Altair Borges-Ward Páciens Something about me :
Willow maidHozzászólások száma : 45Play by : Alberta BerlinJoin date : 2021. Mar. 13.Age : 28∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Művész, Bisztró manager∆•∆ :
| Tárgy: Mr/Mrs Brainwrecker Csüt. Ápr. 22, 2021 3:36 pm | |
|
Dr agytúrkász rövid idézet
kor 30-60 | csoport Egügyesek | play by Cameron Diaz/Patrick Wilson stb | státusz szabad |
gyerek korom óta egyetlen pszichológus igyekezett segíteni rajtam azzal, hogy felhozza a múltban eltemetett emlékeimet. Ebben sikerrel nem járt ugyan, de rengeteget segített az androfóbiám leküzdésében. Nem százszázalékos siker, de egészen vállalható. Tisztelem és hatalmas szaktekintély, de az életnek van egy bizonyos rendje és Dr Monica Fergusson kénytelen az egyesült államokba költözni, hogy a kisded unokájával és lányával lehessen. Hát én pedig itt maradtam "segítség" nélkül. Motoszkál egy gondolat a fejemben, zavar, nem tudok mihez kezdeni az óra nélkül, ami immár teljesen üresen maradt. Mintha megvonási tüneteim lennének, hogy nem tudok hetente egyszer elnyúlni a kanapén és beszélni valakinek, aki meghallgat. Véletlenül pont bekeveredsz az életembe és hirtelen látok egy mentőövet. hamar rájössz, hogy kemény dió vagyok és nem feltétlenül azért keresek pszichológust, mert ki szándékoznám ásni az emlékeim hulláját, hanem mert egyszerűen csak akarok egy dokit a másik helyett, akivel beszélgethetek. Szerencsére kitartó vagy, téged is érdekel, hogy mégis mit láthattam olyan fiatalon amit ekkora szenvedéllyel igyekszek elzárva tartani. Férfi vagy nő. Idős dörzsölt személy lennél vagy pedig fiatal és motivált? Nincs kőbevésve semmi, csak annyi, hogy légy nagyon kitartó. Nagyjából bármilyen módszer megengedett a "gyógyításhoz" ami a szakmádon belül elfogadott vagy éppan ami már ütközik az etikettel, protokollal..bármivel. Név, gender és PB terén nagyon rugalmas vagyok, de néhány ötlet: Cameron Diaz, Mayim Bialik, Meryl Streep, Christine Baranski, Patrick Wilson... Szíved választása, az én választásom.
|
|