Reviving St. Claire
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KezdőlapKezdőlap  KeresésKeresés  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
show me your true colors

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Csipogó
chit-chat

Legutóbbi témák
what's going on?

To where not even birds fly! - Steffi&Alejandro
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Steffi Aida Garcia Kedd Feb. 22, 2022 12:38 am

Serendipity- Tristan & Jane
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Jane Doe Hétf. Feb. 21, 2022 1:05 am

Live without regrets - Altair × Ronan
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Altair Borges-Ward Vas. Feb. 20, 2022 4:04 am

Lena Peterson
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm

The Pact
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm

Cesare & Lana - A gyász kezdete
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Cesare Barsotti Csüt. Dec. 30, 2021 11:54 am

Maddie & Jerry - Mayday! Mayday!
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Madison Callaghan Szer. Dec. 29, 2021 3:09 pm

Metanoia
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am

Angie & Franco - A véres viszontlátás
┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈
the party gets started Emptyby Angelle Malvasi-Dawson Hétf. Nov. 08, 2021 12:18 am

Ki van itt?
hey, stranger

Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég
Nincs
A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.

Birthday wishes

Aileen N. Ashburn 06. 06.
Colin Richardson 06. 20.

Megosztás

the party gets started

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

Patrick Roux

Patrick Roux
Civil
Hozzászólások száma :
78
Play by :
Richard Madden
∆•∆ :
the party gets started Original
Foglalkozás :
Különleges ügynök - Australian Federal Police (AFP) - Eltűntekkel foglalkozó ügyosztály
∆•∆ :
the party gets started Tumblr_inline_pakkcmYT3K1rrbwq5_540

the party gets started Empty
TémanyitásTárgy: the party gets started   the party gets started EmptyVas. Ápr. 25, 2021 2:36 pm

Sarah & Patrick
Never trust a woman. When will I learn this rule?
Amanda Barker. Huszonhárom éves, egyetemista hallgató. Az Új-Dél-Wales Egyetem jogi karán tanul. Az idei évre cserediákként érkezett Németországból. Hetvenhat órája tűnt el, vagyis az esély, hogy élve megtaláljuk, a statisztikák alapján elég szegényesre szűkült. A legnagyobb akadályt mégsem ez jelenti, hanem a mellettem ücsörgő, megrögzött hölgyemény, aki minden érvünk és igyekezetünk ellenére kijárta, hogy megszerezze tőlünk az ügyet.
Sarah D. Adler, a gyilkosságiaktól; sosem volt igazán szimpatikus, annak ellenére, hogy ezidáig egyszer sem volt vele közvetlen kapcsolatom. Az épületen belül terjengő pletykák egy végletekig makacs, önfejű és gátlástalan nőszemélynek írják le, akivel képtelenség csapatban dolgozni, talán épp ez az oka, hogy beépítettként tevékenykedik. Bárhogy is, egyelőre csak megerősített benne, hogy a megérzésem sosem hagy cserben.
Furcsa volt ilyen körülmények között találkozni vele, a hivatalos, ügynököknek szóló dress code-tól ennyire ellentétes felállásban, ha nem tudom, kivel állok szemben, elsőre talán fel sem ismerem. De így talán egy fokkal nekem is könnyebb lesz elvonatkoztatni, és ha rá nézek, nem az lesz az első gondolatom, hogy szívesen belefojtanám egy rózsaszín koktélos pohárba.
Nem voltam kellemes, sem kíméletes vitapartner már az irodában sem. Nehezen viselem, ha megpróbálnak félreállítani egy ügyről, amibe már jócskán beleástam magam; még kevésbé vagyok hajlandó holttest nélkül gyilkossági ügyként kezelni a szóban forgó esetet. De Miss Adler gond nélkül elintézte, hogy megérkezzen az a bizonyos telefon, amire már nem volt olyan válasz, hogy nem.
Le kellett állnunk róla, mégpedig azért, mert az egyik gyanúsítottunk megegyezett azzal a férfival, aki körül Sarah is jó ideje szaglászik már. Valahol meg tudom érteni, hogy nem akarta kockáztatni, hogy megzavarjuk az akcióját, de azt nem tudom elfogadni, hogy le kell mondanunk erről a lányról, hogy a kívánt nagyobb halat minél könnyebben kifogjuk. Lehet, hogy nekik több információjuk van Clevelandről, de Amandáról semmit sem tudnak.
Kellett egy éjszaka, hogy kieresszem a gőzt. Hogy vegyek két nagylevegőt, és megpróbáljam elengedni a dolgot, de egyszerűen nem tudtam. Inkább nagy nehezen átléptem a büszkeségem, és másnap újra felkerestem. Tudtam, hogy Cleveland puccos estélyt ad, és azt is, hogy a beépült szerep révén hivatalos volt rá. El akartam érni, hogy vigyen magával, elvégre attól, hogy nem az én ügyem, ő még hasznát veheti az Amandáról összegyűjtött tudásomnak, ha összedolgozunk, talán mindkettőnk motivációja célt érhet.
Hogy végül mi győzte meg, azt nem tudom, de este, pontban hét órakor érkezett meg a taxi, amiből már az eseményhez igazított Adam Lloydként szálltam ki, ideje nagy részében New Yorkban szorgoskodó üzletemberként, hazudott kapcsolatban ezzel az elragadó teremtéssel, akivel a legnagyobb szerelem látszatát kell keltenünk.
Cleveland velem eddig még nem találkozott, Sava és Dex jártak bent nála a cégnél, mikor Amandával kapcsolatban kérdezősködtek, így technikai akadálya lényegében nincs, inkább azon múlik, mennyire tudom félretenni a valós érzéseimet.
- Remélem, mindig is így képzelted a jövendőbelid – igazítom meg a nyakkendőmet, mielőtt kisegítem az ülésről, már ha él a lehetőséggel. Egy kis élcelődésnek nehéz ellenállni, nem is áll szándékomban, ennyi payback nekem is jár, ha már miatta kell elviselnem ezt az egészet. – Nyugtass meg, hogy Cleveland ágyában nem kutakodtál információkért, különben nem lesz túl őszinte a mosolya, ha meglát.

Vissza az elejére Go down

the party gets started
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Reviving St. Claire :: Minden más :: Alternatív :: Múlt és jövő-
Ugrás: