi hónapok nem is erről tanúskodtak – egészen változatos jeleneteknek adott otthont ez a lakás. Ha akarnám, minden sarokról felderenghetne valami, ami alól nem kivétel az ajtó lapján szétterülő, csokoládébarna hajzuhatag és a mögé feszülő felület engesztelhetetlen ellenállása sem. Szinte érzem a tenyerem alatt.
De megálljt parancsolok a gondolataimnak, még mielőtt túlságosan messzire futnának a múltban, jól tudom: ma sem ez lesz a forgatókönyv. Én pedig lassan kezdek megkattanni idebent. Ha a harmadik golyó nem a combomba fúródott volna, jövő héttől talán már visszamehetnék. Legalábbis nagyobb eséllyel vehetném rá a doktornőt, mint ebben a félnyomorék állapotban. A délelőtt folyamán rákérdeztem: látta-e már az új eredményeket, de nem volt túl kegyes hozzám.
Mikor a vonal bontása után elsomfordál előttem, a tekintetem követi az útját, és a szája szegletére költöző, apró mosolyt is leltározom. Bár hozzá kell tenni, az előbbi megjegyzésem inkább szólt a húgom törekvéseiből fakadó bosszankodásomnak, mintsem a valódi gyanakvásnak, hogy az éj leple alatt ő is hittérítővé változott, viszont ha másfelől nézzük, ő is épp az egészségem védelme érdekében vezetett be bizonyos átmeneti megszorításokat. Még ha a két megközelítés merőben más jellegű is.
A szavai mintha épp a fejemben játszó gondolatokra reflektálnának. De hangosan kimondva, pláne ezzel a közeli, szuggesztív pillantással, nem sokat segít, hogy a figyelmem a megfelelő témánál tegye le a voksát. Mintha a puszta szavak közvetlen kémiai reakciókban sülnének ki, valahol mélyen, a bőröm alatt megbúvó, láthatatlan régiókban.
- Mm. Szóval azt állítod, eszedben sincs diétára fogni? – ragadok rá az alkalomra, hogy tovább fűzzem a megkezdett játékot, remélem, nem gondolta komolyan, hogy leszerel egy ártatlanra faragott, prózai válasszal, miután így elhúzta előttem a mézes madzagot. Bár, hogy melyikkel járnék jobban, annak – logikai úton – viszonylag könnyen a végére lehetne járni. Na de, a munkát leszámítva, mikor adtunk valaha is a logika szavára?
Mióta felébredtem abban a kórházi szobában, mintha minden más lenne egy kicsit, nem annyira, hogy homlokon csapjon bármiféle felismerés, de érzem, hogy ő is megváltozott, mégsem tudnám egyértelműen megmondani, hogy miben. Egyszerűen csak más.
A közeledést és a cirógató érintést egy mélyebb útra küldött lélegzettel és az izmaim automatikus megkeményítésével fogadom. A pillantásom arcvonásai rezdülését vizsgálgatja, ezúttal cseppet sem vallató vagy nyomolvasó indíttatásból, hanem mert minden idegszálam utána kívánkozik, és mert a szavaimmal ellentétben a napjaim fénypontja valójában az a néhány lopott perc vagy éppen óra, amíg az egyébként roppant idegőrlő társaságával megjutalmaz, de egyikről sem rántanám le szívesen a leplet, így inkább meggyónom előtte a zuhanykabin-történetet.
- Égi jelnek értelmeztem, arra nézve, hogy most már újfent erőm teljében vagyok – formálódik az én ajkaim körül is egy somolygós félmosoly, majd komollyá érlelődő vonásokkal a teória folytatását is hozzáfűzöm. – És akár vissza is térhetnék a csapatba.
Nehezen bírom már itthon, ezt ő is jól tudja, ha száz százalékban nem is mehetnék még vissza, biztos lenne olyan, amiben hasznomat vennék. – Annyira felbátorodtam, hogy még a dokit is felhívtam – teszem hozzá, de a pontot még nem szúrom rá a végére. Nem várom el, és nem is számítok rá, hogy észben tartja a kontroll-időpontjaim, de az eredmények lekérdezése amúgy is esedékes volt.
A ki nevel kit megjegyzése már-már jókedvű mosolyráncot mélyít az arcomra, miközben a gyümölcsdarab komótos elfogyasztása önkéntelenül is az ajkaira irányítja a figyelmem.
- Úgy tűnik, az én módszereim jobban beválnak – jelentem ki oly’ magabiztosan, akár egy megingathatatlan konzekvenciát, meg sem próbálva rejtegetni a szavaimban és a tekintetemben csillanó, játékos provokációt. Kísértést érzek, hogy a megnedvesített ajkairól magamnak is lopjak egy könnyed kóstolót, ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy ennyivel úgysem érném be, csak felesleges olaj lenne arra a tűzre, amit nem akarna fellobbantani. Az én érdekemben.
Az előbbi, Dexszel való diskurálást hallva, csak az alkalomra várok, hogy rátérhessünk végre az ő beszámolójára.
- A férjre gyanakszol? – értelmezem saját szájíz szerint az szűkszavúan megemlített részletet, és a szemöldököm enyhén felvonva szuggerálom, míg a kínai doboza felé mozdul.
- Rád bízom, csak pálcikákra ne kárhoztass – válaszolok végül az ő kérdésére is. Míg az étel előkészítésével molyol, most már érzem, hogy jobb lenne leülnöm valahová, mert az eddigi tompa húzódás, kezd élesebb fájdalomszikrákká hevülni, de nem a pulthoz támasztott mankóm irányába mozdulok, hanem a közeli szék támlájára felé nyúlok, hogy a segítségével átkormányozhassam magam a szemben lévő asztalhoz, és egy simának álcázott mozdulattal rátelepedjek. A jobb lábam srégen nyújtva hagyom, a balt viszont felhúzom a székre, hogy jobban egyensúlyban legyek. A tenyerem észrevétlen szándékkal a combomon hagyom, körbenézek, de nem tudom, hol hagytam a tablettákat.
- Hánytól lesz a kihallgatás? – firtatom tovább a témát, nem utolsósorban azért is, hogy megtudjam, meddig szándékszik maradni.

Savannah Bell

Savannah Bell
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
8
Play by :
Emily Browning
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyCsüt. Ápr. 29, 2021 8:34 am

Roux & Sava

- Ha úgy vesszük, tulajdonképpen már megtörtént, tovább nem merészkednék benne. – Rezzenéstelen vonásokkal figyelem az övéit, önmagamnak bevallott szemtelenséggel vágyva arra, lássam, blazírtsággal elé tárt már nem is olyan nagyon csak leheletnyit érintve azt, amire sokkal inkább vonatkozik a megvonás, mennyire fogékony még oxigénre az a parázs, amely olyan nagyon visszafogottan kénytelen létezni. Ha kialszik, mielőtt még ténylegesen felépülne, az túlságosan mélyre marna. Nem szeretném. Nem is azért történik vagy éppen pont, hogy nem történik meg, ami ugyanolyan módon motoszkál gondolataim között, ahogyan az ő homloka mögé is odavonul. Túlságosan fontos szerepe lett, amelynek makacs elgondolásához jobban ragaszkodom, mint bármi egyébhez jelen felállásban. Az eltelt hetek és azt megelőző hónapok tanúbizonyságának ellenére pedig tudom, a megtartóztatás felállítása nem mondhatni, hogy a kedvelt tetteim közé sorolandó volna.
Közelebb lépek hozzá, gyengéden érintem meg ujjbegyeimmel, ahogy végigfuttatom rajta az éppen csak érzékeire hatást gyakorló simítást a pólója anyagán keresztül. Lógva hagyom a pimaszul egyértelműsített megjegyzést, ami mellé kísérőként szegődik mellkasa alig valamivel magasabbra emelkedése, amiként tüdejének aljára fut légvétele és izmainak önkéntelen reakciója.
Megjátszott könnyedséggel térek vissza a vacsora egyszerű terepének témájához, bár a legszívesebben egészen másfajta éhség kielégítése zubog végig véremmel keresztül minden porcikámon. Nem, egyáltalán nem a kínai kaja az, amire őszintén vágyom. Igen, én hoztam a távolság beiktatását, érte. Közbevetett fellélegzésként kapóra jön a fürdőszobai élménye és egyben kalandja, amely szerencsére egészen más irányba tereli gondolataim java részét, amit egy csapással semmisít meg szó szerint értelmezésének szavakba formálásával. Orra alá lopott somolygása pedig csak erősebben húz rá rá az izmaim megfeszülésére alhasamban, amelyet nem csupán a látványa csent oda, de annak a gondolata is, nagyon a végét járnám az egész megvonásos, miatta meghozott döntésnek.
Apróbbat biccentek, ahogy elérkezik a lényegi ponthoz. Az imént még elöntő érzés könnyedén húzódik vissza, részben legalábbis mindenképpen, ahogy kifejtésre kerül, erejének visszatérte hová vezetné elsősorban.
- Ezt örömmel hallom. Mit mondott az orvos? Szerinte is így van? Visszatérhetsz? – Sejtéseim akadnak arról, mi lesz a válasz, összességében négy hét nem számít igazán hosszú – vagy legalább minimálisan elegendő – időnek ahhoz, hogy megtörténhessen a szóban forgó. Más kérdés persze, hogy ez csupán az én gondolatom az egésszel kapcsolatban, messze nem olyan vélemény, amelyre igazán alapozni lehetne, de gondolom hamarosan kiderül, ha megosztja, mennyire állja meg a helyét a kívánalom a részéről.
A leszelt gyümölcsből az ajkaim közé kapok egyet, az egészséges étel szervírozásában határozottan előnnyel indul, ezt teljes mértékig belátom. Megjegyzését hallva, puhán harapom be saját alsó ajkamat és néhány légvételnyi szünettel élve, csak őt figyelem, mielőtt még megkapná, ami joggal kijár számára; - Általában nincsenek ellenvetéseim a módszereiddel kapcsolatban. – Nem tudok ellenállni a játékos provokációjának, amelyre válaszul szemtelen, apró mosoly mellé ugyanolyan intenzitással figyelem vonásait. A hangom alig észrevehetően, de határozottan mélyebbé, megkockáztatom, kicsit talán búgóbbá is válik, szabadjára engedve annak érzetét, egyáltalán nem a gyümölcsről ejtek szót.
Különleges érzékkel tereli a témát tovább, ami az imént beiktatott, nüansznyi lobbanást gyorsan fújja más irányba. Tisztában vagyok azzal, bármivel is szívesebben foglalkozna, semmint magára és a gyógyulására koncentráljon és a munka olyan szereppel és mértékkel bír, amely vonzza, mint kávé a dohányt.
Elmondok, amennyit jónak látok, amennyivel még úgy hiszem választ adok, de mégsem annyit, amivel már kezdeni tudna valamit, legalábbis nem a részletek hiányában, amelyek kitöltésére a pillanat töredéke alatt hangolódik rá a következő kérdésével. Ám legyen, ma jó napom van Roux, neked is lehet.
- A nejre. Rám nincs hatással sem a mély dekoltázs, sem a nagyra nyílt tekintetű pillantás. Valami nem stimmel a tanúvallomásával. – Ingatom meg az üstökömet határozottan. Tipikusan az a helyzet, amikor erős az érzés arra nézve, valamilyen módon köze van az ügyhöz, mélyebben, semmint aggódó kirakat feleség legyen, de bizonyítani egészen más kérdés az egész.
A dobozokat közben kiszedem a zacskóból és a megfelelő fiókot kihúzva evőeszköz kerül elő, aggodalmát eloszlatni kívánva felmutatott prezentálással emelve a villákat. - Nem lesz pálcika. – Csípőmmel lököm be a fiókot és a dobozokat egymásra halmozva, meg az evőeszközt is hozzáfogva, egy fordulóból viszem át az egészet az asztalhoz és pakolok le annak a sarkára mindent. A várakozó narancsléért viszont vissza kell menjek és ha már ott vagyok, amíg átsegíti magát az asztalra vagy annak támaszkodni, addig egy konyhai törlővel nagyjából eltüntetem a mindenhová is szétfröccsent gyümölcslevet. Nem tart az egész talán két percnél tovább és megérkezem én is hozzá és a vacsihoz, helyet foglalva valamelyik közel eső széken.
- Nos… Dex kimegy, beviszi, az vagy egy óra, aztán átviteti a kihallgatóba, ahol hagyja kicsit a saját levében puhulni, arra is legalább hatvan percet mondanék, ott gondolom rögtön ügyvédet fog kérni a nő, amint Dex bemegy hozzá, értesítjük, és ha azonnal ugrik, akkor is eltelik még… figyelembe véve az esti csúcsforgalom közeledtét, hát nem fog valami gyorsan megérkezni. Mindent összegezve, legalább három, de inkább négy óra múlva. – Oldalra billentem a fejemet, ahogy átgondolom mégis mikor kezdődhet meg a kihallgatás, a legkorábbi időpontokat figyelembe véve. Nem fog gyorsan zajlani semmi, legalábbis nem abban az értelemben, amint beérkezik vele Dex, már faggathatjuk is, de ezt a másik széken helyet foglaló ugyanilyen módon jól tudja. Visszavezetem rá íriszeimet és feltűnik a combján nyugtatott keze, de egyelőre nem teszem szóvá. Hátradőlök a bútordarabon, lábaimat egymáson teszem keresztbe és most még nem nyúlok a dobozhalomhoz.
- Kell segítség valamiben? Időm, mint a tenger jelenleg. – Azon túl, hogy megküzdött a zuhanykabin fogantyújával és ránézve gyakorlatilag majdhogynem megúsztatta magát a narancslében… a zuhanyzásban is tudok akár segítő kezet nyújtani. Már, amennyiben kívánná.

Patrick Roux

Patrick Roux
Civil
Hozzászólások száma :
78
Play by :
Richard Madden
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyCsüt. Május 06, 2021 10:38 pm

Sava & Patrick
A válasz pimaszsága sejtetni engedi, hogy az ő fejében is éppen az jár, mint ami engem sem hagy nyugodni, valahányszor beugrik, hogy csekkolja: a mellőzöttség jegyében nem vágtam-e fel még az ereim.
Valójában örülnöm kellene, hogy élek, három golyóból még csak maradandó sérülés sem marad, legalábbis úgy tűnik, minden rendben halad, a feleslegesség érzésével viszont nem tudok mit kezdeni. Bármennyi rám terhet feladatot és túlórát elviselek, de ez a bezártság nem megy; nem csak a testem, de a szívem is elnehezíti, a komor gondolatok sokkal könnyebben folynak be a réseken, és mivel nincs, ami tartósan lekötné a figyelmem, nem marad más, mint az elszúrt életem és az elhibázott döntések fölötti önmarcangolás. A társaság azért sokat javít a hangulatomon, különösen az övé, és különösen, ha épp a speciális diétám határainak feszegetése kerül szóba, még ha nem is vagyok vele teljesen tisztában, mennyivel élénkebbé változnak a vonásaim, valahányszor hasonló megjegyzéseket tesz.
- Ezt akár úgy is érthetem, hogy fontolgatod a feloldását? – Szó szerinti értelmezésben, úgy látszik, ma elég combosan teljesítek, de minden alkalmat megragadok, hogy egy kicsit mélyebbre bökdössem benne a lassan négy hete közénk ékelt dilemmát, akkor is, ha tisztában vagyok vele: épp a gyógyulásom érdekében hozta ezt a szabályt. Ez viszont nem gátol meg abban, hogy egyedül az ő számlájára írjam a megszorító intézkedések ötletét és szigorúra fogott betartását is, mintha a konszenzus leghalványabb árnyéka sem lengné körbe ezt a kétes megállapodást, és csak a női szeszély áldozata lennék.
Könnyebb így, még ha sejtem is, hogy számára sem lehet olyan egyszerű ez a felállás. Legalábbis remélem, nem csupán ürügynek használja ezt az egészet, hogy lassan véreztesse ki a köztünk parázsló dinamikát, és próbálja meg átformálni egy egészen más jellegű, baráti gesztusokkal tűzdelt kollegiális viszonnyá. Pár hónapja egyszer már meghozta ezt a döntést, és azután szinte semmilyen kontaktus nem maradt köztünk, ez a mostani megint más, bár egyáltalán nem tudnám nevén nevezni. Mindenesetre nem úgy ismerem, mint aki huzamosabb ideig bírná egyedül, az is lehet, hogy most éppen Dex vette át a helyem. Míg engem diétára és óvatosságra int, vele rendszeresen kihasználja a késői kihallgatás előnyeit.
De végül is, ha így is van, szíve joga. Ez a része engem igazán nem zavar, csak ez a végeláthatatlan frusztráció ködösíti el az agyam. Olyan közel áll, hogy minden apró rezdülését láthatom, alig kellene mozdítanom a karom, hogy a derekát szorosan magamhoz húzzam, de úgyis leállítana.
- Azt, hogy a leleteim jók, ha késznek érzem magam, részéről semmi akadálya. – Elképzelhető, hogy nem pontosan ezekkel a szavakkal élt, és talán az is, hogy némileg átszíneztem a mondandóját, de olyan természetességgel adom elő, hogy szinte még én is beleélem magam. Végül is, miért ne lehetne így? Négy hét raboskodás hosszú idő, az eredmények pedig valóban biztatóak, csak a lábam miatti fájdalom és átmeneti mozgáskorlátozottság, ami konkrét akadályt jelentene, de a megfelelő gyógyszerekkel ez is könnyen áthidalható.
Nem utolsó sorban pedig az áhított szakvélemény más előnyöket is hozna, bár az sosem volt teljesen világos, hogy gyógyultnak nyilvánításom pillanatát ő mihez is köti pontosan. Az orrom előtt, komótosan elfogyasztott gyümölcsszelet és az a könnyed, évődő mozdulat, ahogy a foga éle gyengéd erőszakkal végigcsúszik a lédús falat után csillanó ajkán, majd a puha húsba mélyedve ráharap, egész az ölemig futó elektromosságot hív életre. A langyosan bizsergető energiahullám egy rövid pillanatra az alhasamban rejlő, láthatatlan izmokat is összehúzza. A reakció gyorsasága és intenzitása még engem is meglep, de ennyi idő után, végül is nem csoda. Mielőtt megszólalnék, a nyelvem hegyével meg kell nedvesítenem az ajkam.
- Akkor ma estére akár rám is bízhatnád magad – pillantok feljebb a még mindig engem mustráló zöldjei tüzébe, és mindent megteszek, hogy a mondat ne hangozzon túlságosan kérlelően, inkább egy provokatív replikának, vagy egy csábító ajánlatnak hasson. A hangom a felbizsergő izgalommal épp csak egy halvány árnyalattal vált mélyebbre, és a tekintetemben is benne játszik az ébredező vadászigény, de az igazság az, hogy sok mindenre rá tudna venni ebben a pillanatban.
Ám az épphogy csak felemlített munka-téma rögtön felpiszkálja az érdeklődésem, ez talán az egyetlen, ami képes hatékonyan elterelni a figyelmem, és még csírájában eloltani az önhatalmúan éledő lángokat.
- Ezzel talán arra célzol, hogy van, akit kizökkentene? – piszkálom meg az elméletét felvont szemöldökkel és somfordáló félmosollyal, ha már ilyen karakán véleménnyel van a szakmai kompetenciámról.
- Szeretem, mikor az ösztöneidre hagyatkozol – rajzolódik tovább az előbb megkezdett mosoly, de a játékos él ellenére a témát sem engedem el. – Na és mi az indítéka? – dobom be a kérdést, mint máskor is, mikor együtt boncolgatjuk a lehetséges forgatókönyveket, az okokat kutatva és rámutatva a másik verziójának gyenge pontjaira. Borzalmasan hiányzik, hogy valami végre az agyamat is lefoglalja. Gyerünk, Sava, tudom, hogy prezentálni akarod azt az elméletet.
Közben a vacsorát követve, én is átköltözöm a pultról az asztalra, a lábamnak könnyebb, ha nyújtva marad; remélem, a fizioterápia valóban csodákra képes. Nem csak a merevség a gond, ha nem kell sokat hajlítani rajta, voltaképp egyedül is egész jól elboldogulok a lakásban, de a terhelést követő szúró, forró-feszítő bizsergés nem épp a kellemes fajtából való. Most, hogy levettem róla a súlyt, már érzem, hogy valószínűleg jegelni is kelleni fog, különben a napi mozgékonyság éjszaka áll bosszút. De csak majd ha elment. Előtte nem szívesen vallnám be, jönne is a megjegyzés, hogy jó nekem még itthon.
A válaszát elégedett vonásokkal hallgatom, három-négy óra rengeteg mindenre elég lehet.
- Úgy érted, szívesen kitakarítanál? – firtatom pókerarccal a szándékait; a pultról már úgyis eltörölte az utánam maradt felfordulást, méghozzá szó nélkül, pedig fel voltam rá készülve, hogy az orrom alá dörgöli: milyen háborús állapotokat idéztem elő. Persze, csak a vérét szívom, mindketten tudjuk, hogy egész másnak érzem inkább égető szükségét, ahogy azt is, hogy ennek ellenére nem fogom kérni tőle. – Bár, ami az alaposságot illeti... - feszítem tovább a húrt, de most már nehezebben tartom vissza az ajkaim szegletére költöző mosolyt. - Maradt még néhány folt, amit nem vettél kezelésbe. - Mondjuk rajtam. A fekete, szűkített boxeremre lógó póló valóban cserélésre ítéltetett, nem csak a külleme miatt, de egy-két helyen nedvesebb is, mint ami komfortos lenne.

Savannah Bell

Savannah Bell
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
8
Play by :
Emily Browning
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptySzomb. Május 22, 2021 12:08 pm

Roux & Sava

Végig figyelmes szemtanújaként veszem sorra reakcióit, különös odaadással észrevételezve, mennyivel élénkebbé válnak beszédes vonásai. Kérdése gyűrűző érzést kelt életre alhasamban, másra sem vágyom jobban, minthogy végre magunk mögött hagyjuk a jelenlegi időszakot és kegyetlennek találom, amikor ott van előtted mindaz, amire semmi másnál nem vágysz jobban, mégsem ízlelheted meg.
- Minden egyes nap. - Játékos szemtelenség csorog a hangomba, veszi át a korábbi blazírtság helyét arcomon is, egyáltalán nem állok messze attól, sutba vágjuk a felállítottat. Te akartad Roux, megkapod, ha én süllyedek, velem tartasz ebben, nekem is pont annyira nehéz az érdekében meghozottat megtartani, mint amilyen neki is lehet és eszemben sincs egyedül húzni a keresztet. Olyan közel van, csak egy lépésbe kerülne hozzábújni, testének melegét az enyémen érezni, bőrének pőre gondolata egészen felpiszkálja az apró szikrákat, tagjaimban érzem mennyire közel állnak a lobbanáshoz és nehezményezve fogadom annak józanságát, bármennyire is akarom, önző lenne olyat várni tőle, amihez még időre van szüksége. Amiből már így is négy hétnyi feszül közénk és ami lassan a fal lekapargatására kárhoztat.
Pedig már azt hittem megvagyok, megleszek nélküle, az a néhány hónap, egyszerű semmiképpen nem volt, de úgy, ahogy működött, most azonban a közénk húzódó, lassan átír mindent vele kapcsolatban. Igazából csak lehámozza az elképzelt rétegeket mindarról, ami már egyébként is létezett. Az a karnyújtásnyi távolság… lassan, komótosan, de az őrületbe kerget vele.
Meglepettséggel, de valahol a megkönnyebbülés enyhe, alig felismerhető jelenlétével nézek rá, amikor választ ad a kérdezettre. Szinte érzem, amint akaraterőmből egy pánt elpattan, hiszen ezzel gyakorlatilag felvillan a zöld jelzés arra nézve, visszatérhetnek a dolgok a maguk rendes kerékvágásába és nem kell többet  a böjtöléshez ragaszkodni. Igen, tisztában vagyok azzal, a fontossági listán jócskán lejjebb kellene ennek sorolódnia, az egészsége és annak tudata, hogy megint munkába állhat, jóval fontosabb, de képtelen vagyok a bőröm alá alig valamivel korábban beszököttet kiűzni onnan. Az érintett téma heves őszinteséggel dobban végig bennem.
- Váó, ez nagyszerű hír. Mikor kezdesz? - Felteszem, ha valóban rajta múlik, már tegnap, de erről nyilván nincsen szó. A gyümölcsért nyúlok, a mozdulat és a falat elfogyasztása is felcsavarodik nem csupán arra az érzetre, ami itt táncol kettőnk között, de annak tudatára is, váratlanul a végéhez értünk az önmegtartóztatásnak. A realizálás pillanata pedig elképesztő sebességgel zubog végig az ereimen, akaratlan és egyszerre szándékolt módon változtatva vagy csak inkább finom hangolva mozdulataimat, rá adott reakcióimat. Lélektükreim párját odavonzza miként nedvesíti meg ajkát a megszólaláshoz, élénk szikrákat reptetve szét vele bensőmben, tovább is fokozva azokat lábujjaim hegyétől egészen a fejem búbjáig, amikor tekintetembe kapcsolja a sajátját, ettől pedig akaratlan somolygásba kezdek. Kihívó pimaszkodásnak is beillő a mosoly, aminek íve ajkaimra ül ki, óvatosan szólva sem volna ellenemre a beharangozott felvetés cselekvéssé manifesztálódása. A válasszal azonban néhány szívdobbanás erejéig megváratom, egyszerűen csak akarom, hogy átérezze a pillanat, kifejezetten élénkítő feszültségének hullámát.
- Legyen, Roux. Ahogy akarod. - Szemrebbenés nélkül adom át az elképzelt gyeplőt, noha tudja jól, hogy nem szokásom, de mégis volt abban az ajánlatban valami, amiről úgy érzem, nem akarok lemaradni. Az ígéret közénk feszülése teljes mértékig jár át pokolian hiányzott izgalommal, baritonjának mélyebb zöngéje pedig minden apró pihét azonnal glédába állít a nyakamon. Mielőtt azonban még bárminek is elébe mehetnénk, a munka kerül szóba, amire kifejezetten engedékeny hangulatban reagálok baszd meg Roux, mit művelsz, velem?! és többről is beszámolok, mint amennyit eredetileg terveztem volna.
Kérdésére megvonom a vállamat. - Ha van, ha nincs, a nő helyében én is megpróbálnám. - Bármiféle aggály nélkül. Ha bűnös, egészen biztosan minden követ meg akar majd mozgatni annak érdekében elkerülje az elkerülhetetlent és azt be kell látnom, ezt a fajta túlélőösztönt csak elismerni tudom. Persze ettől még nem helyeslem, attól azért messze állok. Az viszont nem fordul meg a gondolataim között, magára venné a felvázoltat, legalábbis abban a tekintetben, kire és milyen hatással van vagy lehet a mélyebb dekoltázs és a teljesen ártatlannak tűnő tekintet. Mi is emberekből vagyunk és bár nyilván nem az érzéseink szabad, hogy vezéreljenek, attól még egyikünk sem gépként működik.
Ráemelem zöld íriszeimet, ahogy az ösztöneim kerülnek szóba, nem tehetek róla, valamiért elfog annak az érzése, a kiejtettnek van valami másodzöngéje is, de már azelőtt újra kérdez, hogy a gondolatot alaposabban megforgathatnám barna tincseim alatt, így egyelőre elengedem és egy apróbb mosollyal fogadom a bókot.
- Pénz. Ő az örökös. - Persze a kép és a történet nem ennyire egyszerű, hogy egy óvodás is ki tudja tenni és hiába tűnik úgy, az alibije kikezdhetetlen, valamiért nem hagy nyugodni annak az érzése a teljes egész messze nem olyan kerek, mint amilyennek tűnik. Tovább azonban nem mélyednék bele a többi részletbe, nem is azért, mert nem annyira akarom vele megosztani a részleteket, ha visszajön dolgozni, úgyis bepillantást nyerhet hamarosan mindenbe, de a kaja ki fog hűlni. Ráadásul egy parányi gondolat kibontakozóban van a fejemben az egész kapcsán, amit előbb magamban rágnék át.
Visszatérve a dobozokhoz és főként a tartalmukhoz, átkerül minden az asztalra. Blazírt kérdésére felvonom a szemöldököm, de ajkaimon megjelenik némi visszafogottságtól terhes, finom ívű bazsalygás. - Otthon maradt a fekete kis ruhám a fehér köténykével, a showhoz pedig minimum járna a körítés... - Az októberi Halloween partin láthatta, az említett ruha létezik, nem sokat takar, mégis ízléses vagy arra minimum elég, hatással legyen a fantáziára. Nagy hatással, ami azt illeti. Mintha pedig finom hangolással kerülnénk megint ugyanarra az oldalra; a replikája és az ajkai szegletébe költöző mosoly a folytatással, tökéletes indikátora lesz annak, felálljak a székről és elé sétáljak. Közel. Nagyon közel.
Ujjaimmal az említett átnedvesedések alatt simítok végig a felsőjén, tekintetemmel alaposan is szemügyre véve az általa szóba hozottat, szándékosan el nem sietve egyetlen érintést sem.
- Ezekre gondolsz, itt? ...és itt? ...meg itt? - Lassan emelem rá szempáromat, miközben ráérősen járatom végig ujjbegyeimet a narancslé okozta pecsétek körül, bőrét a póló anyagán keresztül cirógatva, kérdéseim mindegyikét követően a beszédhez elhasznált levegőt pedig szinte ajkain pergetem szét. Még közelebb nyújtózom hozzá, de még nem érintem ajkait a sajátjaimmal, tekintetem viszont azokra szegezem, hangom halkabbra váltott és szinte a suttogásnál alig valamivel maradok hangosabb, amikor újra megszólalok;
- Úgy rémlik, ma én bízom magam, rád. - Az utolsó szót szándékosan nyomom meg és kékjeire viszem fel pillantásomat.

Patrick Roux

Patrick Roux
Civil
Hozzászólások száma :
78
Play by :
Richard Madden
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyHétf. Jún. 07, 2021 1:05 pm

Sava & Patrick
A hangját színező játékos élt nem csak az elmém érzékeli, kísérő tekintetébe gabalyodva a bőröm is reagál rá. Vajon ezzel azt akarja mondani, hogy valójában végig rajtam múlt az egész? Vagy inkább azt óhajtja hangsúlyozni, hogy mint minden egyes nap, ma éppúgy ura marad a helyzetnek? Irigylem az acélos idegeit, de ha már a kettő közül kell választani, miért is ne a saját prioritásaim szerint ízlelném a szavait?
A tekintetem alig láthatóan villan, mégpedig azon a ponton, mikor elhatározom: ezúttal erősebb ostrom alá vonom a meghúzott határokat. Még az is lehet, hogy épp ez lesz a legjobb fokmérője, hogy valóban készen állok-e a visszatérésre.
Az agyam egy rejtett zugában tisztában vagyok vele, hogy ezzel csak ideológiát gyártok a belső késztetésnek, de azért nem akadályoz meg benne, hogy az elhatározás máris testet öltsön a fejemben.
Mérges lesz, hogy nem mondtam igazat az eredményeimről. Pláne, ha közben arra is fény derül, hogy a kezdés időpontjával is átvágtam, de már nem bírom ezt így tovább. A bőröm alatt rekedt frusztrációt – habár jól leplezem – szinte tapintani lehet, és nem csupán a testiség hiánya táplálja, viszont kétségtelen, hogy ez oldaná leginkább. A türelemjáték sosem volt a legnagyobb erősségem, mintha most telt volna be egy olyan pohár, aminek a tartalmát már nem tudom és nem is akarom tovább kordában tartani.
Nem mintha szex nélkül nem élvezném a társaságát, az utóbbi néhány hét egészen más erősségeit domborította ki a kapcsolatunknak, még ha lényegében kényszerhelyzet szülte is az alkalmat; ha őszinte akarok lenni, nem hittem volna, hogy marad.
Az első sokk még megüti az embert, mikor meghallja, mi történt, fél óránként telefonál, vagy ha teheti, rögtön berohan a kórházba, ez szinte minden egységnél így van, de miután megjön a hír, hogy mégis megmaradsz, a munkára és a bokros teendőkre hivatkozva már senkit sem látsz többé, míg végül vissza nem tolod a képed az irodába. Hozzáteszem: nem is baj. Én sem akartam, hogy ilyen állapotban lássanak.
Ha napi tizenpár órában ugyanazzal az öt-hat fős csapattal dolgozol, elemi szükségét érzed, hogy megóvd tőlük a határaid. Néha úgy érzem, ha egy kicsivel is többet tudnának rólam és a személyes titkaimról, nem lennék képes velük dolgozni tovább.
Egy kivétel van, és az Sava. Nem tud rólam igazán sokat, de a közelsége ahelyett, hogy védelmi reflexeket váltana ki… egyszerűen csak jól esik. Hogy ezt a viszonyunk alapozta-e meg, vagy a testi kontaktuson kívül húzódhat-e más mögötte, nehéz megmondani. Napjában többször is azon kapom magam, hogy rajta járnak a gondolataim, és szinte sóvárgok a jelenléte után. Nyilván azért, mert jó ideje már, hogy négy fal közé vagyok zárva, ugyanakkor minden egyes látogatása után az is felfurakszik bennem, hogy talán ma jött utoljára.
- Ma este. – A válasz célzatos tömörsége ugyan nem kifejezetten a kérdésére irányul, nem akarom tovább rontani a helyzetem, és konkrét időpontot hazudni neki, a hangomban vibráló határozottság és a halvány félmosoly talán elég, hogy egy lépéssel tovább terelje a gondolatait.
A pillantásom éberen kutatja rajta szavaim hatásának legapróbb jeleit is, pontosan tudom, mit keresek; a pillanatot, amikor kezd realizálódni benne, hogy nem feltétlenül kell tovább a lefektetett szabályokhoz igazodni. A válaszra várakozva, a jobbom mégis leemelem a pultról, hogy alulról közelítve akadálytalanul a zakója alá tolakodjak, és az alig-távolságra lévő blúz nadrágba tűrt szegélyét a leheletvékony anyag mentén szórakozottan körbe rajzoljam, míg el nem érek a derekára erősített jelvényig, amitől könnyed mozdulattal szabadítom meg, mintha eredetileg is csupán ez lett volna a célom.
- Túl vagy öltözve – somfordál az ajkaimra egy bujkáló mosoly, miközben jelzésértékű előlegként, az elkobzott tárgyat koppanva az asztallapra simítom. Hozzám képest legalábbis elég látványosan, a sok fekvés és a sérüléseim körüli kevesebb macera érdekében többnyire csak egy pólót és egy boxert lehet leltározni rajtam, de az érkezései időpontjára – ha ismerem –, rendszerint igyekszem szalonképesebb megjelenést produkálni, ami bár nem a legkellemesebb, már csak a motoszkáló kísértés legyűrésében is segítségünkre van. Ma viszont elszámoltam magam az idővel, vagy inkább a jelenlegi képességeim becsültem túl a narancsleves manőver körül; de egyébként is ismeri a mániámat: amennyiben a látogatás privát jellegű, szeretem, ha megszabadul a munkához kötődő kellékektől.
Az ajkait elhagyó beleegyezés izgalommal bélelt elégedettséget csorgat végig a mellkasomon, aminek halk, visszhangszerű hullámai a testem minden pontjáig eljutnak.
Legszívesebben most azonnal bepótolnám, ami az utóbbi négy hétben fájdalmas nélkülözés tárgya volt, de emlékeztetem magam, hogy a jelenlegi felállás erre egyelőre nem a legalkalmasabb. Nem akarom, hogy félúton azért kelljen megállni, mert a fájdalom vagy a határaim túlságosan hangos pittyegéssel jelzik a pirosat. A tény, hogy így beadta a derekát a munkát érintő kérdésekben is, a legjobb időzítéssel segít, hogy ura maradjak a gondolataimnak.
A megjegyzést könnyed évődésnek szánom, szeretem letagadni a nyilvánvalót, mégpedig, hogy a női nem a kelleténél nagyobb hatással lenne rám. Pedig ezt más sem bizonyítja jobban, mint hogy az alig féléves házasságom alatt viszonyba bonyolódtam az egyik munkatársammal, mióta pedig ő is faképnél hagyott, mondhatni sok irányban kerestem pillanatnyi vigasztalást. Hogy a szavai lágyan megérintik a felszín alatt lappangó félelmet, ami a visszatérésem utáni szakmai nélkülözésemhez kapcsolódik, észre sem veszem, így csak egy bujkáló félmosollyal nyugtázom a vallomását.
- Azt azért én sem bánom, hogy nem a kihallgatóasztal ellentétes oldalán találkoztunk. – Az önmegtartóztatás lehet az oka, hogy jelenleg még ez a gondolat is képes langyos bizsergést útnak indítani a bőröm alatt. A témát, bár érdekelne, nem faggatom tovább, már ezzel is többet elárult, mint amennyire az elején számítottam.
- Egy percig sem tiltakoznék – illesztem a kis kosztümös története végére szemtelenségbe hajló őszinteséggel, visszafogott somolygásról árulkodó ráncokkal. Az említett jelmez az én lelki szemeim előtt is megjelenik, a parti részleteivel együtt, ami újabb langyos elektromosságot borzol végig rajtam. - Mikor is jössz legközelebb?
Mélyre szívom a levegőt, ahogy feláll, majd a nyújtott és a székre támasztott lábam deltájába lép. Minden porcikám mozdulatlanná merevedik, akkor is, ha egyelőre hozzám sem ért. A gondolat is elég hozzá, hogy akaratlan izgalom hullámait keltse. A pulzusom gyorsabb ütemre vált, a pillantásom az övét keresi, de olyan közel hajol, hogy a testéből áradó melegségen kívül mást nem is tudok érzékelni. Cirógató mozdulatai alatt az izmaim újra megfeszülnek, a bőrömet kellemes bizsergés borítja el minden egyes rajzolt ív nyomán.  
Ajkai alig-távolsága és az enyémekre simító, meleg lélegzet több, mint aminek jelen pillanatban ellen akarnék állni. Az érkező replika csak az utolsó cérnát szakítja el, jobb kezem a nyakára csúsztatom, ujjaim puhán, de feltartóztathatatlanul a hajába fúrnak, a hüvelykujjam pedig az álla vonalán simít végig, épp csak néhány rebbenésnyi pillanatot kitartva, mielőtt eltüntetném közülünk a távolság sóhajtásnyi maradékát is.
A kezdetben lassú, feszültségtől terhes, puha csók mintha gátat szakítana át a fejemben, emlékek villannak fel, és árasztják el a képzeletem, mintha valaki ki-be kapcsolgatna egy viseltes, akadozó vetítőgépet. Pillanatok leforgása alatt húzom még közelebb, hogy amennyire csak tudom, elmélyítsem a csókot, most már úgyis vége van, innen nincs visszaút, legalábbis egyetlen idegszálam sem akarja, hogy legyen.
Ha még csak az utóbbi négy hétről lenne szó, de nem. A sérülésem előtti külön töltött hónapok is jócskán hozzáadták a magukét a bennem feszülő vágyhoz.
Nem vagyok egészen biztos benne, hogyan fog reagálni. Ugyan épp az előbb adta át a gyeplőt, ami voltaképp egyet jelent a megadással, egy kis részem azért tart tőle, hogy bármelyik pillanatban visszavonulót fújhat. Talán ezért sem akarok időt hagyni semmiféle átgondolásra.
A  tarkóját elengedve mindkét kezem a blúza után nyúl, hogy a nadrág fogságából előhúzva, nekilássak a gomboknak, de már az első kettő után leesik, hogy túl aprók és túl időigényesek ahhoz, hogy legyen elég türelmem végigérni rajtuk, így az anyag két végére fogva, inkább rántok egyet rajta, míg szétnyílva meg nem adja magát az akaratomnak. Az már csak utána jut eszembe, hogy pár óra múlva elviekben még jelenése lenne abban a kihallgatóban.

Savannah Bell

Savannah Bell
Civil
Something about me :
Hozzászólások száma :
8
Play by :
Emily Browning
∆•∆ :
Foglalkozás :
∆•∆ :

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? EmptyKedd Jún. 15, 2021 1:36 pm

Roux & Sava

A lélegzetet sikerül a mellkasomba forrasztania néhány szívdobbanás erejéig a nagyon is határozott kijelentésével, amiből kihallom, messze nem a munkára vonatkozó időpontot jelöli meg. Pezsegni vélem érezni a véremet a vénáimban, már csak annak a gondolatára, az ígéret végre nem csupán a közénk feszülő kényszerű önmegtartóztatásba ágyazódik muszáj-szerűen és hirtelen azon kapom magam, azt akarom, este legyen. Azaz időpont, amit itt és most jelölt meg. Elképesztő módon öntenek el azok az emlékképek, amelyeknek köszönhetően mindennél jobban vágyom arra, bőrének ízét a nyelvem alatt érezhessem, ajkairól bitoroljam el lélegzetét, míg vágytól terhes sóhajok egyvelege kenődik fel a falakra köröttünk.
Cinkos félmosoly ül meg szám szegletében, ahogy íriszeit kémlelem és a játékosság pimaszos szintjéről hirtelen emelkedik a tét az ígéret nagyon is komoly beváltásának szintjére. Akkor sem veszem el az övéiről lélektükreimet, amikor közelebb érkezik és a zakóm alatt talál utat kezeivel. Szaporábbra húzza már csak ennyivel is a szívverésemet és erőltetve vonom már csak magamra a nyugodtság tökéletességének leplét, a tudatosan lassított légvételeimmel. Ujjainak játéka a blúz anyagán keresztül elektromosságot feszít a bőröm alá, akként élem meg és nem vagyok tudatában annak, puhán harapom be alsó ajkam, miközben az övét kezdem lassan fixírozni. Érzékelem, miként engedi el a jelvény tokjának csatja a nadrágom derekát, ahogy megszabadít tőle, kijelentésével pedig tudatosan korbácsolja magasabbra az eddig sem nyugodtan fodrozódó, érte éledő sóvárgásomat.
- Nem is kicsit. - Ennyivel is pofátlanul elérte, a túlöltözöttség terhét mázsás súllyal érezzem a bőrömre tapadni és, ha már feldobta az egészet, belemegyek a játékába, levetem a zakót a fegyvertokkal együtt és a szék támlájára fektetem, tovább azonban még nem megyek. Hazudnék, ha nem vallanám be, egyszerűen akarom, elvegye, amire vágyik.
A kitérés kifejezetten üdvözölt, nem azért, mert ne akarnám ugyanannyira, mint ő, lezárhassuk végre az utóbbi hetek megvonó ereje alá seperteket, hanem, mert jól esően költöztet várakozással telt feszültséget alhasam izmai közé. Körülleng, magával ragad, oda feszül kettőnk közé, valami olyasminek az elő-ízével, amire túl régóta ácsingózom.
Annak ellenére, tudatos döntés volt a tőle való elszakadás még az egész eset előtt, egyszerűen hiányzott. Minden alkalommal, amikor nem érezhettem testének súlyát a sajátomon, bőrének illatát, egyszerűen a közelségét, most pedig minden, amire vágyok, amit akarok, itt van, egyetlen karnyújtásnyira sem.
- A kihallgatás helyett van, ami izgalmasabb felállásnak engedhet teret. - Magamat is meglepő könnyedséggel és komolysággal ejtem ki a szavakat, amelyek mellé ugyanilyen egyszerűséggel nyúlok a derekamhoz, hátul, ahol a nadrág szegélyén a bilincsemet tárolom – szolgálati szintén –, amit a jelvény mellé teszek az asztalra és egyszerűen csak engedem, minden, amit lát és hall, a fantáziáját borzolja át.
Rakoncátlan mosollyal fogadom mennyire nem volna ellenére a beöltözés vagy legalábbis a kis fekete ruha, meg a falatnyi kötény rajta, ha azt viselném a kedvéért. Mielőtt válaszolnék a kérdésére, felállok és közel sétálok hozzá, hogy aztán ujjaimmal a narancslé áztatta foltok körül bíbelődjek a pólója anyagán keresztül érzékborzoló érintéssel a testén.
- Most itt vagyok. - Halkan ejtem ki a szavakat, ahogy kékjeinek tengerében mártózom meg. Látom a perifériámon, miként emelkedik meg a mellkasa jobban a mélyebb légvételtől, amellyel tüdejét tölti meg. Még közelebb hajolok hozzá, elhasznált légvételeimet szavaim kísérőjeként pergetem szét a bőrén, csorgatom ajkaira, minden egyes újabb, játékos érintés kísérőjeként. Feltűnik az is, miként feszülnek és rajzolódnak ki az izmai hasfalán. Nagyon nehéz kivitelezni, ne pörgessem fel a mozdulataimat vagy váljak követelőzővé. Makacsul ragaszkodom abba a gondolatba, arra vágyom, a gát nála szakadjon át először.
Tenyerének melegsége, egyáltalán a közelsége és annak a felismerése, mire készül, glédába állítja a tarkómat fedő, láthatatlan pihéket. Ujjai alatt morzsolódnak tincseim, ahogy a nyakamhoz nyúl, államat pedig akaratlan billentem annyival feljebb, amivel hüvelykjének simítása alá fordulok. Pólóját gyűröm mindkét tenyerem alá, ahogy a pamut anyagba markolok, mikor puhán érinti ajkaimat, lassú kínzással érlelt csókba fullasztva azokat.
Hozzásimulva engedek a ki sem mondottnak, ahogy magához von még közelebb, ízét kóstolom le nyelvéről és az utóbbi hetek, hónapok iránta érzett hiánya egyszerre temet maga alá elemi erővel.
Akarom őt.
Nagyon.

Feljebb gyűröm rajta az anyagot, azt sem bánom, hogy kapkodóvá válnak a mozdulataim, de végül kénytelen vagyok azoknak megálljt parancsolni, ahogy a blúz gombjaival áll le bíbelődni. Odakaparja magát tudatom szegélyére, hogy ehhez segítség kell, nem csak neki, nekem is, mert nem akarok annyit várni, amíg végigszórakozik az összessel, de gyorsan kiderül, esze ágában sincs az idejét tölteni. A pattanó és koppanó hangok gyors záporban jelzik, egyetlen rántással miként végezte ki a felsőmet és ahelyett, hogy a logika diktálta józanság árasztana el annak kapcsán, még vissza kell mennem a munkába, még egy gátat átszakít bennem a nyers, ösztönös megnyilvánulása. Mintha ez még lehetséges volna.
Az anyag repedve engedelmeskedik akarata előtt és nyílik szét, szabad utat biztosítva a bőrömhöz számára és több nekem se kell, végre befejezzem a pólója legyűrését róla, amihez egyébként kelleni fog a segítsége; számomra túl magas ahhoz, könnyedén levarázsolhassam róla. Ha enged a ki nem mondott kérésnek, az anyagot rábízom és addig szabaddá váló mellkasára ejtek forró csókot, leplezetlenül érintve meg alhasamnak feszülő érzékenységét. Ajkaimmal felfelé, nyaka felületét veszem aztán ostrom alá.
Fogalma sincs mennyire akarom.
Mennyire vágytam erre.
Rá.

Ajánlott tartalom

Hungry for a bite? Empty
TémanyitásTárgy: Re: Hungry for a bite?   Hungry for a bite? Empty

Hungry for a bite?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Reviving St. Claire :: Helyszínek :: Belváros :: Lakóövezet :: Roux lakás-
Ugrás: