Belépés show me your true colors
| |
Legutóbbi témák what's going on?
| Lena Peterson ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm The Pact ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm Metanoia ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am |
Ki van itt? hey, stranger
| Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.
|
Birthday wishes |
Aileen N. Ashburn 06. 06. Colin Richardson 06. 20.
|
|
| Sammy & Dim - A fátyol fellibben | |
| Szerző | Üzenet |
---|
Dimitri Grigorenko Szakorvos Hozzászólások száma : 25Play by : Danila Kozlovsky Join date : 2020. Aug. 26.Age : 36Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Ortopéd szakorvos∆•∆ :
| Tárgy: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Csüt. Szept. 03, 2020 11:00 pm | |
| *Brianna születését óta nagyon sok minden megváltozott. Igen, szülők lettünk. Más körülmények között valószínűleg oda meg vissza lennék a boldogságtól. Viszont, ami történt a szüléskor... Sammy jelenti nekem a világot, nincs senki, akit jobban szeretnék. Ő ad értelmet a napjaimnak, ő ment meg saját magamtól állandóan. Szóval talán érthető, hogy nagyon földhöz csapott az, hogy most tényleg hajszálon múlott az élete. Nekem pedig kellett találnom egy bűnbakot, akit okolhatok ezért az egészért. Szándékosan vagy sem, de Brianna lett ez a valaki. Az ő érkezés ölt az, ami majdnem elvette tőlem Sammy-t. A kórházban a srácok sorra gratuláltak a szép, egészséges lányomhoz, akit akkor még nem is láttam. Csak Sam érdekelt, semmi más. Amikor pedig végre hazamehettünk, képtelen voltam továbbra is megérinteni vagy a szobájába lépni, amit pedig olyan óriási gonddal alakítottunk ki. Mivel az anyósom beköltözött hozzánk, így én szinte menekültem otthonról tudván, hogy a feleségemnek van segítsége egész nap. A tudta nélkül vállaltam plusz rendelési órákat csak, hogy később menjek haza, így mindig akkor estem haza, amikor már mindenki ágyban volt. Reggel pedig korán keltem és kutyás futással kezdtem a napjaim, ez olyan szokássá vált. Aztán egy gyors zuhany és irány a kórház. Persze nem vagyok naív, előbb-utóbb fel fog tűnni Sammynek. Azt is tudtam, hogy nem lehetek ennyire a végletek embere, mert a szervezetem hamarosan meg fogja bosszulni, hogy alig alszok és kihajtom magamból a lelket is, ja még az étkezésem sem éppen túl ideális. Persze vannak előnye is, megugrott a fizetésem a plusz rendelések miatt. Szóval csak az egészségemet kéne megőrizni. Bár az a ma reggeli fejfájás kicsit zavaró és elgondolkodtató, mert ritkán rakoncátlankodik a fejem. De fogjuk arra, hogy tudtam, az anyósom kiköltözik ma. Próbáltam minél jobban elhúzni a hazamenetel idejét, de eljött az a pont, amikor mennem kellett tényleg. Hazatérvén egy kicsit még ültem a kocsiban a ház előtt. Csak néztem az otthonunkat... Milyen rejtélyes az élet, hogy senki nem is sejteti milyen viharok dúlnak egy-egy otthonban. Nálunk pedig nagy viharfelhők gyűlnek, mert elkerülhetetlen lesz egy nagyon kínos beszélgetés. Megdörzsöltem a halántékomat és kiszálltam az autóból, aztán irányba állítottam magam a bejárat felé. Pontosan tudtam, hogy Brianna ilyenkor már alszik, szerencsére nem az az éjszakázós baba. Sóhajtva léptem be az ajtón. * -Jó estét nyuszifül! *Magamra mosolyt erőltetve köszöntöttem, de le is fagyott a mosoly az arcomról, amikor megláttam, hogy a lányunk még nagyon is ébren van. Legszívesebben világgá szaladtam volna, de már nem volt visszaút. De azért próbáltam egérutat találni a konyha felé arra hivatkozva, hogy éhes vagyok. Pedig valójában egyáltalán nem voltam éhes. * |
| | |
Samantha Sullivan Civil Something about me : Hozzászólások száma : 15Play by : Jane LevyJoin date : 2020. Aug. 28.Age : 25∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : cukrász
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Csüt. Szept. 10, 2020 12:30 pm | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile Bree nagyon aranyos kislány, tökéletesen fejlődik, neki hála égnek meg se kottyant a születése, mintha mi se történne, olyan aranyosan fedezi fel a világot. Mióta már nem vagyok teljesen ágyhoz kötve, én is több időt töltök vele, próbálom ellátni és már nem csak akkor kézbe venni amikor etetem. Mert szerencsére olyan jól alakul az egészségi állapotom, hogy már én magam etethetem, beindult a tejtermelés is, így már nem kell tápot adni neki. Megnyugtat a tudat, hogy már itthon vagyunk, és így én is, és Dimitri is többet lehetünk vele, többet babusgathatjuk. Persze ha lenne rá ideje, mert szegény rettentő sokat dolgozik. Az elmúlt napokban megfigyeltem, hogy szinte akkor ér haza amikor már alszik a kicsi, és amiatt, hogy dupla műszakokat vállal, szinte csak vacsorázni, zuhanyozni és aludni van ereje. Bárcsak többet lehetne a kicsivel! De nem baj, ma már nem maradt itt olyan sokáig az anyukám sem, Bree fürdetése, altatása ránk marad, amit nem is bánok. Persze, a fürdetéshez kelleni fog majd Dim segítsége, de megvárjuk vele. Úgyis van újdonság, amit meg akarok neki mutatni! A kislányunk néha már mosolyog, akár ébren akár álmában. Tudom, persze, tudom, hogy ez csak önkéntelen reflex, de akkor is: mosoly költözött a cseppnyi kis pofikára, és ezt látnia kell neki is! Biztosan jobb kedvvel megy majd be holnap dolgozni, ha ő is látja. Csakhogy a kis Brianna nem igazán akarta vidám hangulatban várni az apukáját. Hiába etettem meg, kapott tiszta pelust, mégis eltört a mécses, és abba sem akarja hagyni a sírást már vagy egy órája. Fáradt szegény, fürödnie kellene, enni és aludni. A gyerekszobából a nappaliba sietek, amikor hallom, hogy Fox és Cory mozgolódnak, a kutyák jelzik, hogy Dimitri hazaért. Elfáradtam, még sajnos hamar kimerülök, főleg így, hogy egymagam ringatom a most már szerencsére három és fél kilós babánkat már órák óta. - Helló Doki! - mosolyodok el, majd fogást váltok, hogy Bree is lássa (tudom, tudom, még amúgy sem lát semmit) őt. - Nézd, picim, apa… hazaért. - fejezem be már kissé csalódottan és értetlenül a mondatot, hiszen azonnal a konyha felé veszi az irányt ahelyett, hogy legalábbis egy puszival köszönt volna. Követem a konyhába, de Bree sajnos megint rákezdi a bönbölésre, igaz még csak halkan, panaszosan sírdogál. - Anya készített egy kis ragut, szerintem még nem kell melegíteni. - mióta együtt vagyunk, ő is ismerkedik az ír ételekkel, én is az orosszal, de úgy emlékszem, hogy ezt a finom, marhahúsos, répás-krumplis vörösboros ragut Dim is szereti. Legalábbis eddig megette, amikor én készítettem. - Milyen napod volt? Ma is sokan voltak? - felteszem amiatt dolgozik ilyen sokat, mert sok a beteg is. Közben óvatosan csitítom a kicsit, próbálom ringatni. Az asztal melletti székek egyikét célzom meg, hogy leüljek, hiszen tényleg kezdek elfáradni már. - … Nem kapunk puszit? Hajnalban csak kiosontál, nem is köszöntél el. - pislogok rá kérlelve. Nem tudom mi ütött belé, vagy miért csinálja ezt, lehet, hogy megint rátört a depresszió? Nem a legjobbkor, de nem is ez számít, csak az, hogy most ne zárja be magába az érzést, ne zárkózzon el előlem. - Légyszives, legalább nézz rám! - szólalok meg már határozottabban, amire Brianna is felkapja a fejét, és panaszosan kezdi el az oázást.
▽ |
| | |
Dimitri Grigorenko Szakorvos Hozzászólások száma : 25Play by : Danila Kozlovsky Join date : 2020. Aug. 26.Age : 36Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Ortopéd szakorvos∆•∆ :
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Vas. Szept. 20, 2020 1:20 pm | |
| *Tényleg, én tényleg próbáltam ehhez az apró kislányhoz közeledni, amikor hazakerültek, de egyszerűen valamilyen erő, mintha húzott volna visszafelé. Ha orvosi szemmel néztem, akkor kitűnően fejlődött, de tényleg. Mondhatni hibátlan kislány. Ami viszont nagy baj, hogy apaként nem éreztem azt a büszkeséget, amit kellett volna. Sammy viszont ragyogott a boldogságtól. Persze ezért ne is hibáztathatom, néhány hete még én is máshogy álltam a dolgokhoz. Hogy is mondhatnám el neki, hogy képtelen vagyok a gyerekünkhöz érni? Vajon mekkora sebet okoznék? Nem viselném el, ha megint én bántanám. Nekem ő jelenti az életet, talán pont az a baj, hogy túlságosan is szeretem. Valakit egyáltalán lehet túlságosan szeretni? Ilyenkor jönne jól néhány tanács. A házba lépve persze szembe találtam magam Sammy el, karjaiban Briannával. Pedig azt hittem a kicsi már alszik és kicsit tudunk beszélgetni, ami valljuk be, ránk férne. De így... túl közel volt a kisgyerek. Gyorsan kereket is oldottam a konyhába. * -Jó lesz, ma még úgysem nagyon ettem. *Nem mintha nagyon éhes lettem volna, de a látszat kedvéért muszáj lesz valamit magamba eröltetni. Meg aztán ahogy mostanában élek, nem fog ártani valami tartalmasabb étel az állandó jellegű sajt burgernél. Szóval elkezdtem kiadagolni magamnak és automatikusan tettem Sammynek is ki egy adagot. Nem tudom evett-e már, de sose árt, kell az energia neki. * -Ne is mond... Mintha egyre több lenne a gerincferdüléses ember a városban... *Nem szokásom hencegni, de egyre többen járnak hozzám az ország egész területéről is. Talán ennek az az oka, hogy nem szokásom feladni. Mindig megtalálod a megoldást a problémákra. Legyen szó egy problémás csuklóról vagy egy csúnyább gerincferdülésről.* -Még aludtál, nem akartalak felkelteni. *Igen, eddig mindig kapott egy búcsú csókot vagy egy puszit a homlokára, ha még aludt. Sajnos mostanában ez is megváltozott. Nem jó ez így. Mintha ő is egyre messzebbre kerülne tőlem. Közben egyre kínosabban ügyelek arra, hogy tálalják, csak ne kelljen felnéznem. Nem tudom miért, de van olyan érzésem, hogy nem tudnék Sammy szemeibe nézni. Szégyellem magam, de nem tudok mit kezdeni az érzéseimmel és ellenérzéseimmel. Mindig csak az zakatol a fejemben, hogy majdnem el ették tőlem azt, aki a világot jelenti számomra. A fejfájás ködéből egyszer csak Sam határozott hangja ránt ki. Nem akarok, de tényleg nem akarok felnézni. De megteszem és ráemelem a tekintetem.* - Sajnálom, csak egész nap fáj a fejem. *Mondjuk ebben nincs hazugság. Pedig tudom, hogy nem az a gond. A fejfájás már csak következménye annak, ahogy élek az utóbbi időben szerintem. De azt is tudom, hogy nem hazudhatok sokáig már a kedvesem ék, hiszen megígértük egymásnak, hogy nincs több titok. De ez nem egy olyan téma, amiről olyan könnyen beszél egy ember. * |
| | |
Samantha Sullivan Civil Something about me : Hozzászólások száma : 15Play by : Jane LevyJoin date : 2020. Aug. 28.Age : 25∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : cukrász
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Szer. Szept. 23, 2020 8:29 pm | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile Örülök, hogy Dim hazaért végre. Túl sokat dolgozik, borzasztó fáradtnak tűnik mostanában, másrészt én is kezdek elfáradni most már, egyszerűen túl sokat ringattam Bree popóját. Kellene egy kis segítség, nem tagadom. És hát ki mástól várhatnék segítséget? Persze biztosan fáradt, de csak öt percet kérnék, hogy addig tartsa ő a kislányt. - Én nem kérek, kösz. - látom, hogy nekem is szedni akar, de nem vagyok éhes. Sokkal inkább fáradt vagyok. Nézem, ahogy a tányérokkal bíbelődik, de inkább nem szólok semmit. Hátha ő ilyen aprólékosan szeretni elrendezni az ételt a tányéron, nem tudhatom… bár eddig nem sokat adott a tálalásra. Inkább az ételek íze érdekelte. - Lehet, hogy híre ment, hogy te vagy a legjobb. - mosolyodok el halványan, hiszen engem is operált már, és a vállam több mint tökéletesre sikeredett. De valamiért gyanakszom, hogy nem csak ez áll a dolog hátterében, hanem kicsit mintha kerülne engem. Vagy csak paranoiás vagyok? Inkább leülök egy székre, és próbálom csitítani a bömbölő Breet. A gondolataimat se hallom tőle. - Azért egy puszi belefért volna. - sóhajtok szomorkásan. Se reggel nem kaptam puszit, se most… úgy tűnik tényleg kerül engem, de nem értem miért. Mi rosszat tettem? És még csak rám se néz. Hogy nem vettem észre, hogy ilyen nagy a baj? Persze, eddig beteg voltam, lábadoztam, nem tűnt fel, de most mintha arcon csapott volna a tény, hogy Dimitri elhidegült tőlem. Olvastam ilyesmiről, hogy a gyerek születése után a férfiak másképp néznek a feleségükre, de nem hittem, hogy velünk is megtörténhet. Kétségbeejtő. - Az lehet, hogy fáj a fejed. - nézek rá nagyon komoly tekintettel. - De kerülsz is engem, én meg olyan hülye voltam, hogy eddig észre se vettem. Ha látni se bírsz, rendben. Nem kell. - vágom a szeme közé az igazat. Megölelem a pityergő lányunkat, és inkább a babaszoba felé igyekszem vele. Ő választotta a színét, és ő festett gyönyörű mintákat is a falra, amíg vártuk a csöppséget. Lerakom Briannát az ágyába, és betakargatom, majd a kiságy melletti fotelba ülök. Fogalmam sincs hogyan tovább, de alig néhány másodpercnyi üldögélés után inkább fogom a pelenkázó táskát, és elkezdek összepakolni neki. Ha nem tudjuk megbeszélni a dolgainkat ma, akkor pár napot a szüleimnél töltünk, ők legalább segítenek nekem is egy kicsit.
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Szomb. Szept. 26, 2020 8:32 pm | |
| *Sokszor végig gondolom, hogy mi mindenen mentünk már keresztül. Az ő váll műtéte, mindkettőnk múltjának sötét árnyai és itt volt a szülés körüli komplikáció... Tényleg azt hittem, hogy elveszítem. Valószínűleg senki nem tudja, hogy mit is jelent nekem ő...fényt mutat az alagút végén, ha sötétség beszippantana. Kezdem megérteni, hogy miért mondják a nőkre, hogy igazi kősziklaként nyújtanak támaszt a családjuknak. Csak ezzel az a baj, hogy én is támasza akartam lenni és mostanában nem úgy tűnt, hogy ez sikerülne... Azt sem tudom, hogy miért hitegetem magamat azzal, hogy most elhiszi, hogy az elcseszett tányérokon az étel elrendezése érdekel. Tudja ő, hogy nekem az íze számít. A kapcsolatunk is az iskolájában "elrontott" sütikkel indult. Nem is tudom hányszor jött be hozzám egy doboznyi finomsággal... Azok a régi szép idők, amikor még csak kerülgettük egymást...* -Ugyan, vannak még rajtam kívül is ortopédusok. *Soha nem tartottam magam nagyra vagy másoknál jobbnak. Én egyszerűen szeretek elmenni a végletekig, ha segítség nyújtásról van szó. Eddig Steven a legnagyobb sikerem, akinek a gerinc műtétjét senki nem vállalta. Mára már ugyan mankókkal, de jár és hamarosan azokat is elhagyhatja.* -Bocsánat,legközelebb nem mulasztom el. *Mit is mondhattam volna erre? Tudom, hogy igaza van. Nekem is is hiányoznak az összebújások, a beszélgetések isten tudja miről. Akkor csak mi voltunk. Tudom, hogy újra egymásra kell találnunk, csak még nem tudtam mi is ennek a módja. Ketten kellenénk ehhez, de tudom, hogy mostanában nem veszek részt túlságosan az életünkben. Mindeközben Brianna csak egyre jobban üvöltött, ami cseppet sem segített a fejfájásomon, sőt, egyre jobban hasogatott tőle. Ha így haladunk én is üvölteni fogok. És ezek után... Csak rosszabb jött. Nem tudtam hibáztatni érte, hogy azt hiszi ő a baj. Pedig ha tudná, hogy milyen nagy szükségem van rá. De hát néma gyereknek anyja se érti a szavát... Vagy inkább néma gyereknek a ló egy bizonyos testrésze a seggébe... Azt nem tehetem meg, hogy annyiba hagyom a dolgot. Csak megmasszíroztam a halántékom, nem mintha valamit is segítene... Fogtam magam és a feleségem után mentem, akit mindennél jobban szeretek. Nem hagyható, hogy azt higgye vele van a baj. De a gyerekszobába lépve azt láttam, hogy pakol. Nem hagyhatom elmenni, mert annak megint az lenne a vége, hogy magamban teszek kárt. * -Azt hittem elveszítelek... *Csaptam az ajtókeretre. Na nem nagyot, csak úgy... egyszerűen azért, mert végre kimondtam hangosan is, így valósággá vált. Nem hagyható elmenni. Nem futhatunk örökké a bajok elöl.* -Nem veled van a baj, ezt egy percig se gondold kérlek... *Hosszú idő után kicsit beljebb léptem a szobába, igaz több még nem ment. De ha segít nekem, akkor talán hamarosan a lányommal is kialakulhat egy olyan kapcsolat, amilyennek kéne lennie. Hiszem, hogy lehetne a helyzet jobb is, de be kell látnom, hogy ezen a ponton már segítséget kell kérnem... Akár szakembertől is... * |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Kedd Okt. 06, 2020 8:30 pm | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile Nem a levegőbe beszéltem, amikor azt mondtam, hogy nagyon tehetséges orvos. Engem is ő műtött, és egy árva szavam sincs a keze munkájára, hiszen tényleg amennyire csak lehetett, helyre pofozott. Az pedig, ami a műtőben történt, az nem az ő hibája volt, az ilyesmi bárkivel megtörténhetett volna. Akkor még nem tudtuk, hogy az egyik gyógyszer okozta a bajt, ahogy nem tudták akkor sem, amikor Bree született. Később derült csak ki, de erről aztán igazán senki sem tehet, maximum a természet. - Vannak, de te az a típus vagy, aki senkinek sem mond nemet, és nem is küldöd el anélkül, hogy alaposan körbe járnád a problémát. - biztatom egy kicsit. Tudom, hogy elég alacsony az önbizalma, sokkal de sokkal többre lenne szüksége, és én magam amióta csak ismerem ezen dolgozom. Becsülje önmagát annyira, mint amennyit ér, ha nem is olyan sokra mint amennyire én tartom őt. - Rendben. - válaszolom, bár őszintén nem hiszek benne, hogy megkapom majd a puszimat. Valahogy az utóbbi napokban, amikor Bree közelében szunyókáltam, nem ébresztett fel a puszikkal. Talán ez a baja? Hogy azt hiszi a gyerek fontosabb, és úgy érzi elhanyagolom? De hát becs szó, próbálok mindenkivel egyformán foglalkozni, csak nem olyan egyszerű. Elvégre Dim képes egyedül enni, Bree meg még nem, és ilyesmi, a kislány több odafigyelést igényel. Inkább a babaszobában próbálom összeszedni a gondolataim, rájönni, hogy mi a baj, miért kerül engem. Már nem szeret, erről van szó? Így, hogy kétszer is majdnem ottmaradtam a kórházban, már inkább elengedett, nem is kellek? Fogalmam sincs. De ez a feszült légkör se nekem nem jó, se a picinek, hiszen így is olyan nehezen indult meg neki az anyatej, nincs szükség rá, hogy most meg az idegeskedés miatt elapadjon, és szegény Brianna tápszerre szoruljon. Azt nem bocsátanám meg magamnak. Bevallom, megijedek, amikor egyszer csak meghallom az ajtóból a hangját, ki is esik a pelenka a kezemből, amit a kis táskába próbáltam betuszkolni. - Sajnálom, én… - nem tudom tovább mondani, mert ahogy az ajtó keretre csap, összerezzenek. Megijedek tőle, de ami rosszabb, hogy az éppen csillapodó kislányunk is megijedt, és most már a keserves sírás mellé némi csuklás is társul. Hát ez szuper! Most mit csináljak? A babát vegyem fel, vagy Dimitri dühét csillapítsam? A kettő egyszerre nem megy. Aztán, mivel Bree már másfél órája vonyít torkaszakadtából (ami az ír és orosz felmenőit figyelembe véve nem éppen halk), úgy döntök előbb az apjával van egy gyors beszédem. - Akkor mégis mivel van a baj? Hiszen engem kerülsz! Mégis mi másra gondolhatnék? - vágom az arcába a kérdéseket, de ahelyett, hogy felé közelednék, inkább Briannát veszem fel, hiszen szegény már a hisztéria szélére sodródott a csuklás miatt. - Tudom, hogy sokat dolgozol, és nem is úgy terveztük, hogy én még hetekig fel se tudok kelni, de ez van! Így alakult, nem tehetek már semmit se. Nem megy egyedül, segítened kell. Muszáj, Dim, nem bírom még egyedül és nem lehet itt örökké az anyám! - ahogy a kislány csillapodik, és végre csak panaszosan hüppög a vállamba, úgy erednek meg a könnyeim is. Végre… másfél óra után újra hallom a gondolataim - Ne hagyj magamra kérlek, olyan új és félelmetes ez az egész… Már nem szeretsz, ugye?
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Csüt. Okt. 22, 2020 11:57 am | |
| *Annyi minden kavarog a fejemben, mintha egy méhkas lenne a fejem, amiben csak úgy zsongnak mindenfelé a méhek. Próbálnám terelni a gondolataim azzal, hogy a munkámról beszélgetünk, de nem hoz sok sikert. Mert nem az vagyok, aki elszáll a szakmai sikereitől. Igen, minden páciensemért megmozgatok minden követ, a legújabb eljárásokat megtanulod miattuk, hisz a tudomány mindig fejlődik. Jó pap holtáig tanul. Ha magamon nem is, de másokon igyekszek segíteni. De most igazából a munka aggasztott a legkevésbé. Nem is mondtam rá semmit inkább. Tudom, hogy nem hisz nekem a puszi a terén,de nem is hibáztatom érte. Én sem hinnék magamnak. Miért is hinné? M kapott tőlem az elmúlt hetekben? Semmit. Szó szerint semmit, még egy kedves szót sem. Állandóan csak magára hagytam a gyerekkel és a gondokkal, menekültem itthonról. Lassan kezdek olyanná válni, amitől mindig is féltem. A különbség az, hogy én soha a büdös életben nem tudnék kezét emelni azokra, akik itthon várnak rám. Egyszerűen nem tudom mi a következő lépés. Egyedül ez már nem megy, segítség kell. Eddig azt hiszem szégyelltem bárkinek is kiadni mi az, ami bennem zajlik. Hogy is mondhatnám el neki, mi zajlik bennem.... amikor magam sem értem mi történik. Tehetetlenül nézem csak, ahogy a gyerekszobába megy. De milyen férj lennék, ha megint csak egyedül hagynám...* -Én csak... Velem! Velem van a baj! *Sóhajtottam fel. Végre kimondtam. Bár valószínűleg ez eddig sem volt titok... legalábbis számomra nem. Bár Sammy úgy látszik azt hihette, hogy a baj vele van. Pedig nem, ő annyira tökéletes, hogy nincs rá szó. Közben a lányunk csillapodni látszik, ami mindkettőnk idegeinek jót tesz. Nem akar a do hártyám sem kiszakadni és végre jobban is tudok gondolkodni. De a szakadék Sammy és köztem egyre csak növekedni látszik. És közben csak magát hibáztatja... ezt az egyet nem hagyhatom. Lassan mentem oda mögé, karoltam át és te ettem arcomat a nyakába. Igaz, a gyerekünkhöz továbbra sem tudtam érni, de ennyire közel soha nem voltam még hozzá.* - Te vagy a fény az életemben. Ezt soha ne vond kétségbe. *Nem tudom mit kéne tennem, hogy megértse, ő tökéletes. Én meg... én meg elcseszett vagyok.* - Segítségre van szükségem. *Ismertem el, miközben elengedtem. Ő eddig is annyi mindent megtett értem, de ez most már kevés lesz azt hiszem...* |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Szer. Nov. 11, 2020 10:10 pm | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile Nem vagyok se vak se teljesen hülye. Szeretnék az ilyen percekben az lenni, de nem vagyok… nagyban megkönnyítené az életünket, ha kevésbé lennék fifikás, és nem venném észre, ha gond van vele, vagy velünk. De sajnos érzékelem, igaz idő kellett hozzá, de feltűnt nekem is, hogy valami nagyon nagyon nem okés. Persze, hogy nem csak a puszi a kérdés, és nem is az, hogy kerül engem. Valamiért megint kizár, megint távolodik tőlem, és mind tudjuk, hogy ennek legutóbb sem volt jó vége, hiszen megint vagdosta magát, bezárkózott, nem találkozott velem. Ezt most nem engedhetjük meg magunknak, ha másért nem, hát már csak Brianna miatt sem. Elvégre már nem csak mi ketten vagyunk. Talán nem kellett volna a gyerekszobába menekülnöm, vagy nem kellett volna egyből összepakolnom, de ha itt maradok, tutira nem tudnék kitalálni semmi értelmeset, semmit ami segíthet nekünk a bajban. Talán egy nap a régi, szülői házban segítene. - De akkor miért nem mondod el, hogy mi az? Miért nem bízol bennem legalább ennyire? - semmit se jelentett számára az esküvőnk, a fogadalmak amiket egymásnak mondtunk. Jóban rosszban, és a többi maszlag. Itt lennék, csak valamiért ő nem akarja, hogy mellette álljak a bajban, és ő sem képes rajtam segíteni a magam bajával. Szerencsére Bree csillapodik, ez jót tesz mindenkinek. Talán meg tudjuk beszélni a dolgokat, ha ő már nem pityereg ilyen keservesen. Persze jobb lenne a helyzet, ha Dimitri nem lenne idegen a számára, hanem ismerné a hangját, illatát és érintését legalább. - Dimitri, nem lehetek én a fény az életedben. Itt van Bree, neki is szüksége lenne rád, és neked is őrá. Egymásra van szükségünk, nekünk hármunknak. - azt hiszi, nem veszem észre, hogy csak engem ölel, de a kislányhoz nem ér? Hogy gondosan úgy helyezte a kezeit, hogy még a pokrócot se érintse? - Igen, tudom. Ha… ha gondolod, segítek keresni valakit, akivel tudnál beszélni. Holnap keresünk valakit, és együtt kimászunk a gödörből, megígérem. - sóhajtok, és rettenetesen csalódott vagyok, hogy nem tudok rajta segíteni. Sajnos nem vagyok elég hozzá, hogy segíthessek. Bár el akar húzódni, de az egyik kezem az övére teszem, próbálom visszahúzni magunkhoz. Ha a hegy nem megy Mohamedhez… - Emlékszel, amikor még ez a kis dinnye a pocakomban volt, milyen sokat beszéltél hozzá? - kérdezem lágyan, miközben Dim karját simogatom - Emlékszel, milyen jókat nevettünk, miközben azon vitatkoztunk, hogy milyen mintát fess arra a falra? - másik kezemmel óvatosan tolom közelebb a babát, szinte észrevétlenül a tenyere felé, hátha nem rémül halálra tőle. - Itthon vagyunk mind a hárman. Itt a pici dinnye is, és… Dim, ha csak egy pillanatra is kinyitnád előtte magad, látnád, hogy mennyire csodálatos. Ha bárki is tehet arról ami történt az én vagyok. Érted amit mondok? Én tehetek róla, nem te és nem is Bree. Ha valakit utálnod kell akkor utálj engem.
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Hétf. Nov. 30, 2020 1:12 am | |
| *Több, mint húsz éve csak néha engedtem meg magamnak, hogy a múltam rá gondoljak. Talán pont ez a baj, hogy esélyt sem adtam magamnak, hogy feldolgozza a történteket. Ha adtam volna magamnak időt... de így túl mélyre költözött bennem a düh, a fájdalom, a keserűség, a megalázottság. Nem tudtam olyan férj és apa lenni, akit megérdemelt volna a családom. Sammy sokkal többet érdemelne attól, amit nyújtani tudok.* -Sam! Én magam sem tudom... *Tényleg elmondanám neki. De hogy nevezzem nevén, ha én magam sem tudom mi ez? Ő a szerelmem, életem, legjobb barátom... még mondanám neki, ha még tudnám nevezni ezt a dolgot, ami bennem zajlik. Kicsivel több, mint egy éve voltam mélyen már, akkor elég volt szó szerint egy pofon tőle. Most viszont valami történt. Brianna keserves sírása alább hagy szerencsére. Fél tőlem. Nem is csodálom. Hányszor is látott az élete során? Egy kezemen meg tudom számolni. Nem csak, mint férj, hanem, mint apa is csődöt mondtam. Hogy vagyok képes egy gyereket hibáztatni? Nem tudom... * -Pedig te vagy az, mindig is az voltál és az is leszel. *Ha tetszik neki, ha nem, így van. Talán valamikor majd a lányunk is az lesz. Majd, ha választ találok olyan kérdésekre, hogy mit mondjak Briannanak, ha majd a szíj nyomairól és cigi csikk okozta égési hegekről kérdez. Még ezekre a dolgokra is meg kell találnom a választ. Amikor elengedném, ő nem engedi. Az érintés olyan puha, olyan finom, olyan gondoskodó, olyan aggodalmas. Erre is csak ő képes, hogy egy érintésével ennyi mindent kifejezzen. Ő az én univerzumom.* -Én hercegnőket akartam, de te azt mondtad, hogy az túlzás lenne. *Minden egyes pillanatra emlékszek. Én ragaszkodtam a hercegnőkhöz, ő pedig azt mondta, hogy azért nem kellene átesnem a ló túlsó oldalára attól, hogy lányom lesz. Napokig ment köztünk a vita. Végül nem lett rózsaszín hercegnős. Egy barátságos halványsárga alapszínre jött a Disney mesék rengeteg szereplője. Azért csempésztem bele jó néhány hercegnőt is, mint például Hamupipőke vagy Csipkerózsika. Azt hiszi, hogy nem veszem észre, amint a kislányt egyre közelebb tolja a kezemhez, miközben lágyan simogatja a másik kezével az enyémet. Kívülről most teljesen úgy nézhettünk ki, mint egy család. Pedig mi rejlik a mélyben...* -Tudod jól, hogy téged soha nem tudnálak utálni. Csak magamat... *Hogy őt? Ugyan... Ki van zárva, erre képtelen lennék. Igazából magamat utálom, hogy eltávolodtam a feleségemtől és nem tudok lányomként tekinteni erre a kisgyerekre.* -Nem tudom mi történik velem... De szeretném megérteni... *Folytattam volna én még, de hozzáért a kezemhez Brianna takarója. Megdermedtem Sammyt ölelve, de nem mozdultam. Éreztem, ahogy járnak a kis lábacskái. Magamat pedig egyre jobban utáltam, hogy most még képtelen vagyok igazi apai érzéseket táplálni iránta. Most csak úgy álltam ott, mintha kővé dermedtem volna. Legalább nem rohantam világgá... Nagy lépés... * |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Szer. Dec. 16, 2020 8:29 pm | |
| Borzasztó nehéz ez így, hogy azt sem tudom mi a baj, csak azt érzékelem, hogy az életünk szép lassan összeomlik. Ami eddig biztosnak tűnt és azt hittem minden rendben van, hogy az életünk sínre kerül és mindenki megtalálhatja benne a maga boldogságát… na ez megy szépen a lecsóba. Segítenék én neki, hiszen Dimitri a párom, sőt, mondhatni a másik felem, rossz szenvedni látnom, de zsákutcában vagyunk. Hiszen amíg megfogalmazni sem tudja mi is a gond, addig megoldani se tudjuk. - Kiderítjük. Csak ne zárkózz be, tudod, hogy abból még sosem lett semmi jó. - megcsóválom a fejem. Volt már, hogy gödörbe került, de amikor elzárkózott előlem, csak minden még rosszabb lett. Ráadásul nem is egyedül neki, hanem engem is magával rántott bizonyos értelemben, hiszen mivel nem lehettem vele, engem is megviselt a dolog, nem is kicsit. Mégse magam miatt félek, hanem Bree miatt hiszen már nem csak mi ketten vagyunk, hanem egy cseppnyi ártatlan kis élet is a mi döntésünk súlya alá kerül. - Brianna is az. Amikor vártuk, az volt. - felelem halkan, mert nem akarom bántani vagy ingerelni. De szeretném, ha Dimitri olyan családban élhetne, amilyet érdemel ő is. A mi közös családunkban, amiről annyit álmodoztunk, amit terveztünk és vártunk. - Nagyon szép lett. - pillantok a fal felé, hogy ő is észre vehesse, hogy ez bizony az a szoba, és minden egyes centijében érezhető a szeretet, amivel készítettük a kis Bree-nek. - Szeretem, hogy figyeltél még arra is, hogy honnan jön a fény, a minták mintha festmények lennének egy múzeumban. - minden napszakban más-más figurák kerülnek előtérbe. Nappal, az ablak adja a világosságot, így az ahhoz közeli illetve szemközti ábrák szembetűnőek. De éjjel! Ó, ez igazi művészet! Az egyik éjszakai kis őrző lámpa Jázmint világítja meg, a tompa fényű lámpa a fotel mellett Hamupipőkét, aki úgy hajol le, mintha csak a szundikáló kisbabát csodálná. Fantasztikus a szoba, és tele van szeretettel, csak Dim nem látja már. - Mondtam már, hogy minden amit magad ellen teszel, azzal engem is bántasz. Elfelejtetted? - próbálok úgy hozzá bújni, hogy a baba is egyre közelebb kerüljön hozzá. Ilyen közel talán még sosem voltunk egymáshoz, mi hárman amióta hazaengedtek minket a kórházból. Tudom, hogy kényelmetlen neki az érzés, és a légzéséből arra is rájöhettem már, hogy fél. Fél attól, hogy velünk legyen? Mi a fene lehet a fejében? Milyen démonok űzik megint? - Megértjük együtt, mi megy végbe a fejedben. Segítünk, mind a ketten. - elmosolyodok azon, hogy nem húzódik el amikor Bree takarója a kezéhez ér. Haladunk, mert bár szinte kővé dermed, nem húzódik el. Boldoggá tesz a dolog, hogy legalább egy kicsit próbálkozik. - Dim? - megmoccanok, de nem tudom meddig mehetek el így, hogy a kislány ennyire közel van hozzá. - Kérlek ölelj meg rendesen, hadd bújjak hozzád. Ha akarod, berakom Breet a kiságyba, de nagyon hiányzol! Hiányzik egy ölelés, alig látlak… - elszomorodva pillantok a kényelmes fotelra, amit ketten választottunk. Direkt pont akkora és olyan kényelmes, hogy összebújva ketten is elférjünk benne, és itt lehessünk minél többet a babával. Ahogy a dolgok most állnak, nem ma fogjuk kipróbálni, hogy milyen érzés a babaszobában üldögélni békességben. Könnyeket csal a szemembe a gondolat, hogy cserben hagytam. Beszélnünk kellett volna róla, már rég beszélnünk kellett volna arról, hogy mit élt át, amíg én élet-halál közt voltam. Azért is süppedt bele szegény a lelkében terjengő mocsárba, mert nem akart ezzel terhelni, én meg olyan buta voltam, hogy magamtól nem is gondoltam rá. Azt hittem, azzal, hogy felébredtem minden a helyére is került, pedig a jelek szerint távolról sem! - Már megint cserben hagytalak. - szipogok, és inkább vissza teszem a most már csak bágyadtan pislogó babát az ágyába. A rácsos ágy szélébe kapaszkodok, de olyan erővel, hogy elfehérednek az ujjaim is tőle. Dühös vagyok, leginkább magamra! - Mindketten ott voltunk a sötétben, és hiába ébredtem fel, te maradtál benne! Mert én nem segítettem!
|
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Csüt. Feb. 04, 2021 4:52 pm | |
| *Talán valami elkezdődik most kettőnk között. Talán újra elkezdünk beszélgetni egymással úgy igazából, nem csak udvariaskodunk. Valljuk be, hogy a mi kapcsolatunk soha nem volt hétköznapi. Az ő múltja, az én démonaim.... A különbség, hogy ő képes volt mellettem újra építeni az életét, de én... Egy kudarc. Itt van egy csodálatos nő mellettem, a gyerekünk... És mégis valami nem stimmel velem. * -Tudom. Csak hát nem tudtam, hogy is mondhatnám ezt el. Megbántani meg nem akartalak. És mégis bántottalak... *Húztam el a számát. Ha nem is szavakkal, de tettekkel mindenképpen. Magára hagytam és elhidegültem tőle, mintha ezzel megvédhetném. Lassan olyanok lettünk, mint két barát vagy inkább két idegen. Én meg elhagytam magam, alig ettem, alig aludtam, csak dolgoztam orrvérzésig. Valószínűleg nem vak és látja, hogy durván lefogytam. Nem lesz jó vége ennek... * -Ő is az lesz, megígérem. *Próbáltam elszánt lenni. Akartam hinni, hogy némi segítséggel Brianna is olyan apát kaphat, amire szüksége van. Tényleg nem akarok kicsit sem az apámra hasonlítani. Körbenéztem abban a szobában, amiben nem is olyan régen olyan sok órát töltöttem el. Azt akartam, hogy tényleg méltó legyen a kislányunkhoz. Ahhoz az aprósághoz, akihez nem tudok hozzá érni sem. Azt sem tudom mikor voltam utoljára ebben a szobában... * -Nem felejtettem el. Csak ez tart vissza egyes dolgoktól. *Érteni fogja mire célzok. Csakis ő miatta nem kezdtem el megint vagdosni magamat. Pedig megfordult a fejemben. A pillanatnyi testi fájdalom eltereli a figyelmet egy kis időre a lelket maró fájdalomról. Jól emlékszek Sam reakciójára, amikor szembesült vele, hogy mit teszek. Akkor megfogadtam, hogy soha többé... Éreztem, hogy Sammy egyre közelebb tolja a kislányunkat, de javára legyen mondva, nem feszítette túl a húrt. Én pedig tényleg igyekeztem kitartani, fejlődni. Egy család vagyunk és ezért kész vagyok tenni is. Tétován álltam csak, amikor azt mondta, hogy öleljem meg. Annyira még nem állok készen, hogy megöleljem a kicsit. De Sam... Ő is hiányzik nekem piszkosul. Nem felejtettem el azt sem, hogy elég volt csak egy érintésre és a rémálmok miatti nyugtalanság elmúlt. Mostanában az álmatlanság miatt nemigen volt ilyen problémám. Tehetetlenül néztem csak, ahogy leteszi Briannát... és igaza van. Az ő fájdalma, az én fájdalmam is, visszafelé is igaz. Nem tehettem mást, mögé léptem, szorosan magamhoz öleltem és a nyakába temettem az arcomat. Mélyen magamba szívtam az illatát, ami egykor olyan volt nekem, mint valami kábítószer. Vissza kell szereznünk mindent, amit elvesztettünk.* - Elmondhatatlanul szeretlek. *Egy csókot adtam a nyakába, de egy pillanatra sem engedtem el. Ez most túlságosan fontos pillanat. Nem engedhetem meg, hogy magát okolja a történtekért. Most valahogy a napok óta hasogató fejfájásomat is könnyebb elviselnem. Valami elkezdődött közöttünk, újra elkezdtük felépíteni az életünket.* -Kérlek ne hibáztasd magad. Együtt túlleszünk ezen is valahogy. *Ha hagyta, akkor megfordítottam az ölelésemben és megsimogatta az arcát. Túl sok stressz látszik a tekintetében, amiben egykor csak a vidámság volt. Vissza kell hoznom azt az édes pillantását. * |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Szomb. Feb. 13, 2021 10:58 pm | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile - Így megy ez Dimitri. Sosem akarjuk megbántani a másikat, mégis néha sikerül. Pedig tudhatnád, hogy minél jobban kizársz annál jobban bántasz. - nem tudom ezt még hányszor mondjam el neki. Amióta csak ismerem, azóta már vagy kétszázszor próbáltam a fejébe vésni, de úgy tűnik még mindig nem érti. Még mindig nem érti, hogy mit is jelent ilyen nagyon szeretni a másikat. Komolyan gondoltam, hogy ami neki fáj az nekem is. Elég csak ránézni, és látom, hogy valamiért (nem tudom pontosan miért) gyötrődik. Nem alszik eleget, nem eszik eleget és mintha kerülne minket. Vagy engem. Nem tudom pontosan. - Hagyjuk. - sóhajtok egy hatalmasat. Nem vagyok dühös rá, nem haragszom, egyszerűen csak képtelen vagyok megérteni. Nem értem, miért nem érzi, hogy Bree a világa közepe. Régen ő jelentette számomra az Univerzum kellős közepét, de most már mind a ketten ott vannak. Ennek így kellene lennie, szeretnie kellene a saját kislányát, ha egyszer ilyen nagyon várta ő is. - Akkor tartsd is a szemed előtt. Oké? - simogatom meg az arcát aggódva. Csak abban bízhatok, hogy nem ver át, és nem kezdte megint vagdosni magát. Bevallom az idejét se tudom, hogy mikor láttam a pólója nélkül, így aztán nem tudhatom. Csak bízhatok abban, hogy amit mond az az igazság. Néha ez is több mint a semmi. Előbb megpróbálom őket a kislánnyal közelebb hozni egymáshoz, amikor viszont azt tapasztalom, hogy erre jelenleg semmi esély, akkor inkább úgy döntök, hogy más irányba indulok. Csak akkor tudom őket közelebb hozni egymáshoz, ha előbb a saját kapcsolatunkat teszem rendbe. - Én is nagyon szeretlek. - sóhajtok egyet elkeseredetten. Hogy lehet, hogy egy házasság így kihül, ilyen nagyon rövid idő alatt? Elvégre még egy éve sem tart, és máris válság válság hátán. Másnak is ilyen nehezen megy? Vagy csak elénk gördít az élet ennyi sok akadályt? Hozzá bújok, és élvezem az ölelést is, nagyon nagy szükségem volt már erre. Talán mindkettőnknek szüksége volt erre. Csak egy pár perc után húzódok el, akkor viszont határozott szándékkal. - Gyere. Nagyon nyúzott vagy, egyél valamit és pihenj le egy kicsit, jó? - megfogom a kezét, és a nappali felé húzom. - Maradj itt, hozok valamit enni, aztán szépen az ölembe teszed a fejed és szundizol egy jót. Oké? - régebben egymásról gondoskodtunk. Mást egyikünk se gondoskodik a másikról, ő azért mert kerül engem, én meg azért mert fizikálisan nem tudtam megtenni. De bármennyire is ki vagyok merülve, látom, hogy szüksége lenne rá. Szedek neki egy adag ételt, aztán a nappaliba viszem. - Gyere ide, én melankolikus oroszom, és egy fél estére felejtsd el a gondokat, hogy együtt pihenhessünk.
▽ |
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Hétf. Márc. 08, 2021 12:09 pm | |
| -Tudom. Csak... Még sokszor magam sem akarom elhinni, hogy vagy nekem. És baromira félek, hogy mindennek vége szakad. *Tényleg annyiszor elmondta már, hogy végre értsem meg, ő itt van nekem és akármit megoszthatok vele. Én mégis attól tartok, hogy ha egyszer elmondom neki, hogy milyen viharok dúlnak a fejemben, akkor megijed és itthagy. A fejemben meg újra és újra csak az zakatolt, hogy nem élem túl, ha elhagy. Ő állt stabilan a világom közepén. Valószínűleg túlságosan is a rajongója lettem. Tudom, hogy az a nagy sóhaj nem ellenem szól. Ő ahhoz túl jó, soha nem mond le rólam. Minden hülyeségem ellenére kitart mellettem. Sajnos nekem nem volt egy kapcsolati minta előttem. Neki ott voltak a szülei, hogy lássa, a problémák megoldhatóak. Nekem mik volt? Egy alkoholista, erőszakos apa és egy megtört anya. Minden volt ez, csak nem egy remek családi háttér. Milyen hátrányokkal indultunk a kapcsolatunkban, mégis kikötöttünk egymás mellett. Egy baj van. Mélyen eltemettem magamban a traumámat és nem adtam időt vagy esélyt magamnak, hogy feldolgozzam. Most pedig szépen felemészt...* -Vegyem le a felsőm? *Aprócska mosoly jelent meg az arcomon, amikor megsimogatott. Tudom, hogy kétségei vannak ezzel kapcsolatban. Nem kell kimondania, ott van a szemében. Persze, hogy megfordult a fejemben. De akárhányszor ott támaszkodtam a mosdókagyló szélén és bámultam a borotva pengéket, csakis rá gondoltam. Hogy milyen csalódás okoznék neki. Tudom milyen, magát okolná. * -Mindent helyre hozunk. *Határozottan mondtam és úgyis gondoltam. A mi kapcsolatunk mindig is különleges volt. Két sebzett lélek egymásra talált és új reményt adtunk egymásnak. Én tisztában voltam azzal, hogy nagyon is problémám van és meg akartam gyógyulni. Vagy legalábbis megtanulni együttélni a múltammal. Nehéz volt belátnom férfiként, de segítségre van szükségem. Elérkezett az a pont, ahol Sammy szerelme nem tud segíteni, ezt nekem kell helyre raknom egy szakemberrel. Ahogy Sam elkezd kifelé húzni a gyerekszobából, még visszanéztem a már alvó lányunkra. Igen, még nem megy a közeledés felé, de miatta jobban kell lennem. Egy olyan apát érdemel, aki a világot teszi elé. Kudarcot vallottam, de talán még nem késő helyrehozni.* -Fáradt vagy te is... Nem kell kiszolgálni. *De ő már ment is a konyhába. Azért elmosolyodtam rajta. Igen, ő a feleségem, aki még most is csak nekem akar jót. Vajon hogy fogom tudni mindezt jóvá tenni vagy meghálálni neki. Sóhajtva tettem le magam a kanapéra, miközben a lüktető halántékomat dörzsöltem. Persze Fox és Cory már ott toporgott egy kis simogatásért. Ahogy megkapták, amit akartak, máris elnyugodtak.* - Én melankolikus? Ugyan! Hát nem látod a jó kedvem? *Próbáltam oldalni a helyzet komolyságát. Meg hát nekünk sem árt, ha visszatalálunk a régi önmagunkhoz, akik hányszor nézték együtt a naplementét a tengerparti sziklákról... Ugyan változtak a körülmények, de nem szabad elfelejtenünk, hogy ugyan szülők vagyunk, de attól még férj és feleség is. Kellenek olyan órák majd, amikor csak mi vagyunk.* -Köszönöm. *Mosolyogtam rá, amikor egy tányér ennivalót hozott be. Az egyik kedvencem. Ugyanolyan finom volt, mint mindig. Így belegondolva, nem is tudom mikor ettem utoljára normálisan...hetekkel ezelőtt minden bizonnyal. Miután belapátoltam az adag ételt, letettem a tányért a kis asztalra.* - Én nem ilyen életet szántam neked. Sokkal jobbat érdemelnél. Hogy vagy képes ezek után is kitartani mellettem? *Átöleltem a vállát és magamhoz húztam. Nagyon jól esett végre, hogy ismét felbukkant kettőnk között egy kis intimitás. Ha ez most csak abból áll, hogy átölelem és kap néhány csókot, hát legyen. Valahol el kell kezdeni újraépíteni.*
|
| | |
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben Kedd Márc. 23, 2021 1:20 am | |
|
Dim & Sammy Brianna's smile - De nem fog vége szakadni. - felelem szájbarágósan már vagy ezredszerre is. - Nem hagylak el soha sem. Hiszen láthatod, még ha ki is simul a vonal akkor is visszajövök hozzád mindig. - mosolyodok el halványan. Kétszer is megállt már a szívem amikor a kórházba bekerültem. Dim mind a kétszer ott volt mellettem, és sejtem, hogy pokoli perceket élt át, de itt vagyok. Együtt erősek vagyunk, együtt bármit, de tényleg bármit átvészelünk. - Bízom benned. Tudom, hogy ha butaságot csináltál volna akkor elmondanád. - tiszta szívből remélem, hogy nem tévedek. Tudja, hogy nagyon elszomorítana, ha megint vagdosná magát. Az nem megoldás semmire sem, de hiszem, hogy ha meg is tette volna, legalább elmondaná. Mert egyszer úgyis rájövök és akkor számíthat veszekedésre. - Együtt menni fog. - már rájöhetett, hogy kár engem kizárnia, a mi kis csapatunk erős. Elbírok én is nem kevés ronda dolgot, cipelhetjük együtt a terheket. Elvégre azt fogadtuk meg, hogy jóban és rosszban, nem csak a jóban. Amikor ránézek, nem tudok arra gondolni, hogy cserben hagyjam. Alig változott valamit, ez a különös, távoli, merengő és kissé szomorkás pillantása. Már nem mindig jön elő, de az utóbbi időben sajnos rendszeresen. Pedig Bree születése előtt szinte teljesen eltűnt. Mintha a kislány visszahozta volna a felhőket az életünkbe, pedig épp ellenkezőleg: ő a fény, akiért érdemes harcolni. - Ugyan, enni kell. - nem hallgatok rá, mert remélem, hogy teli pocakkal sokkal jobban fogunk tudni pihenni mindketten. Brianna szerencsére egészen nyugodt baba, és ha elalszik, legalább két-három óráig nem is fog felébredni. Csak ha kiürül a pocika, mert akkor bizony fel kell kelnem megetetni. - De, látom. Úgy tűnik Fox és Cory még mindig jó hatással vannak rád. - pedig a két tappancsossal is milyen furcsán indult a kapcsolata! Eleinte be sem akarta őket fogadni, bizonytalan volt, és most lám: tökéletes tagjai a családnak, tudják kinek mikor és mire van szüksége. Dimitrinek valószínűleg most erre a kis simogatásra volt szüksége. Nekünk is kell ez most, egy kis fehér zaj meg csipetnyi intimitás, amikor ketten lehetünk. Már tudom, hogy kényelmetlen neki a kislány jelenléte, és próbálok majd segíteni ebben neki. Mégse járja, hogy a saját gyermekével ilyen hideg legyen a viszony, amikor pedig imádniuk kellene egymást. Jó látni, ahogy eszik. Sokat fogyott már megint, és tudom, hogy nincs ez így jól. De szerencsére nem az étvágyával van a gond, így én is csak csendben falatozok egy kicsit vele, tudom milyen nyomasztó egyedül enni. Az én tálkám is az asztalra kerül amikor végeztünk, és egy cuppanós puszit nyomok az arcára. - Apám se ilyen életet szánt nekem, mégse lettem én is zsaru. Megtanulhatnátok már ti férfiak az életemben, hogy cseppet sem érdekel az ami lehetne, csak az ami most van. - talán nem épp megnyugtatóak a szavaim, de őszinték. Igen, most megint egy gödörben vagyunk. Még azt sem tudom, hogy mennyire mély, de gyanítom, hogy nem lesz egyszerű kimászni belőle. Mégsem érdekel, hogy mi nem jó, próbálok abba kapaszkodni ami az életünkben kiválóan működik. Mert ameddig szeretjük egymást, addig nagy baj nem lehet. - Úgy tudok kitartani melletted kedves dr. Grigorenko, hogy nem akarok nélküled lenni. És ezt a döntést semmivel sem tudod megváltoztatni, mert itt vagyok és itt is maradok. Bízz bennem, ahogy én is bízok benned. - az életemet adtam a kezébe, szó szerint. Nincs mit bizonyítanom, nincs miben kételkednie. Szeretném, ha végre nyugalomra lelne, és nem kérdőjelezné meg a boldogságot amiben élhetnénk. Tudom, borzalmas a múltja, de a jelen koránt sem tragikus, így igazán élvezhetné. Szorosan ölelem magamhoz, és addig cirógatom az arcát, vállait amíg el nem nyom bennünket az álom. Köszönöm a játékot!
▽ |
| | |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Sammy & Dim - A fátyol fellibben | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |