Belépés show me your true colors
| |
Legutóbbi témák what's going on?
| Lena Peterson ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm The Pact ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm Metanoia ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am |
Ki van itt? hey, stranger
| Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 26 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.
|
Birthday wishes |
Aileen N. Ashburn 06. 06. Colin Richardson 06. 20.
|
|
| franco & diana - the accident | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Franco Malvasi Civil Hozzászólások száma : 22Play by : Francis Cadieux Join date : 2020. Aug. 26.Age : 41Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Capo di tutti Capi
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Hétf. Jún. 21, 2021 10:30 pm | |
| *Ha kívülről nézném magam, az biztos, hogy megszakadnék a röhögéstől vagy éppen fognám a fejem, hogy ekkora idiótát. Egy óvatlan pillanatban elütöttem... na jó fellöktem egy nőt... Ez alapból gáz az én helyzetemben, mert a hatóság állandóan lesben áll. Aztán még be is tessékelem az áldozatomat az autómba, amiben nem egy fegyver van elrejtve.... Szerencsére egyik sem az ő közelében. Még csak az kellene, hogy megtalálja. Ráadásul kedves vérző fejű áldozatom nem is együttműködő. Lehetne ennél is rosszabb? Mint valami alsó kategóriás dráma vagy valami ahhoz hasonló.* -Meglepődne, ha tudná mennyi fóbiás küzd inkább a démonaival. *Mindenki fél valamitől és aki mást mond hazudik. Ha én egyszer elkezdenék mesélni a démonaimról, még a szeretteim is leseggelnének. De az én világomban a titkaidat meg kell tartani magadnak, különben az életedbe kerülhet.* -Ha úgy adódna? Most komolyan! Ennyire hülyének néz, hogy azt hiszi majd egyedül hagyok egy vérző embert? Ráadásul olyan sérüléssel, amit én okoztam. Engem nem úgy neveltek. *Szüleim belém nevelték. Akkoriban persze idegesítő volt, de apámnak nem lehetett ellent mondani.* -Ha rutinos gázoló lennék, akkor nagyobb lendülettel mentem volna. *Mosolyodtam el. Vegyük csak humorosra a helyzetet. Meg kell úsznom ezt rendőr nélkül. Jobb, ha megnyugszik az autómban ülve. Még akkor is, ha rázártam az ajtót, hogy a nagy ellenkezései közepette. Ha tetszik, ha nem, elviszem egy kórházba. Jót is mulatok magamban a hirtelen jött kifogásain.* -Végülis egy vese is több, mint a semmi. Nem vagyok válogatós. *Oldalra pillantottam, hogy lássam a növekvő kétségei az arcán.* - De ne aggódjon, mára tele a raktár. *Ha tudná, hogy ezek a gyenge próbálkozások mit sem ér ének, ha valóban a szervei kellenének. Más kérdés, hogy ezeket a dolgokat nem én intézem meg hát nem is egy ennyire szem előtt lévő donort rabolnék el. Sokkal bonyolultabb dolgok ezek.* -St. Claire? A kedvenc kórházam. De hát látja milyen egyszerű ez! Megmondja hova és már viszem is. *Kitettem az indexet és soroltam is át a másik sávba, hogy kanyarodhassak a klinika irányába.* - Tudja maga most pont olyan dacos volt, mint a két éves fiam. *Szinte magam előtt látom, ahogy Enzo toppant a kis lábával, amikor valami nem tetszik neki és ellenkezni akar. A dacos természetét tuti az anyjától örökölte. Ők ketten azok, akiktől napi szinten elviselem az ellenkezést. * |
| | |
Diana Roux Rezidens Something about me : Hozzászólások száma : 69Play by : Emily BluntJoin date : 2020. Jul. 19.Age : 34∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : rezidens∆•∆ :
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Vas. Márc. 14, 2021 5:25 pm | |
|
Franco & Dia being careful is not my style Nem arról van szó, hogy félnék a kórházaktól vagy hasonló, csak nem akarok felesleges köröket futni, főleg nem felesleges adminisztrációkat magamról. Ha nagyobb a gáz, akkor majd bemegyek a Claire-be és megkérem valamelyik normális kollégámat, hogy varrjon össze. - Lévén én is orvos vagyok, egészen érdekes lenne, ha fóbiám lenne. – Magamtól. Mondjuk néha előfordul. Nem beszélek hülyeségeket, még ha annak is tűnhet, tényleg csak egy mosdó kell, van nálam sebösszehúzó tapasz is azt hiszem valahol a táskám mélyén, szerintem az elég lesz rá, nem is kell varrni. - Többnyire de. – Márpedig elfordítják. – Nem biztos, hogy varrni kell. Magamnak amúgy is nehézkes lenne itt a fejen, de vannak kontaktjaim, ha úgy adódna – győzködöm tovább. Biztos, hogy nem megyek be másik kórházba, ez száz százalék. Lehet, hogy jobb lenne, ha csak úgy elsétálnék és nem pedig beülnék az autójába, mert így van rá sansz, hogy nem oda visz, ahová szeretném, mellesleg tök idegen. Néha komolyan nem értem magam. - Talán elhiszem – mondom halvány mosollyal. A fejem viszont tényleg sajog, a francba is. Komolyan belegondolok, hogy mi van, ha valósággá válik, amit eddig próbálok beadni az embereknek. Az az élet igazi fintora lenne. Automatikusan pillantok a kocsi ajtaján lévő biztonsági zárra, hogy megbizonyosodjak róla, hogy nem zárta le. Mikor viszont szavakká formálódnak, amit gondolok, összeráncolt szemöldökkel fordulok felé. Az arcán lévő mosoly nem enged egyértelműen következtetni: viccel vagy viccel próbálja eltakarni a valóságot. Mikor viszont hallom kattanni a zárat, kissé megfeszülnek az izmaim, és igyekszem nem hangot adni a feszültségemnek. Halkan köszörülöm meg a torkom. - Nem hiszem, hogy jó pénzt adnának a szerveimért. Tudja, igazából szívátültetett vagyok, és vesém is csak egy van – ferdítek. Ha tényleg szervkereskedő lenne, rájönne, hogy mégsem vagyok olyan jó befektetés. - Tudja mit? Vigyen akkor a St. Claire Kórházba. Ott dolgozom, soron kívül ellátnak majd – megyek bele végül, talán annak hatására, hogy ilyen hülyeségekkel kezdtünk el remélhetőleg viccelődni. Nem tudom, ma ki van ügyeletben, de az lesz a legjobb, ha megszabadulok minél hamarabb a mellettem ülő férfitól.
▽ |
| | |
Franco Malvasi Civil Hozzászólások száma : 22Play by : Francis Cadieux Join date : 2020. Aug. 26.Age : 41Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Capo di tutti Capi
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Csüt. Feb. 11, 2021 6:14 pm | |
| *Mi a franc baja lehet ennek a nőnek, hogy nem akar kórházba menni? Ha valaki, akkor én mindig kerülöm a hivatalos helyeket, de a kórházakkal nincs bajom. Sőt, van orvos tagunk is, hisz soha nem tudni. Mentették már meg az életem kórházba, amikor a városba jöttem és három golyó is kilyukasztott. Nem sokon múlott, de túléltem.* -Orvos fóbiája van, vagy mi? *Tényleg nem értem. Ez a nő képes lenne kockáztatni a saját egészségét? Nekem van okom meghúzni magam. Vajon neki mi lehet az indoka? Csak nem valami illegális dologban van benne? Bár ahogy elnézem, nem éppen. Inkább mintha félne valamitől. Ez újabb kérdéseket vet fel bennem. Én pedig egy kíváncsi alkat vagyok.* -Hallja is, amit mond? Egy mosdóban mivel varrja össze magát? Lehet, hogy volt negatív tapasztalata, de nem mindenhol fordítják el a fejüket. *Pláne, hogy itt élek, túl sokat kell nekem is sunnyognom. Oké, nekem ez az életem, hogy tilosban járok. Ha kórházba viszem, akkor legalább nem kapom nyakamba, hogy elmulasztottam a segítségnyújtást. Cesare csak újabb feladatot kapna a nyakába a bíróságon. Nők! Csak nézem, ahogy beül az autómba és arra gondolok, hogy mit terveztem mára. Ajándék vásárlás Enzo közelgő második születésnapjára. Egyszerű feladat lett volna. És milyen apró dolgokon félremehetnek a nap történései. Most meg itt van ez a nő, aki zacskót kér tőlem, amikor beülök az autóba. Hát remek... Még csak az kellene, hogy megtisztel jé ezt a gyönyörű kocsit... * -Elhiheti, hogy ez az első gázolásom. *Túl feltűnő lenne egy gázolás a kellemetlen alakok eltüntetéséhez. Erre vannak nekem sokkal visszafogottabb, csendesebb megoldások. Méghogy nem kell a legmesszebb lévő kávézó... Nemhogy messze, de a legközelebbinél sem állok meg. Lehet akármilyen fafejű, nem hagyom ilyen állapotban magára.* - Dehogynem. Elrabolom és milyen jó pénzt kapok majd a szerveiért. *Vigyorogtam el szélesen. Ha tudná, hogy ilyen dolgokban is utazok... Na most mondjuk ilyen jellegű gondolatom nem volt, de azért lekattintottam feltűnés nélkül a központi zárat. Eszébe ne jusson kiugrani egy mozgó járműből, mert kinéztem volna belőle.* - Meggazdagodok magából. *Kacsintottam rá. Most vagy megijed vagy azt hiszi viccelek. Legtöbben azt hiszik viccelek az ilyen humorral,pedig ha tudnák... Jelenleg azonban csak a kórház sürgőssi osztályát vettem célba. * |
| | |
Diana Roux Rezidens Something about me : Hozzászólások száma : 69Play by : Emily BluntJoin date : 2020. Jul. 19.Age : 34∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : rezidens∆•∆ :
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Szer. Jan. 13, 2021 10:19 am | |
|
Franco & Dia being careful is not my style A férfi kicsit hajthatatlannak tűnik, de én képes vagyok megtenni bármit azért, hogy ne vigyen most be a kórházba. Na jó, bármit azért mégsem, ha így jobban belegondolok. - Akár még azzal is – mosolyodom el halványan, de nem sokáig tart a jókedv. A sebet ugyan nem látom -lehet, hogy tényleg össze kellene varrni-, de úgy vagyok vele, hogy inkább elintézem majd ismerősi körben. Szólok Scottnak vagy akár Dresnek. Varrni még ő sem felejtett el szerintem. - Nem fognak, ott a mosdóban szépen összerakom magam és kész. Egyébként is, miért hívnának rendőrt magára, mikor fogalmuk sincs az embereknek, mi történt? Másrészt, higgye el, az emberek nagy elánnal szarnak rá, hogyha valakinek vérzik a feje. Nem az az első gondolatuk, hogy mentőt kellene hívni, hanem hogy: „Jézusom, ez meg hogy néz ki?” – Tényleg így van. Mikor Párizsban a lábamon csorgott a vér mikor elvesztettem a babám, a taxis nem volt hajlandó bevinni a legközelebbi kórházba. Egyszerűen megtagadta a segítséget. Szóval maradjunk annyiban, hogy az emberiség nagy százaléka egy rakás szánalom. Beülök az autóba és a biztonság kedvéért már most zacskót kérek tőle. Pont olyan embernek tűnik, aki nagyon érzékeny a kocsija tisztaságára. Főleg, ahogy így körbepillantok. Szerintem egy porszem sincs azon a műszerfalon. A férfiak nagy része egyébként is úgy bánik az autójával, mintha a legnagyobb féltett kincsük lenne. Nem volt ez másként Tommal sem. - Igen, egy zacskója. Tudja, ha netán... – nem fejezem be, úgyis tudja, mire gondolok. Mikor elindulunk, szó nélkül figyelem az utat, de aztán inkább becsukom a szemem kicsit, mert a mellettünk elsuhanó háztömbök láttán ismét feltámad a hányingerem. - Örvendek, embereket elütő Franco – mosolyodom el. – Diana – mondom én is a nevem, ha már így összesodort minket az a gyönyörű sors. - Nem kell a legmesszebbi kávézóba vinnie, jó lesz ez itt – intek ki, mikor épp közelítünk egy beülős hely felé. Ha nem áll meg, viszont kissé kezd gyanús lenni a helyzet. - Remélem, nem éppen elrabolni szándékozik. – Az kicsit nagy szívás lenne, és mekkora fintora a sorsnak, ha a bemesélt sztorim, amit épp ország-világnak előadok, valóra válna... Még a gyomrom is összeugrik.
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Vas. Dec. 20, 2020 7:52 pm | |
| *Nem értem én ezt a nőt. Balesete volt, még ha nem is nagy, de basszus... ez egy autó! Jó párszor nagyobb, mint ő maga! Dehát nők... mindig azt akarják, hogy felnézzenek rájuk a férfiak. De basszus, vérzik a feje. Na nem mintha engem a vér megrémisztene, az életem része. Bár előadhatnám valahogy jobban, mintha riasztana vagy undorodnék a vértől, de a színészet nem áll olyan közel hozzám. Na jó, tudok titkot tartani vagy hazudni, de a színészkedés más tészta. * -És mégis hogy látja el magát? Egy hajszállal ölti össze azt a sebet? *Nem vagyok orvos, de egy fejsebet sosem szabad fél vállról venni. Meg aztán jómagam is nem egyszer szorultam orvosi ellátásra. Elég csak az ausztráliai kitelepülésemre gondolni, amikor durván négy-öt golyó szaggatta a testemet szét. Van némi ember ismereteim, így az sem kerüli el a figyelmem, hogy szerinte csakis az én hibám. Tudnék rá valami epéset mondani, de inkább nem szólaltam meg. Hogy is mondják? Ne szólj szám, nem fáj a fejem. Nagyon igaz erre a helyzetre is. Inkább segítettem felállni neki, mert valószínűleg különben megint földet fogna.* - Egy kávézóba? Mert ott nem fognak hívni magának mentőt? Rám meg rendőrt? *Ez a nő csak szivat remélem. Ha valóban orvos, akkor csak végiggondolja, hogy mekkora őrültség, amit mond. Miközben az autó felé támogatta, arra gondoltam, hogy a nejemmel nem is olyan nehéz. Pedig azt hittem Angie a keményfejű. Nem mondom, kedvelem, ha valaki szembeszáll velem. Na de egy vérző fejjel könnyelműsködni.... * -Zacskóm? *Na még az kéne, hogy az annyira nagyon féltett kocsimat megtisztelje. Nem az a tipikus családi autó, ami tele van zacskókkal. Ebben még Enzo sem ült soha. Azért átnyúltam előtte és a kesztyűtartóba kotorásztam kicsit. Mintha a múltkor vásárolt térképet egy zacsiba tették volna... És még is van! Térképet betettem a kesztyűtartóba és a zacskót a kezébe nyomtam. * -A nevem amúgy Franco. Ha már itt ül mellettem. *A keresztnév most teljesen elég. Indítottam az autót és ha tetszik, ha nem, a kórház felé vettem az irányt. Nem vagyok könnyelmű, hogy egy ilyen eset után csakúgy magára hagyjam valahol az út szélen. * |
| | |
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Vas. Nov. 01, 2020 12:25 pm | |
|
Franco & Dia being careful is not my style Igaz, nekem sem kellett volna rohannom, végtére is, nem lett volna akkor katasztrófa, ha Melanie észrevesz és kifaggat egy kicsit, bár tényleg semmi kedvem nem lett volna hozzá. Na de ez a férfi is jobban figyelhetett volna. Nem érzem túl jól magam, de amikor az orvost és a kórházat említi, hirtelen, mintha egy kicsit rögtön helyre jönnék. Feltápászkodom félültömbe, körbe nézek, próbálom meggyőzni magam arról, hogy minden oké, de a tarkómba éles fájdalom hasít és már érzem is a melegen lecsorgó vért. - Orvos vagyok – jelentem ki, mikor erősködni kezd. – El tudom látni magam – mondom, hátha ezzel képes vagyok meggyőzni, habár elképzelhető, hogy nem úgy festek jelen helyzetben, mint aki képes lenne rá. - Persze – morgom az orrom alatt, mikor azt mondja, mindketten ugyanannyira hibásak vagyunk. Szerintem akkor is neki kellett volna jobban reagálnia, de inkább nem tetőzöm a dolgot, épp elég baja van mindkettőnknek, ahogy elnézem. Elveszem tőle a zsebkendőt és rögtön le is törlöm a vért a bőrömről, közben pedig fejemmel bólintok, hogy kösz, nem kell nekem orvos. Miután nagyjából rendbe tettem magam, felállok -vagyis állnék-, kiegyenesedni ugyan sikerül, de ha nem támaszkodom meg a mellettem álló karjában, rögtön padlót fogok. - Tudja mit? Tegyen meg egy szívességet és vigyen el a legközelebbi kávézóba, ott rendbe tudom szedni magam és vissza is találok a fejemhez – kérem meg rá, bár nem akarom, de ha tényleg nem áll szándékomban kórházba menni, akkor még ez tűnik a legjobb megoldásnak. Mikor már kellően stabilnak érzem magam, elengedem a karját, és amennyiben belemegy abba, hogy eldob kocsival a kávézóig, be is ülök mellé az anyósülésre. Igen, ez megint oltári nagy hülyeség tőlem, hiszen ki az az idióta, aki beül egy ismeretlen mellé, aki épp az előbb ütötte el? Hát persze, hogy én. - Várjon, van egy zacskója? Ha esetleg rosszul lennék... – Nem akarnám a kárpitját totál tönkretenni...
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Szomb. Okt. 10, 2020 1:21 am | |
| *Milyen jól indult ez a mai nap is. A munka szokásosan zajlott. Voltak könnyebb és problémásabb részek is az üzletben. Ez egy ilyen élet. A legális dolgok általában gördülékenyen szoktak haladni a maguk útján. Az illegális dolgokkal mindig nehezebb, hisz ott a sötétben kell haladni,hogy ne hívjuk fel a hatóságok figyelmét magunkra. Báz az igazság, hogy néhány dolog miatt utánunk vetették magukat, de szerencsére semmi konkrét nincs a kezükben. És ez így is fog maradni. De a dolgok végeztével, mára már nem törődök az üzlettel. Ma viszont már csak Enzo ajándékra akartam koncentrálni. Kettő éves lesz, valami tuti ajándék kell,nem valami gagyi. Szerencsére a városban van is egy szuper gyerek játékáruház. Tudom mit akarok venni neki, de mégis izgatott vagyok. Ahogy az autóval átvágok a kis utcán, szinte a semmiből terem előttem a nő. A satufék segített valamennyit. Tiszta agybaj... Mi a francért kell tilosban átrohangálnia az autók előtt? Hol az élet ösztön? Komolyan, a gyalogosokkal és biciklisekkel több a baj, mint az összes autóssal együttvéve. De sajnos értük is pont ugyanannyit kapok, ha elcsapok egyet vagy kettőt. Most mégis nagy lendülettel szálltam ki az autóból és próbáltam összekaparni az áldozatomat.* - Szerintem azért egy orvos nem ártana. *Nem értek hozzá, de ha egy autó fellök kicsit is, történetnek bajok. Agyrázkódás vagy valami... Halálos is lehet, ha jól tudom. * -Maga meg körül nézhetett volna... Szerintem mindkettőnk pont ugyanannyira hibás... *Na még az kéne, hogy rám fogja. Még szerencse, hogy nyugodt természet vagyok, különben lehet visszalöktem volna a földre. De inkább segítettem neki felülni. Sóhajtva vettem ki a zakóm belső zsebéből egy fehér textil zsebkendőt és nyújtottam át neki.* - Biztos nem akarja, hogy orvoshoz vigyem? *Ebben sajnos nincs tapasztalatom. Ültessem az autóba? Mert az sem maradhat örökké ott elzárva az egyik sávot. Vagy ültessem a járda szélére. Itt nem hagyjátok csak úgy... * |
| | |
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Kedd Okt. 06, 2020 12:12 pm | |
|
Franco & Dia being careful is not my style A fejemben lüktet a vér, érzem, ahogy megtelik vele, a szomszédos utcából dübörgő autózajok pedig felerősödnek. Azt hiszem, nyomban szétszakad a fejem, és ezzel egyetemben azt is érzékelem, ahogy az aszfalt miatt, repedés indul meg a bőröm felszínén. Egy halk nyögés szökik ki az ajkaim közül fájdalmamban, de egyelőre még mindig nem mozdulok, csak az eget figyelem, ahogy a felhők húznak el rajta szélsebesen. Aztán egyszercsak a képbe kerül egy férfi, aki vélhetőleg hozzám kezd el beszélni. Pár pillanat eltelik, mire eljut az agyamig a kérdés. - Aha – mondok csak ennyit, hiszen ennyi telik ki tőlem. Most komolyan elütött? Oké, hogy én nem néztem körül, de azért ő is figyelhetett volna jobban, igazán. Most már mindegy, ez van, persze, hogy velem történik mindez. Egészen addig nem mozdulok, míg nem említi meg a mentőket, amire aztán olyan gyorsan –persze azért a lehetőségekhez mérten csak- tápászkodom fel ülő helyzetbe, amennyire lehet. - Az nem szükséges, köszönöm – mondom, ahogy megtámaszkodom a hátam mögött a kezemen és lassan körbe pillantok, hogy mégis hányan figyelnek minket. Jobban mondva, engem. Már csak az hiányzik, hogy bevigyenek a kórházba. Nem-nem, köszönöm, én a kórházban csakis orvosként fordulok elő, betegként egész biztosan nem. - Azért kicsit jobban is figyelhetett volna – tekintek rá kicsit talán a kelleténél szúrósabb pillantással, majd ahogy a halántékomba hasít a fájdalom, hirtelen oda is kapok a kezemmel, ami a bőröm felszakadásának köszönhetően máris piroslik a vértől. - Francba – szisszenek. – Adjon inkább egy zsebkendőt vagy valamit – kérem meg rá, és megpróbálnék felállni, de rögtön vissza is huppanok, ugyanis újra szédülni kezdek. Jaj Dia, szedd már össze magad, nem mehetsz kórházba!
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident Kedd Szept. 29, 2020 8:12 pm | |
| *A mai nap egész szokványosnak mondható. Reggel egy nem éppen hűséges emberemet kellett megbűntetnem. Mondjuk úgy, hogy tőlem csak kis ízelítőt kapott... néhány jobb horog és társai, de már akkor elvesztette pár fogát. Utána mi történt vele, az mindenki találja ki maga. Igaz, azt már az embereim intézték. Én utána hazamentem átöltözni, hogy megszabaduljak a vér foltos ingtől. Még szerencse, hogy nagy általábosságban boxert használok, hogy a kezeim épek legyenek. Így nincs nyoma ezeknek rajtam. Ezek után pedig egyedül indultam útnak. Csak nem lesz bajom, amíg el egyek megvásárolni egyetlen kisfiam, Enzo ajándékát a második születésnapjára, ami hamarosan itt lesz. No meg fegyver mindig van nálam és használni is tudom még merem is. Ezzel probléma nincs. Szóval a testőrök a otthon maradhatnak. Így hát egyedül indultam el az Audival. A játékbolt felé menet elgondolkodtam a dolgokon. Szerencsém volt a feleségemmel, Angie el, csodás nő. A fiúnk pedig... túl gyorsan nő. Nem olyan rég volt, hogy kezembe adták először majd négy kilósan. Most meg már két éves... Mivel dugó volt a főúton, úgy döntöttem, hogy kerülök a kisebb utakon. Jó ötletnek tűnt egészen addig, míg egy nő ki nem lépett elém a sarkon. A fékbe tapostam, így nem ütöttem el, inkább csak meglökte az autóm, ami így is bizonyára fájhatott neki.* - Basszus.... *Így is a nyakamba lihegnek a rendőrök egyéb dolgok miatt és még ez is... A pisztolyt bedobtam a rejtett tartóba és kiszálltam a kocsiból. Mégis csak úriember vagyok, ártatlanokat nem bántok. * -Hall engem? *Térdeltem le a nő mellé és megéri tettem a vállát, mert látom, hogy magánál van. Mozgatni nem fogom, az csak árthat. * - Nyugodjon meg! Hívom a mentőket! *Szerencsére nem esik nehezemre nyugodt maradni, ez az életvitelemmel jár. Közben pedig már vettem is elő a mobiltelefonomat.* |
| | |
| Tárgy: franco & diana - the accident Kedd Szept. 29, 2020 11:33 am | |
|
Franco & Dia being careful is not my style Sikeresen elintéztem a bankban a megtakarításom kiutalását, amire most tényleg szükségem van. Habár a ház az enyém, nem vagyok benne egészen biztos, hogy túl sokáig képes vagyok benne lakni úgy, hogy minden emlék Tomhoz fűz, és ahányszor a konyhába megyek, elém jön a rémkép, mikor eldörrent a fegyver. Igyekszem minél kevesebbet otthon tartózkodni, de ezzel sem vonhatom magamra a figyelmet, szóval őszintén megvallva, nincs könnyű dolgom. Mindenesetre a bank után úgy döntök, hogy most egy kis egyedüllétre van szükségem, így taxival a külvárosba megyek, hogy a parkban üssem el az időt. Ugyan a park nincs túl közel -bár túl messze sem-, mégis egy kietlenebb utcában állítom meg a sofőrt, hogy itt jó lesz, inkább elsétálok addig. Kifizetem az út díját és kipattanok a kocsiból, hogy a régről már jól ismert irányba induljak. Sok időt töltöttem el itt anno, évekkel ezelőtt, főleg akkor, mikor eszemben sem volt hazamenni. Fiatal voltam, most már sok mindent másként csinálnék, mint akkor tettem, de egy részem igazán megérti a tini Dianát. Jobbra fordulok a sarkon, mikor megpillantom a járdán sétáló Melaniet. Te jó ég. Két kezemet összetettem, mikor megtudtam, hogy már nem dolgozik a St. Claire-ben, erre most pont itt kell sétálnia? Ezt nem hiszem el. Sosem bírtam elviselni, és ha most meglát, egészen biztos ezer kérdést zúdít a nyakamba, mellesleg a szánakozására meg végképp nincs időm és energiám, így egy száznyolcvanfokos mozdulatot veszek, mintha eltévesztettem volna az útirányt. Visszafelé megyek és sietős léptekkel vágok át az úttesten, hogy egy másik, kerülőúton érhessek a parkhoz. Inkább öt perccel több, mintsem Melanie. Én vagyok a hülye, hogy nem nézek körül rendesen, ennyire azért mégsem kellene sietni. A következő pillanatban viszont már csak egy nagyobb csattanásra eszmélek, és máris a földön találom magam a kemény aszfalton. Pár pillanatig a szemem sem merem kinyitni. Ez nem lehet igaz, ez csak velem történhet meg. A hányinger hatalmába kerít, kinyitom a szemem és próbálok valami kapaszkodót keresni, de egyelőre csak pislogok az égbolt felé, ami erőteljesen forog velem.
▽ |
| | |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: franco & diana - the accident | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |