Belépés show me your true colors
| |
Legutóbbi témák what's going on?
| Lena Peterson ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Lena Peterson Szomb. Jan. 15, 2022 5:41 pm The Pact ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Szomb. Jan. 01, 2022 4:46 pm Metanoia ┈┈┈┈․° ☣ °․┈┈┈┈ by Vendég Pént. Nov. 26, 2021 10:42 am |
Ki van itt? hey, stranger
| Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég Nincs A legtöbb felhasználó (63 fő) Szomb. Okt. 12, 2024 6:35 am-kor volt itt.
|
Birthday wishes |
Aileen N. Ashburn 06. 06. Colin Richardson 06. 20.
|
|
| Szerző | Üzenet |
---|
Zoey Dubois Egészségügyi dolgozók Something about me : One circus freakHozzászólások száma : 14Play by : Tamsin EgertonJoin date : 2021. Aug. 21.Age : 38∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Kriminálpszichológus∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Vas. Aug. 22, 2021 7:29 am | |
| Sziasztok! Elvállalnék egy-két játékot. Nem csak mint kriminálpszichológus, de cirkuszban is dolgozok, kórházban is találkozhatunk. Bárkivel, bármilyet, szuperakció. Jelentkezni nálam lehet. |
| | |
Carolin Y. Carter Egészségügyi dolgozók Something about me : Miss ERHozzászólások száma : 17Play by : Elle FanningJoin date : 2021. Mar. 16.Age : 24∆•∆ : Tartózkodási hely : St.Claire/traumatológiaFoglalkozás : pultos∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Szer. Ápr. 07, 2021 8:45 pm | |
| Bevállalnék még egy játékot Nem vagyok a leggyorsabb válaszadó, de ha ez nem jelent problémát és el tudsz képzelni valamit Szélvész kisasszonnyal pm-ben mindent megbeszélünk |
| | |
Alejandro Salazar Professzor Something about me : Hozzászólások száma : 130Play by : Michele MorroneJoin date : 2021. Jan. 11.Age : 39∆•∆ : "Stars, hide your fires;
Let not light see
My black and deep desires."
...Eat me...
...Drink me...
...This is only a game...
Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Plasztikai sebész (és szervkereskedő)∆•∆ : “Everyone is a moon,
And has a dark side,
Which he never shows to
Anybody.”
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Kedd Márc. 30, 2021 4:15 pm | |
| - Alejandro Salazar írta:
- Sziasztok!
Bevetném az élet minden területén ezt a rettentően jól nevelt úriembert *röhög*, aki orvos, oktató, s alvilági alak is egyben. Ötletem rengeteg akad, unatkozni nem fogunk, szóval ha bevállalnál, dobj egy üzenetet. (az is megeshet, hogy én kereslek meg ) Ez még mindig érvényes, szóval ha valaki esetleg felkavarná a port a karaktere körül belecsúszva az alvilágba, vagy éppen minden sötétebb dologtól mentesen szüksége van egy professzorra/orvosra/bokszolóra/hős megmentőre/macska után fára mászóra, akkor még bőven akad ötletem, amit összehozhatnánk együtt, szóval nyomj bátran arra a PM gombra, és tégy boldoggá. |
| | |
Carolin Y. Carter Egészségügyi dolgozók Something about me : Miss ERHozzászólások száma : 17Play by : Elle FanningJoin date : 2021. Mar. 16.Age : 24∆•∆ : Tartózkodási hely : St.Claire/traumatológiaFoglalkozás : pultos∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Szer. Márc. 17, 2021 9:42 pm | |
| Sziasztok! Kipróbálnám Carolint a játéktéren, amennyiben vevő vagy rá csak dobj egy üzit Hol találod meg? - leginkább a traumán, mint pultos - a nefrológián, mint gyerek - esti iskolában, mint leendő nővér De ha a kórházban dolgozol, visszajáró beteg vagy, biztos, hogy ismered, sőt lehet, hogy előbb volt itt, mint te Sok a lehetőség még több ötletem van, szóval már csak te hiányzol |
| | |
Altair Borges-Ward Páciens Something about me :
Willow maidHozzászólások száma : 45Play by : Alberta BerlinJoin date : 2021. Mar. 13.Age : 28∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Művész, Bisztró manager∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Vas. Márc. 14, 2021 12:51 am | |
| Na szia, mindenki! Egyelőre szívesen vállalnék 2-3 játékot vagy plotolnék. Ha érdekellek, írj nyugodtan. |
| | |
Ronan Nordahl Civil Something about me : × Blut im Auge ×
Hozzászólások száma : 88Play by : Kevin CreekmanJoin date : 2021. Mar. 05.Age : 36∆•∆ : "Nem halott az, mi fekszik örökkön,
A halál sem ér át végtelen időkön."
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Márc. 11, 2021 1:18 am | |
| Sziasztok! Szeretném bedobni Ronant a mélyvízbe, és mivel a munkájából és a szenvedélyéből adódóan ott jár a nyomában az izgalom, így remélem, hogy akad itt olyan, akit elrabolhatok egy jó kis kalandra az esőerdőkbe, a sivatagokba, romvárosokba, és minden olyan helyre, ahol egy karakterfejlődéssel és izgalmakkal teli történetet hozhatunk össze. Konkrét ötletem bőven akad, és ha hirtelen nem tudnád, hogy hozhatnád össze a karaktered egy ilyen játékkal, akkor majd együtt kiötöljük. Ezen kívül ha szükséged van egy pozitív alakra, aki elűzi a bánatod, vagy belefolynál szívesen a Ronan szülei utáni nyomozásba, esetleg szereted a motorokat, vagy te akarnál lenni az, aki megjutalmaz egy jó nagy tetanusszal, én bármire vevő vagyok, csak egy üzenetbe kerülök. |
| | |
Colin Richardson Páciens Hozzászólások száma : 7Play by : Colin Farrell Join date : 2021. Feb. 10.Age : 39Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Autószerelő
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Feb. 11, 2021 12:51 pm | |
| Nem tudom ki mennyire telt be, így itt jelentkezek. Egy szökevény keres egy jóbarátot a káoszos életében.
(Mint sokan, én is dolgozok, így nem biztos, hogy minden nap tudok reagot írni. Ennek fényében kéretik jelentkezni.) |
| | |
Alejandro Salazar Professzor Something about me : Hozzászólások száma : 130Play by : Michele MorroneJoin date : 2021. Jan. 11.Age : 39∆•∆ : "Stars, hide your fires;
Let not light see
My black and deep desires."
...Eat me...
...Drink me...
...This is only a game...
Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Plasztikai sebész (és szervkereskedő)∆•∆ : “Everyone is a moon,
And has a dark side,
Which he never shows to
Anybody.”
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Jan. 14, 2021 11:35 pm | |
| Sziasztok! Bevetném az élet minden területén ezt a rettentően jól nevelt úriembert *röhög*, aki orvos, oktató, s alvilági alak is egyben. Ötletem rengeteg akad, unatkozni nem fogunk, szóval ha bevállalnál, dobj egy üzenetet. (az is megeshet, hogy én kereslek meg ) |
| | |
Steffi Aida Garcia Rezidens Something about me : ConfusedHozzászólások száma : 135Play by : Ana de ArmasJoin date : 2020. Aug. 29.Age : 30∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Rezidens∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Kedd Jan. 05, 2021 6:17 pm | |
| Hali, Hali. Szeretném ismét hirdetni magam, ha van kedv valamihez, írj nyugodtan és kitaláljuk a tutit. |
| | |
Mordus Andersson Páciens Something about me : ° Lost in my dreams °
Hozzászólások száma : 85Play by : Andy BiersackJoin date : 2020. Dec. 26.Age : 29∆•∆ : "You look deep into my eyes,
As your mouth opens wide.
Lips moves up and down,
Soon in demon seed you'll drown."
Tartózkodási hely : Valahol egy tóban lebegveFoglalkozás : Chippendale∆•∆ : (s)AINT
Hold the S because I am an ain't...
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Vas. Dec. 27, 2020 8:19 am | |
| Hello! Nincs kedve valakinek elvinni a friss húsom egy, két, sok körre? Ötletem akadna pár |
| | |
Tristan S. Park Páciens Hozzászólások száma : 143Play by : Zhang YixingJoin date : 2020. Nov. 04.Age : 39∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : A Sage & Thyme modellügynökség igazgatója∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Nov. 05, 2020 11:33 pm | |
| szerk.: el is felejtettem jelezni, hogy beteltem :'D |
| | |
Aileen N. Ashburn Civil Something about me : "I don't f*ck with small minds."
Turning into a monsterHozzászólások száma : 85Play by : Taylor HillJoin date : 2020. Oct. 14.Age : 34∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : ASIS - ügynök∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Okt. 15, 2020 9:27 pm | |
| Elkészültem és vállalnék is egy-két játékot. Kb bármilyet, bárkivel. |
| | |
Diana Roux Rezidens Something about me : Hozzászólások száma : 69Play by : Emily BluntJoin date : 2020. Jul. 19.Age : 34∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : rezidens∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Szer. Szept. 09, 2020 3:03 pm | |
| Hahó! 1 db játékom még kiadó! Amit Diáról tudni kell röviden és tömören: - 2 évig nem tartózkodott Sydneyben, Párizsban volt, így amennyiben arra jártál, találkozhattatok ott vagy ezelőttről, Sydneyből ismerhetitek egymást. - Rezidensként dolgozik a St. Claire-ben, és mielőtt eltűnt a városból, azelőtt is ott tevékenykedett. - Szókimondó egyéniség, keveseket enged a közelébe, de ha bekerültél a mézeskosárba, jó eséllyel ápolhatnak jó kis kapcsolatot - kivéve, az elmúlt két évben, amikor mindenki számára "eltűntként" volt nyilvántartva Ha kedvet kaptál írj és kitalálunk valami jó kis játékot, plotot! |
| | |
Dalila Ranieri Szakorvos Something about me : Sick LullabyHozzászólások száma : 76Play by : Angelique BoyerJoin date : 2020. Sep. 02.Age : 34∆•∆ :
"Only the mask can be seen"
Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Neurológus orvos/Maffia tag∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Csüt. Szept. 03, 2020 5:45 pm | |
| Haliiii! Nagyon szívesen játszok és szépen, senkit sem bántok és néha napján még ki is tud rólam derülni, hogy jó fej vagyok. Írjatok nyugodtan. |
| | |
Steffi Aida Garcia Rezidens Something about me : ConfusedHozzászólások száma : 135Play by : Ana de ArmasJoin date : 2020. Aug. 29.Age : 30∆•∆ : Tartózkodási hely : SydneyFoglalkozás : Rezidens∆•∆ :
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső Hétf. Aug. 31, 2020 4:40 pm | |
| Sziasztok!
Keresem a pajtijaimat. Akik hajlandóak játszani a lánykámmal, írjanak nyugodtan. ^^ |
| | |
Admin Admin Hozzászólások száma : 47Join date : 2020. Jul. 18.
| Tárgy: Játékpartner kereső Vas. Júl. 26, 2020 9:55 am | |
| Játékpartner kereső I just wanna play and play Szeretnél még több izgalmas játékot és nyitott vagy új történetekre? Akkor jó helyen jársz! Itt mindenki kereshet és találhat új játékpartnereket! Figyelem! Amennyiben már nem keresel tovább, kérjük, hogy a hozzászólásod tartalmát töröld vagy húzd át! |
| | |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékpartner kereső | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |