Matilda E. Greene Páciens Hozzászólások száma : 5Play by : ms alicia vikanderJoin date : 2020. Jul. 19.Age : 36∆•∆ : Tartózkodási hely : sydneyFoglalkozás : pharmaceutical industry/marketing∆•∆ :
| Tárgy: Mr Wilkinson Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am | |
|
Bruno Wilkinson rövid idézet
kor 35-40 | csoport civilek | play by armie hammer | státusz szabad |
Nem tudom pontosan mikor és hol kezdődött, de már tart egy ideje és képtelen vagyok kiszállni a mókuskerekedből. Valahányszor megállunk és kimondjuk vége, te visszatáncolsz, én meg buta kis fruskaként mondok igent egy újabb szédületre. Kezdetben csak a vad, fékezhetetlen szex tartott össze minket, na meg a tudat, hogy ezzel borsot törhetünk családjaink orra alá. Legfőképpen a bátyám, Nicholas orra alá, aki a legjobb barátod, üzlettársad és bizalmasod. Csak remélni tudom, hogy nem beszélsz kettőnk igen csak erotikus kalandjairól a testvéremnek, bár szerintem nem ment el az eszed. Tisztában vagy a betegségemmel és annak lefolyásával, de nem szívesen beszélek róla, még neked sem, pedig olykor hajthatatlan vagy. Ahogy minden mással kapcsolatban is. Szereted, ha úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt te kigondoltad, tulajdonképpen irányítás mániás vagy, nehezen tolerálod, ha valaki elmondja a véleményét, különösen akkor, ha az nem egyezik a tiéddel. Az apád cégét veszed át hamarosan, szorosan kapcsolódik a mi vállalatunkhoz. Az én családom gyógyszeriparban tevékenykedik – különböző pirulákat gyártunk, leginkább pszichiátriai esetek kezelésére -, a tiétek műanyaggal foglalkozik, vagyis a kis tartókat gyártjátok le. Mostanában kacsingattok másfele is, ez annyira nem tetszik az apámnak és van egy sanda gyanúm, hogy nem egészen legális dolgok felé terelődik az életetek. Persze, ebbe nincs beleszólásom, de nyilván nem szeretnék egyszer arra ébredni, hogy három nagydarab fickó vesz körbe és információkat akar kicsikarni belőlem… Köszönöm, ha elolvastad és eljutottál eddig. Nos igen, azt hiszem nem sejtettem rosszul ezt az illegális dolgot, hisz Bruno-t beszippantotta a gyógyszer maffia és szervkereskedelem bűvköre. Minthogy munkája kapcsolódik a kórházakhoz és az azokban dolgozókhoz, könnyen jut hozzá szinte bármihez. Ebből kifolyólag nagyon izgalmas játékokat hozhatunk össze, bár a kapcsolatunk is megér egy misét, nem unatkoznánk. (a lapomban szó esik erről, azt el lehet olvasni) A pb-hez nem ragaszkodom, de ha már lecserélésre kerül, mindenképp a férfias vonalat kéretik erőltetni.
|
|