Reviving St. Claire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
show me your true colors

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Csipogó
chit-chat

Legutóbbi témák
what's going on?

To where not even birds fly! - Steffi&Alejandro
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Steffi Aida Garcia Kedd Feb. 22, 2022 12:38 am

Serendipity- Tristan & Jane
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Jane Doe Hétf. Feb. 21, 2022 1:05 am

Live without regrets - Altair × Ronan
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Altair Borges-Ward Vas. Feb. 20, 2022 4:04 am

Lena Peterson
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm

The Pact
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm

Cesare & Lana - A gyász kezdete
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Cesare Barsotti Csüt. Dec. 30, 2021 11:54 am

Maddie & Jerry - Mayday! Mayday!
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Madison Callaghan Szer. Dec. 29, 2021 3:09 pm

Metanoia
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am

Angie & Franco - A véres viszontlátás
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
Finite Incantatem Emptyby Angelle Malvasi-Dawson Hétf. Nov. 08, 2021 12:18 am

Ki van itt?
hey, stranger

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.

Birthday wishes

Aileen N. Ashburn 06. 06.
Colin Richardson 06. 20.

Megosztás

Finite Incantatem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Anonymous

Vendég
Vendég

Finite Incantatem Empty
TémanyitásTárgy: Finite Incantatem   Finite Incantatem EmptySzer. Aug. 26, 2020 11:39 pm

Finite Incantatem
Voldemort halott. Két évtizede a béke korszaka köszöntött a varázsvilágra. Nincsenek halálfalók, nincsen terror, az emberiség sorsa nem egy szemüveges, kócos hajú tinifiún áll vagy bukik. Ez a fiú időközben férfivé érett, családot alapított, gyermekei a Roxfort padjait koptatják és unatkoznak, mikor Harry Potter, A Kiválasztott életét kell hallgatniuk professzoraiktól.
De tényleg minden ilyen tökéletes lenne?
Új mágiaügyi miniszter került hatalomra. Maurice Briggs és politikusai hatalmas népszerűségnek örvendenek - elzárkóznak a varázstalan világ felé nyitástól, a Minisztériumot igyekeznek megtisztítani az egykori halálfalók rokonaitól, a Roxfort új tantervet kapott, a vérfarkasokat ellenőrzés alá vonják, Harry Potter és barátai már közel sem olyan közkedveltek, mint egykor. Nagy-Britanniát új elit uralja, azonban ez nem tetszik mindenkinek. Hermione Grangernek biztosan nem, teljes erővel kampányol a mágiaügyi miniszteri székért.

És mi a te történeted ebben a kezdődő káoszban? Talán csak egy roxfortos diák vagy, aki szeretne minél jobb vizsgákat tenni és továbbtanulni, nem érdekel ez a politikai őrület. Esetleg egy vagy az izgatott cserediákok közül, aki csak az angol nyelvtudását szeretné fejleszteni? Megeshet, hogy az események sűrűjében találod magad, mint minisztériumi dolgozó. Lehet, hogy a személyes jogaid tiporják el, pedig ezelőtt sem volt egyszerű az életed vérfarkasként. Lehet, hogy professzorként a hócipőd tele van az új tantervvel. Bárki lehetsz, de egy biztos: a te sztorid is számít. Olykor a legapróbb események indítanak el hatalmas lavinákat.
Ami ma egyszerű minisztériumi csatározás, amiatt talán holnap már vér fog folyni. Csatlakozz te is és alakítsd a varázsvilág eseményeit!

Vissza az elejére Go down

Finite Incantatem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Reviving St. Claire :: Elsö lépések :: Társoldalak-
Ugrás: