Sophia Green Szakorvos Something about me : Where is the shelter?Hozzászólások száma : 21Play by : Amber HeardJoin date : 2021. Mar. 26.Age : 34∆•∆ : Tartózkodási hely : SidneyFoglalkozás : Baleseti sebész∆•∆ :
| Tárgy: Marco Brown Vas. Márc. 28, 2021 12:53 pm | |
|
Marco T. Brown Kis darabkáját is jobb birtokolni egy igazi férfinak, mint teljesen magadénak tudni egy átlagosat.
<tr>kor 30-36 | csoport Civil | Play by Tom Hardy/ Chris Hemsworth | Státusz szabad |
Két teljesen más világ vagyunk: míg én úgymont a társadalmi raglétra csúcsához közel álló személy vagyok, aki ráadásul megbecsült orvos, addig te csak egy mocskos fegyenc vagy Sidney Parramatta nevű börtönében. A sors úgy hozza, hogy téged egy komolyabb sérülés miatt abba akórháza szállítanak át, ahol jelenleg dolgozom (erre van ötletem, de et majd, ha jössz). Aztán hamar kiderül, hogy tévedtem, hogy annyira azért mégsem vagyunk mások. Te igazából ártatlanul, szánt szándékkal kerültél a siralomház falai és a legveszélyesebb gyilkosok közé, hiszen egy nyomozás céljából épültél be. Igazából zsaru vagy. Szent meggyőződésed (és a főnökeidnek), hogy valami nem tiszta a börtön falai közt, hogy túl sok ártatlan ember kerül oda be, és azok közül túl sokan halnak meg odabent. Idővel nem csak a börtön igazgatóját, de a férjemet, a város egyik vezetőjét is gyanúsítod. Mondjuk, nem is alaptalanul, hiszen én is kutatok a férjem után, hogy rájöjjek, miféle bűntettekben vesz részt. Aztán a szálaink valahogy keresztezik egymást, hogy együtt deríítsük ki, mi állt a háttérben. Vajon képes vagy megbízni bennem, hogy elmondod, ki vagy, ezáltal pedig segíteni tudok rajtad? Vajon én képes vagyok elárulni a férjem, hogy tudom, mindent elveszíthetek? Gyere, és derítsük ki ketten!!! /Igazából a név, kor, indíték teljesen rád van bízva, a pb-t viszont szeretném, ha egyik lenne a két feltüntett közül. Rengeteg ötlet van a fejemben és a tarsolyomban, de ezeket akkor részletezném, ha megjöttél esetleg. Azt tudni kell, hogy az elején nem lenne felhőtlen a viszonyunk, hiszen te nem mondhatsz semmit, én pedig nem vagyok oda a börtöntöltelékekért. Viszont nem bánnám, ha a végén szerelem lenne a dologból és te lennél az a személy, aki segít megszabadulni a férjemtől. Persze inkább a lassabban kibontakozó játékokat szeretem, így biztos, hogy semmi sem menne gördülékenyen, illetve meg kell lennie annak a bizonyos kémiának is a karik közütt. :) Nagyon-nagyon várlak. /
|
|